Sabah motosikletin kilidini çözerken kilidin anahtarı içinde kırıldı. Şansa GEL :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çilingir ?
Sahiplik belgeni ibraz edip fiat sorabilirsin , belki icte kalani hasarsiz cikarip , yeni anahtarda ceker danışmalisin.
-
Dışı plastik içi çelik halat gibi olanlardanmı? Onlardansa derr etme içi incecik plasik büyük gösterir hırsız için 2 saniye. Çevrende insaat yokmu demir makası işini çözer.
-
502 ile yapıştır hafifçe cevir
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Dışı plastik içi çelik halat gibi olanlardanmı? Onlardansa derr etme içi incecik plasik büyük gösterir hırsız için 2 saniye. Çevrende insaat yokmu demir makası işini çözer.
aynen hocam o kilitlerden. bende biliyorum büyük ihtimal 5 10 saniye sürmez onun kesilmesi. ama kilidi de kurtarmak istiyorum 2. bir kilit olması için evde. şaseden değilde tekere bağlarım onuda sabit durur evde o kilit. önce bi yapıştırıp evirmeyi deneyeyim. olmadı kesicem artk napalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
kilit bu resimdekinden
-
Kesin sonuç için çilingire danışın en kötü kesersiniz.
-
çilingir bunu açarsa sizden 30Tl gibi bi ücret talep eder buda o kilite değmez. O kilide güvenipte motorunuzu riske atmaya hiç değmez bence kesin çöpe atın. farklı bişi için değerlendirirseniz orası ayrı.
-
Mersin İl Temsilcisi
Ne oldu acaba?
Merak ettim yahu ;)
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Ne oldu acaba?
Merak ettim yahu ;)
Haftasonu bakıcaz bir çaresine hocam şuan izmir fena soğuk zaten motosikletle bir yere gidemem
-
Yapıştırıp çevirme, sadece yapıştır ve dışarı çek. Çevirmeye yapıştırma dayanamayabilir. Bir de yapıştırıcıyı elindeki parçaya az miktarda sürüp içeride kalana bastır. yapıştırıcı içerdeki pimlere gelirse kilit sıkıntı çıkarabilir. Sonra çıkardığın ucu götürüp anahtarcıda kopyasını yaptır.
-
avmert adlı üyeden alıntı
aynen hocam o kilitlerden. bende biliyorum büyük ihtimal 5 10 saniye sürmez onun kesilmesi. ama kilidi de kurtarmak istiyorum 2. bir kilit olması için evde. şaseden değilde tekere bağlarım onuda sabit durur evde o kilit. önce bi yapıştırıp evirmeyi deneyeyim. olmadı kesicem artk napalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
http://www.gungormotor.com/upload/orta/11370344035a.jpg
kilit bu resimdekinden
bu kilide biraz bağır açılır
-
Tornavidayi sok çevir, anahtarın tamamı kırıldıysa açılacaktır.
-
Cımbız ile kalan ucu cıkar ve bi anahtarciya gidip anahtar yaptir. Aynisini yasadim motor eskiydi ve anahtarda eskiydi. Seninki kaç model
-
you tube ye bak acma.yollari. cakmakla isitarak vs birden fazla yolu var dene bizede haber ver. ise yatayip yaramadigini
-
Kırıldıysa yamularak sıkışmıştır ve sıkışmış bir parçayı ucuna yapıştırıcı dökerek çekemezsiniz. O tel kolay kesilir. Büyükçe ucu keskin bir yankeski bile o telleri keser. Yedek kilide gerek yok atın çöpe gitsin.
-
-
-
Çilingir getirsen en az 50 lira isteyecek onun yerine yapı marketlerin birinden 80 liraya avuç taşlama al. Halata ayağınla basarak gerdirip 10 saniyede kesersin. Hemde elinde taşlama makinesi kalmış olur. Koyarsın bir köşeye lazım oldukça kullanırsın
-
kes gitsin zaten o klide guvenipte motoru birakmak pek akillica degil baktin kesilmiyor saglammis lan dersin cilingir cagirirsin 😂
-
Zamanında bisiklette aynısı gelmişti başıma. Bunun biraz daha incesiydi zincir, kilit bölümü de çok farklı değildi.
Taşla vura vura 5 dakikada kırmıştım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)