burda kimseden cevap bekleme benim bile daha scooter tecrübem yok, aks aralıgı en düşük olana falan bak
burda kimseden cevap bekleme benim bile daha scooter tecrübem yok, aks aralıgı en düşük olana falan bak
benim onayıma gerek yok Avrupa da zaten cok satan bir motordur Tmax,özellikle arka suspansiyonu aynı vitesli motorlar gibi monoşok yapisiyla öne çıkıyor,yol tutusla alakali degil ama ön varyator de coklu plakalı yapisiyla kalkislarda fark yaratiyor,Tmax in en kotu tarafı maalesef TR de ki fiyatı,guzel makina ama o paraya gider full aksesuar 750 integra alirim..
viraj meselesi teknik ve matematiksel bir konu alpaslan arkadaşım (burayıda üye)bulabilirsem burayı resmini attırayım viraj nasıl alınır görün honda fes 250 scooter ile uçmakdere virajlarında 600 cc kovalıyordu yanlarını asfalta sürterek
1-lastikler iyi olucak
2-motor ağır olucak (yola daha iyi bassın alpaslan 130 kg)
3-teknik ve tecrübe olucak yolu tanıcaksın
Dostlar gilera runner ve apaçilik meselesi neyin nesidir? Anlatın da anlayalım
Mühendisler virajı iyi alsın diye değil daha cabuk hızlansın diye hafifletip gücünü arttırıyorlar. Ve yakıtı verimli kullanması için ....
ağırlıktan ziyade ağırlık merkezi ile alakalı. buarada en güzel viraj mobylette ler ile alınır
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
17 inç jant,çift debriyajli harika sanziman,biraz daha güçlü motor,daha dusuk tuketim ve en onemlisi uygun fiyati integrayi tercih sebebim olurdu..
55 lt top case hatta yan çantada eklerseniz 100-120 lt kilitli bagajiniz olur integrada da,kisacasi bagaj cok dert değil..
Tmax kötü motor degil ama Honda nin artisi çok daha fazla ;)
Erkin abinin bahsettiği kişi benim tek katılmadığım konu 130 kilo olmam denge bakımından honda fes250 başarılıydı. En son kullandığım Dealim250 S3 Advance de ondan aşağı kalır bir yanı yok. iyi sandığım michelin city grip serisi pek hoşuma gitmedi. ondan önce michelin power pure serisini kullanmıştım, hoşuma gitmişti. Viraj işi birazda teknik ile alakalı olup viraja doğru açı ve doğru hızda girmediğin sürece, en dengeli motosiklet ve en iyi lastikte olsa viraj çıkışı karşı şeritte bulabilirsiniz kendinizi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Ayrıca buda Kawasaki KLX250 ile uçmakdere viraj videosu bazı yerlerde arkadaki arkadaşı bekliyorum. ön kamera gögüste olduğu için ne kadar yattığını motora sabit arka kameradan anlayabilirsiniz.https://www.facebook.com/AlparslanAK...type=3&theater
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)