polislere kaç kere yakalandınız
-
07 Temmuz 2006, 10:24
1 kere polis durdurdu o da motor muhabbeti yaptı kendiside eskiden motosikletliymiş.ehliyet ruhsat bişey sormadı, muhabbet etmek için durdurmuş.
1 kere de jandarma durdurdu ondada artçıkda kask yoktu uyardı bende bilmiyomuş gibi yaptım artçıdada zorunlumu kask dedim.o da evet dedi gariptir o da ehliyet ruhsat sormadı.cezafalanda yazmadı.
Bi türlü nasip olmadı şu ehliyeti göstermek.
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
Reklamlar
-
07 Temmuz 2006, 10:29
valla yenı motorumu aldıgımdan berı 6-7 defa durdurdular durdurma sebebıde bu motorun neden tek farı yanmıyo bıdahakı sefere ceza keserım yaptır onu dıyolar ve bende her seferınde orjınalınden bole oldugunu anlatmak zorunda kalıyom
dıgerıyle (zx6) hıc durdurmadılar
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
-
07 Temmuz 2006, 10:38
Iki kez cevrildim ikisindede kaskim vardi zaten kasksiz korumasiz gezmemem. Duzgun konustum hic bir sey olmadi , hele sonuncusunda kurs kagidini gorduler , hadi git ehliyetini al diye saldi beni.Insiyatif meselesi bu ama cok sansi zorlamak yanlis.
Yanliz bir keresinde su avatarda gordugunuz kasktan vardi bende isiklarda bekler iken arkadan bir megafon sesi geldi , kaskin gercegini tak ne o oyle oyuncak dedi. Bende yok gercek diye isaret ettim.Polis oyuncak kask taktigimi zanetti sanirim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
07 Temmuz 2006, 10:39
-
07 Temmuz 2006, 11:28
Allaha şükür daha hiç yakalanmadım . Benim evim şehir içine biraz uzak polis pek olmuyor buralarda kısa mesafeler için pek kask almıyorum ama mutlaka motorun altında kaskım bulunur. Ama uzak mesafe gideceğimde her şeyden önce güvenliğim için kask kullanırım.Tek problemin EHLİYET yaşım TUTMUYOR
-
07 Temmuz 2006, 11:55
batuhan35 adlı üyeden alıntı
nasıl korkuyor nasıl çekiniyorsunuz polislerden.....
bu haliniz beni inanın güldürüyor...
polise yakalanmak mı..? o senı için gecerlı cunkı ben yakalanmam
neden mi.?
3 yıllık ehlıyetım
ruhsatım
trafık polıcem
arac muayenesı
kask
yanı hersey 4/4 lük
benım için rutin bır cevırme olabılır ama senın ve senın gıbıler için
yakalanma anı.....
bu kadar ugrasıp polısten kacmaya calısacagına ehlıyetını alsan ne olur.??
ama illa ki ''ben ehlıyetsız kullanırım polısı umursamam'' dıyorsan
yakında motorunu polıs otoparkında gorursun tabı sende bu sırada
hakıme ıfade verıyor olacaksın....
aradaş demiş ya sınav 8 temmuza, ehliyet ağustos ilk haftası elimde olacak diye. Kendini arkadaşın yerine koyupda aynı mesajı bir daha yazabilir misin? Motor almışsın, ehliyet sınavını bekliyorsun bir aydır. Sınava gireceksin ama daha ehliyeti almana bir ay var...
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
-
07 Temmuz 2006, 11:57
Moderatör (forrap)
ariulu adlı üyeden alıntı
Allaha şükür daha hiç yakalanmadım . Benim evim şehir içine biraz uzak polis pek olmuyor buralarda kısa mesafeler için pek kask almıyorum ama mutlaka motorun altında kaskım bulunur. Ama uzak mesafe gideceğimde her şeyden önce güvenliğim için kask kullanırım.
Kaskın polisden kurtulmak için değil güvenlik amacıyla kullanılan bir icat olduğunu biliyorsun bu güzel bir şey ama ben şu ''Ama uzak mesafe gideceğimde her şeyden önce güvenliğim için kask kullanırım'' muhabbetini pek anlamadım Kısa mesafede kaza yapmayacağına,sana kısa mesafede bir şey olmayacağına dair azraille anlaşman mı var? Vallaha 200 metre gidecek olsam yinede kaskımı takıyorum,baştan kendimi öyle alıştırdım kask olmadan kontağı açmıyorum sanki motor çalışmayacakmış gibi...Bence uzun mesafe kısa mesafe diye ayırma her zaman kaskını tak madem her şeyden önce güvenliğini düşünüyorsun
-
07 Temmuz 2006, 11:58
1 kere bağlattım motorumu eğliyet yetersizliğinden (b) eğliyetim varda
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
-
07 Temmuz 2006, 12:01
Gecen sene kaskim ve full korumam oldugu halde kopruye giriste cevrildim. Gerci genel bi cevirme varmis o yuzden cevirmisler. Ehliyet, ruhsata bakip biraktilar.
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
-
07 Temmuz 2006, 12:06
Evet 1 Kez ve Ehliyetsiz olarak. Şu an ehliyeti alana kadar motoru arkadaşım kullansın diye verdim. Sakın motoru ehliyetsiz hele kasksız kullanmayın. Hayatınız bu kadar ucuz olmasın.
-
07 Temmuz 2006, 12:11
1 haftadır motor kullanıyorum. Genelde geceleri trafiğe çıkıyorum. Artık yaşadığım şehrin insanlarından mı bilmiyorum trafikte herkez dikkatli ve saygılı. Tabiki aralarında çürük yumurtalar var ama genelde durum bu. Bir kere polisle karşılaştım kırmızı ışıkta bekliyordum kaskım eldivenlerim vardı polise başımla selam verdim oda bana verdi. Çektim gittim
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
07 Temmuz 2006, 12:32
ARMAGEDON adlı üyeden alıntı
1 kere bağlattım motorumu eğliyet yetersizliğinden (b) eğliyetim varda
Yetersiz ehliyetten yakalanınca ne oldu kardeş Ben yarın gircem sınava B den A2 fark için inşallah 1 ay a kadar alcam ehliyeti. İstanbulda Yetersiz ehliyetle (B sınıfı ehliyetim var) 1800 km yaptım genelde ilk öğrenirken mahalle aralarında şu ehliyeti polisten çok kendimi garantiye almak için alıyorum biliyorum ehliyetsiz kullanmak yanlış ama tam 2 ay dır ehliyeti bekliyorum allaha şükür full koruma lı oldugum için hiç çevirmedi polis kazamda olmadı ama çok dikkatli olmak lazım... sevgiler saygılar
Arkadaşlar bir araştırmada istanbulda 60 bin kayıtlı motor var trafik tescilde sizce ne kadar A2 ehliyetli birey vardır sizce? söylüyrom 20 bin anlışalan 40 bin kişi ehliyetsiz kullanıyor bu çok yanlış herkez ehliyet almalı ama burası Türkiye canım Türkiyem benim...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
07 Temmuz 2006, 12:40
4 aydan beri türkiyede (istanbulda) scooter kullaniyorum. ben ve kizarkadasim sadece kaskli ve tam korumali motora biniyoruz. Toplam 3 kere durduruldum. hepside bogazköprüsü yolunda.... ehliyet alman ehliyeti oldugu icin biraz zorlaniyor polis amcalar, gidip gelip bi üstüne soruyorlar ve sonra "tamam" deyip saliyorlar
-
07 Temmuz 2006, 12:53
intercom adlı üyeden alıntı
4 aydan beri türkiyede (istanbulda) scooter kullaniyorum. ben ve kizarkadasim sadece kaskli ve tam korumali motora biniyoruz. Toplam 3 kere durduruldum. hepside bogazköprüsü yolunda.... ehliyet alman ehliyeti oldugu icin biraz zorlaniyor polis amcalar, gidip gelip bi üstüne soruyorlar ve sonra "tamam" deyip saliyorlar
köprü yolunda derken, yam olarak nerde duruduruldunuz?
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
-
07 Temmuz 2006, 12:54
forrap adlı üyeden alıntı
Kaskın polisden kurtulmak için değil güvenlik amacıyla kullanılan bir icat olduğunu biliyorsun bu güzel bir şey ama ben şu ''Ama uzak mesafe gideceğimde her şeyden önce güvenliğim için kask kullanırım'' muhabbetini pek anlamadım
Kısa mesafede kaza yapmayacağına,sana kısa mesafede bir şey olmayacağına dair azraille anlaşman mı var? Vallaha 200 metre gidecek olsam yinede kaskımı takıyorum,baştan kendimi öyle alıştırdım kask olmadan kontağı açmıyorum sanki motor çalışmayacakmış gibi...Bence uzun mesafe kısa mesafe diye ayırma her zaman kaskını tak madem her şeyden önce güvenliğini düşünüyorsun
Haklısın da üşeniyoruz
-
07 Temmuz 2006, 12:56
0 kere.....ama kasksız ve montsuz kullanmak da müthiş zevkli...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
07 Temmuz 2006, 13:06
Moderatör (forrap)
ariulu adlı üyeden alıntı
Haklısın
da üşeniyoruz
Vallaha kardeş ben senin için diyorum.Ben hep bir kaza sonucu ölmeyip sakat kaldığımı düşünüyorum başkalarına muhtaç olarak yaşamak zorunda olduğumu...İşte o zaman kask takmak hiç de zor gelmiyor çünkü sakat kalmak 20 km hızla giderken kafanı yere veya kaldırım taşına vurmayla bile gerçekleşebilir Alış dostum eğer o kontağı kask takmadan 1 ay açmazsan 1 ay sonunda o sana artık su içmek gibi normal gelir,üşenmezsin Hatta kask bile tek başına yeterli sayılmaz
-
07 Temmuz 2006, 13:15
Shamyl adlı üyeden alıntı
0 kere.....ama kasksız ve montsuz kullanmak da müthiş zevkli...
Ozevki azrail tattırıyor heralde
Yapmayın kardesim binmeyin su melete korumasız, kendinizi dusunun
-
07 Temmuz 2006, 13:18
Beni bi kere rutin dışı yaya yunus durdurdu, kavacığa gitcekmiş artçın olayım dedi, bende gel ama acemiyim dedim (ilk artçım bi polis oldu) Yavaş yavaş gittik bi problem olmadı, teşekkür etti, ( ruhsat- ehliyet- korumalarım eksiksizdi)
-
07 Temmuz 2006, 13:25
kaskı kafasına değil koluna takan cadde bebelerine uyuzum
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler