polislere kaç kere yakalandınız
Reklamlar
-
benim merak ettigim şey polislere kaç kere yakalandınız ve eger yakalandıysanız kaskınız varmıydı ben istanbulda üsküdarda oturan bir motorcuyum ve motorcu arkadaşlarımdan aldıgım cevap (5-6kişiye sordum)hep aynı idi kaskım oldugu zaman polis çevirmiyor çevirme yaptıgında kaslarının olmadıgı zamanlar. acaba kasklı oldugunuz haldede çevirme yaptılarmı ve çevirme sırasında polislerle aranızda geçen bir anınız varmı polisten kurtulmak için rüşvetmi teklif ediyorsunuz ceza yiyeniniz varmı
Reklamlar
-
2 senelik motorcuyum, 15.000 km tecrübem var. Her zaman full korumalı kullanırım. Hiç çevrilmedim.
-
benım polısle aramda gecen lay kacmamdı ogunu halen unutamıyorum elım ayagım tıtremıstı polıs kovalagınca zafer benım olmustu
Yeni yine yeniden
-
-
bende kasksız hıc kullanamam
Yeni yine yeniden
-
kaskını tak ayrıca kask takmayla çevrilmenin hiçbi alakası yok...beni 2kere kasklı ve full korumalı olduğum halde çevirdiler...gerçi yolda tek teker show yapıodm ama şimdi bıraktık onları gençkendi onlar
-
valla bence kask takmayla alakası var.en azından çevirme varsa bir yerde çevirirler öyle ama kasksız yunuslar gördümü hemen peşine düşüyor
-
Super Moderator
Kask taksan çevirmeyecek olsalar bile kask olmayınca tabii ki çevirirler.Çok da iyi yaparlar.
Kask takmamanın mantığı nedir ki?
Sırf polis çevirmesin diye mi takılır kask?
-
Valla benim çok acil gece dışarı çıkmam gerekiyordu bu sebepten(ki mazeret değil biliyorum)korumasız çıkmıştım. İşte o an polis çevirdi tabi ben öyle bir çıkmışım ki ayakkabılarımı giyer giymez ne ehliyet var yanımda ne de ruhsat.
Şu tablet pclerden baktılar ehliyeti gördüler ama ruhsat yok acayip makaraya sardılar bütün gece yok şınav çeksin olmadı mekik çek şaklabanlık yaptım valla polislere ondan sonrada yemin ettim bakkala giderken bile tam takır giderim. Allah kimsenin başına vermesin...
-
07 Temmuz 2006, 02:50
yok şu anda ehliyetim yok ama cumartesi sınav var yani 1 ay ahliyetsizimde yakalanırsam ne yapayım diye bilgi toplamaya çalışıyorum ben zaten polisler izin verse de takarım çünkü hayatımı polisler yönetmiyor yani...
-
07 Temmuz 2006, 02:52
yaklaşık 7-8 yıllık motorcuyum.. 2 kere durduruldum.. ondada sadece ruhsatıma baktılar..
-
07 Temmuz 2006, 02:56
bi ay daha bekle derim ben bu aralar etrafta bazı azgın motorcular sürekli kapkaç için ava çıkıyolar ayrıca çok fazla serseri motorcu dolu etraf...hemen hemen heryerde çevirme var...sabret motorunu seviyosan...mahalle arasında idare et
-
07 Temmuz 2006, 03:05
Arkadaşlar çeyrek asırdır sayısız(derken 17) motora bindim. trafik zabit'leriyle hafızamda kalacak hiç bir sorunum olmadı dersem yalan konuşmuş olmam sanırım. Neden diyeceksiniz? çünkü olaya toplumsal bakarım 1.Kimsenin hakkını ihlal etmem.(örneğin geçis hakkı bisikletinse beklerim) 2.Tarih affeder TRAFİK affetmez felsefesini hic aklımdan çıkarmam,rizikoya mahal vermem,HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLER
-
07 Temmuz 2006, 03:09
üstad öle bi başladınki heralde 2sayfalık bi yazı okuycaz sandım
-
07 Temmuz 2006, 03:12
Bir kere durduruldum onda da belediyeden tanıdık çıktılar polisler ama şu anda ehliyetim var ve kafam rahat durdursalarda hiç bir problem çıkmıyoooo. Ama aklında bulunsun kafalarına koydukları zaman elinden geleni ardına koymuyo polisler ne kadar pu....... varsa yapıyolar bilgin olsun polise bağlıııı..... ehliyetin yoksa muhakkak al ve polislerin ellerine koz verme...........
[B]lastiği yakkkkk ruhunu değilllll[/B]
-
07 Temmuz 2006, 03:19
ehliyetin dışında zorunlu trafik sigortasını yaptırmanda bi zorunluluk(kasko değil)...yoksa bağlar
-
07 Temmuz 2006, 03:20
Super Moderator
Bunlar polisin eline koz vermek değildir ki, senin güvenliğin için uyman gereken şeyler sadece.
-
07 Temmuz 2006, 03:36
bı sefer mahaallede komsunun cocugu babasının motorunu almıs (14-15 yaslarında) arkasında 5-6 yaslarında var yok ıkı kız cocugu bı ılerı bı gerı allah muhafaza kendıne ya da arkadakı cocuklara zarar verecek bırının basına ıss acacak.hemen polisi aradım bı yunus gonderdılerfaakat yunus sadece cocuga bı kac nasıhatten sonra eve gonderdı baskada bı sey yapmadı.tabıı sızınde tahmın edecegınız gıbı bu son olmadı cocuk daha sonraları motoru kulllanmaya devam ettı.halbukı polıs motoru çekmıs ve babası ceza odemıs olsaydı o cocuk hehalade bı daha motora zor bınerdı
bı de şu var.ben hic cevrilmedim ama genelde konuşulan.kasklı olduğun zaman karısmadıkları yönünde.
-
07 Temmuz 2006, 03:50
-
07 Temmuz 2006, 05:46
Ben de hiç çevrilmedim ama çevirseler bile ceza yazacak bi şey bulamazlar zaten hep sağlam gezerim. EHLİYET- RUHSAT- KASK- KORUMA (%99).
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler