Kış günü içiniz ısınsın, Antalya
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Kuşadasınada bekleriz :D
Yılbaşında kuşadasındaydım motorlar efsane ama kimsede ekipman yok garibime gitti
Adam africa twine kasksız binmiş.
-
abi tekirdaglıyım her yer kar buz ayıptır gunahhtır yapmayın oruclu adamın karsısında yemek yemek gibi bişey bu
-
Onemli olan motor marka model degil iki teker tutkusudur bence. 125 ve alti cinli hintli kullanan muthis insanlar tanidim. Eger sizi motosikletiniz yuzunden grubuna almayan kisiler olursa o gruba katilmayin zaten.
-
-
Ne yalan söyliim, kış günü içiniz ısınsın diye başlığı okuyunca Antalya'dan iç ısıtıcı başka beklentiler içindeydim...
Bari arkanıza manzara alsaydınız
-
kabyelmen adlı üyeden alıntı
Yılbaşında kuşadasındaydım motorlar efsane ama kimsede ekipman yok garibime gitti
Adam africa twine kasksız binmiş.
motor kırmızı ve sürücüsü sakallıysa benim sokağımda oturuyor :D
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
motor kırmızı ve sürücüsü sakallıysa benim sokağımda oturuyor :D
Aynen öyle 😁😁😁
-
Diger motorcu arkadaslari goremedim ben resimlerde, mobilden baglandigim icin mi acaba?
-
-
qıp adlı üyeden alıntı
Ybr bundan aşağı bir makine bana göre. Tırışka derken Cafe önünde duran motorlara göre öyle dedim. Büyükcc Bmw-ducati-harley-honda-yamaha falan varken ybr ve benimki gibi motorlar tırt!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
acgh1907 adlı üyeden alıntı
Diger motorcu arkadaslari goremedim ben resimlerde, mobilden baglandigim icin mi acaba?
Yok hocam orda duramadım benim motor ile
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)