mondial z-one 180 düşünüyorum ; yorumlarınız ?
Reklamlar
-
13.000 km kullandım. Titreşim hiç yok diyebilirim, çekişi güzel yani sınıfındakilere göre gerçekten güçlü bir motosiklet, malzeme kalitesi de güzel ve sağlam. Gidonu racing gidon gibi ve deposu çok geniş 18 litre yani sınıfında heybetli ve göz alan bir motosiklet. Dijital ibresi var, çelik fren hortumları, papatya disk fren, sınıfına göre kalın lastikli, ışıklandırması led. Koltuğu 2 parça racing gibi yani spor duruyor. Arka koltuk altında bagaj var, bagaj ufak bir artı ama çok işine yarar, biryere gittiğinde telefon-cüzdan-eldiven-ruhsat disk kilit- anahtar falan bayaa şey sıkıştırabilirsin. Ybr den inip bu motora binince büyük motora binmiş gibi oluyorsun, oturuşu olsun gücü olsun direksiyon biçimi ve boyu posu olsun beğenerek kullandım ve tavsiye ederim. Kurye gibi değil de ilgileri üzerine çekebileceğin bir model.
Cbr125, yamahar25, cbr250 kullanmış birisi olarak sana tavsiyem "Japondan şaşma" vs diyenlere kulak asma. Parasına göre z-one s çok güzel ve kaliteli bir motosiklettir.
Reklamlar
-
RedCBR125 adlı üyeden alıntı
13.000 km kullandım. Titreşim hiç yok diyebilirim, çekişi güzel yani sınıfındakilere göre gerçekten güçlü bir motosiklet, malzeme kalitesi de güzel ve sağlam. Gidonu racing gidon gibi ve deposu çok geniş 18 litre yani sınıfında heybetli ve göz alan bir motosiklet. Dijital ibresi var, çelik fren hortumları, papatya disk fren, sınıfına göre kalın lastikli, ışıklandırması led. Koltuğu 2 parça racing gibi yani spor duruyor. Arka koltuk altında bagaj var, bagaj ufak bir artı ama çok işine yarar, biryere gittiğinde telefon-cüzdan-eldiven-ruhsat disk kilit- anahtar falan bayaa şey sıkıştırabilirsin. Ybr den inip bu motora binince büyük motora binmiş gibi oluyorsun, oturuşu olsun gücü olsun direksiyon biçimi ve boyu posu olsun beğenerek kullandım ve tavsiye ederim. Kurye gibi değil de ilgileri üzerine çekebileceğin bir model.
Cbr125, yamahar25, cbr250 kullanmış birisi olarak sana tavsiyem "Japondan şaşma" vs diyenlere kulak asma. Parasına göre z-one s çok güzel ve kaliteli bir motosiklettir.
piyasası hızlı mı bari
-
Görünüşüne aldanıp alınmaması gereken motorlardan... Benim kullandığım z one dansöz gibi titriyordu oldugu yerde bile ve vites geçişleri çok kötüydü. Güvenli hissetmiyordum kendimi yolda
-
motorcu_97 adlı üyeden alıntı
cevabınız için teşekkür ederim , bazı insanlar mondial alınmaz çin malı sonuçda deyip kafamı karıştırdı, herhangi bir sorun çıkardımı motoru? ısınma vb
Bazı insanlar senin kafanı karıştırıp mondiALMA diyorlarsa vardır bi bildikleri ki sen onlara uy alma kardesim, ben tvs kullanıyorum çinliden daha üstün fakat o bile bi Japon etmiyor, ben almadan öncede herkes övdü benim motoru fakat kimse eksi yanlarını tam olarak söylememişti ta ki alıp kullanana kadar, Apache kötü demiyorum fakat bi Japon etmez diyorum onun dışında ilk motorum mondial Cup motordu almaz olaydım motordan soğumak üzereydim sattım kurtuldum sen ona buna kulak asma sana alma diyenlere nedenini sor ve düşün, al diyenlere bakma, bir de şunu ekleyeyim 3 arkadaş uzun yola gidiyo son hızla hız kesmeden devam ediyorlar ve daha sonra motor bloğunda bi sorun oluşuyor, forumdan biri yazmıştı okumuştum tam hatırlamıyorum şimdi z180 miydi 150 likmiydi hatırlamıyorum, paran varsa Japon al kardesim yoksa Çinli al derim, Japon'a gücün yetmiyorsa tvs rtr 180 yada pulsar 200 ns derim
-
benım vıteslı motorum yoktu mondıal deyınce herkes cok tıtresım var dıyenler oldu ehlıyet kursunda kullandım 180 i daha sonra kendı motorumu aldım pulsar ns 200 ozaman anladım tıtreşımın ne oldugunu mondıal de ınanılmaz tıtreşim var daha önce vitesli herhangi bir motor tecrübe etmedıysen anlamazsın bınersın bırde kurs motoru bıtıkdır zaten dıyenler cıkabılır motorlar daha sıfırdı 800 km de ıdıler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler