Arkadaslar bu konudaki genel bilgiler orda burda var ama bilinmeyen birkac birsey ogreniriz belki diye tekrar konu acayim dedim. Sizce 2 ve 4 silindirin avantaj ve dezavantajlari nedir? Sizler hangisini niye daha cok seviyorsunuz?
Arkadaslar bu konudaki genel bilgiler orda burda var ama bilinmeyen birkac birsey ogreniriz belki diye tekrar konu acayim dedim. Sizce 2 ve 4 silindirin avantaj ve dezavantajlari nedir? Sizler hangisini niye daha cok seviyorsunuz?
dostum "orda burda" arayıp bulucaksın o zaman, forumda bu konuyu çok detaylı anlatan bir konu var diye biliyorum.
Ben forumlarda bulamadigim icin yazmistim dostum kusura bakma
Her yerde apaçi gibi sesinden bahsedilirse olacağı budur.
Genel kanı olarak da titreşim aralığı hissedilenden yüksek olduğu için titreşimi hissetmiyormuşuz.
Ilginç bir şey öğrenirim diye bir heves açtım, ancak yine hayal kırıklığı... Bu devirde bilgiye erişim özürlü bir paylaşım daha.
Tabi ki "eleştiri nasıl yapılır" başlığından öğrendiklerimi uygulayarak pozitif katkıda bulunmadan bitirmeyeyim:
Fark nedir?
Birinde diğerinden iki daha fazla silindir var.
Hangisini seviyorum?
Ben manyak değilim ki silindir sayısı seveyim. O yönde bir fetişim yok yani. Motosiklete bir bütün olarak bakanlardanım.
Saygılar efenim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)