Öyle bir başlık açmışsın ki önemli, acil bir sorusu var diye okuyayım dedim. Okuyunca da kendimi ters köşeye yatan bir kaleci gibi hissettim. YA ALLAH İÇİN BİRİ CEVAPLASIN. Neden Acaba?
Öyle bir başlık açmışsın ki önemli, acil bir sorusu var diye okuyayım dedim. Okuyunca da kendimi ters köşeye yatan bir kaleci gibi hissettim. YA ALLAH İÇİN BİRİ CEVAPLASIN. Neden Acaba?
hayal kırıklığı olur.
E-5 te gidiyorum ve dobloyu sollarken hızım 105 civarı ve debriyaja bastım vitesi yukarı çektim ve debriyajı bıraktım ama motor yine aynı bağırınca hayal kırıklığına uğradım.
üst vitese geçip dahada hızlanmayı düşünüyordum ama malesef öyle olmadı, meğersem zaten son vitesteyimişim(5. vitesteydim). bende biraz daha bağırttırıp 110 küsür bir hızla sollama yaptım.
ben bazen kendimi kaptırıp 5 vitesli commuterte 6ya atmaya çalışıyorum hiçbir şey olmuyor çünkü 6. vites dişlisi yok
benim motosiklette böyle başkalarında nasıldır bilmiyorum
Yola odaklanmışken veya müziğinde ritmiyle o gaza gelişin. Sonrasında motorun sesi veya devir saatinin 8 binlere gelmesiyle vites atayım diyorsun çekiyorsun yani çekemiyorsun ve diyorsun ki allah 5 teymişim Sonra da diyorsun ki keşke 6. vitesi koysalarmış çünkü yetmiyor yani 110 gibi hızlar (YBR 125)
sen yap ben gelirim helvaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
tam olarak bu durumdan bahsediyorum işte :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
merak ve tatmin eden bi cevap gelmiş olmaması bence yeterli
debriyaja basarssın böle vitesin altına ayagını sokarsın cekersın cekersın gelmez sonra hayal kırıklıgıyla o debriyajı elinden bırakırsın evlat
Hiçbir şey olduğuyok 50 kere denedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)