zıverbeydekı asya catır catır ıs yapıo..servıs yenı yerıne tasındı oto yıkama merkezi yerıne duzgunumsu bi servis ortamına tasınmıslar..3000bakımında dııkkat etmıstım..
zıverbeydekı asya catır catır ıs yapıo..servıs yenı yerıne tasındı oto yıkama merkezi yerıne duzgunumsu bi servis ortamına tasınmıslar..3000bakımında dııkkat etmıstım..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bunu bende duymuştum sağlam bi kaynaktan bence doğru.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Elden giden sadece nick olsa öpte başına koy bizler yitip gidiyoruz abisi Ne kadar doğru çok merak ediyorum ama yasal olarak iflas etmiş olsalar bile serisler işine devam eder yada birileri satın alır markayı bu kadar insan madur olacak bırakılacak değilya...jakobien adlı üyeden alıntı
benımde ogrenebıldıgım kadarı ıle oyle bır gundem yok.sadece dıger markaların servıslerınde sunı gundem yaratmak amaclı bır soylentı sadece...ınsanları yanlıs bılgılendırmek dogru olmasa gerek...
jackobien, mail adresim de jack ama bu isim çoğu forumda sahipliği olduğu için jackoben nick'ini uzun süredir kullanıyorum.Doğrusu ilk kez ve hoş bir süpriz oldu benim için. Yolun ve bahtın açık olsun jackobien, selamlar....
eby78 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben duyumu servislerden falan almadım. Öyle olsa yazmam.Finans ve üretici çevrelerden aldığımı paylaştım ve bu anlamda daha detaylı bilgisi olan varsa paylaşsın demiştim. Amacımız spekilasyon falan değil..
bu satış raporlarını nereden elde ediyorsunuz biz de görebilirmiyiz kim kaç tane satıyor yardımcı olursanız çok memnun olurumjackoben adlı üyeden alıntı
arkadaslar cadde de suzuki satan yerde çalışan tanıdıgım var ewet dedi iflasını verdi kesin var böle bi şeyler servisi kimse kafasına takmasın bence...
Sanki şimdiki servisleriniz çok mu ıyı ?
Arkadaşlar avukat olan yakın bi arkadaşım biraz önce aradı asya motor' a hacize gitmişler 12000 motor ve 350 000 yedek parçasına el koymuşlar tüm asyacılara geçmiş olsun
Bu tür asılsız haberlerle firmaları karalamaya yönelik çok asparagas haber duyduk daha önce ...Varsa elinizde somut bişi yazın gümrükten koca firmalar mal çekemiyo zaman geliyoda ...
Bu tür haberler yazan için hukuki sorumluluk getirir şu an asya motor bu başlığı açan arkadaşı gayet rahat bulur ve mahkemeye verebilir.
11. Forumda yazilan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Bilinmesi gereken bir husus da, gönderilecek mesajlarin, veya forum alanlarinda belirtilecek fikirlerin hiçbiri, olumlu veya olumsuz, forum yönetimini ve www.motosiklet.net sitesini baglamaz ve forum yönetimi herhangi bir kanun yaptiriminda üyenin savunuculugunu üstlenmez, üyeler kendi sorumluluklari ile basbasadir. Forum yönetimi hiçbir sekilde bu tür durumlarda üyeye destek olacagi vaadinde de bulunmaz.
13. Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)