Okunacak konu açın (yeter ne olur)
Reklamlar
-
Kardeşlerim, gençler
Üç aydır motora binemiyorum(sağlık sorunu). Akşama kadar bu sayfaya yirmi kere bakıyorum. Okuyacak 2-3 günde ancak 1-2 konu.
Gerisi saçma sapan şeyler.Ricam biraz okunacak şeyler yazında vakit geçsin 😊
"Bu nedir" " ekipman" "ne yapayım" "ne alayım" .......Vs içi boş konuları ne olur açmayın. Acıyın bize 😊
Birde imla kuralları fanatikleri var. Bırak kardeş bu kadar incelik burda fazla yav.....
Reklamlar
-
Konu kısmına katılıyorum. İmla kısmına katılmıyorum.
-
Sizin için içi boş olan başkası için dolu olabilir. Kendi ilginizi çekmeyen şeye "saçma" demeniz saçma bence. Açıyorum ilgimi çeken başlığı sarmazsa kapatıyorum bu kadar basit. Selametle. .. geçmiş olsun bu arada
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Okunacak konular ciddi emek istiyor. Zamanında çevirilerle,makalalerle birşeyler derleyip yazmaya çalıştım.
Ya ben beceremedim ya da ilgi alanımız değil bunlar
Forumdaki ilgi ve alakayı örneklendirmek gerekirse :
Konu: Motra bşlıyrum ne yrdım lütfn :s
Konuyu açan: X adlı hatun kişisi.
Okunma sayısı: 241541651 Gelen cevap:221310
Konu: Motora başlıyorum ne alayım.
Konuyu açan: Y adlı er kişi.
Okunma sayısı: 100 Gelen cevap:Bi bitmediniz...
Ya da;
Konu: Tekerim dönüyor ne yapayım.
Okunma sayısı: 241541651 Gelen cevap:221310
Konu: Güvenli Sürüş İçin Olmazsa Olmazlar nelerdir?
Okunma sayısı: 100 Gelen cevap:Kardeş özet geçsene.
Böyle birşeyler işte.
-
Uğur dostum tebessüm ettirdin
-
Ahmet abi sen buraya 6 7 yil önce gelseydin cok güzel konular cok degerli üyeler vardi
Fakat don yillarda ki artan troll sayısı işi buraya getirdi
Kaderine küsss
Iyi geceler
-
fafarslan adlı üyeden alıntı
Sizin için içi boş olan başkası için dolu olabilir. Kendi ilginizi çekmeyen şeye "saçma" demeniz saçma bence. Açıyorum ilgimi çeken başlığı sarmazsa kapatıyorum bu kadar basit. Selametle. .. geçmiş olsun bu arada
Herkes senin yaptığını yapıyor. Benim söylediğim hemen kapatılan konu çok açılıyor. Okunacak konu yok sıkıntı bu. Yoksa tabiiki kimseye yasak getirilemez. Bende rica ettim zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Ahmet abi sen buraya 6 7 yil önce gelseydin cok güzel konular cok degerli üyeler vardi
Fakat don yillarda ki artan troll sayısı işi buraya getirdi
Kaderine küsss
Iyi geceler
Ne yapalım kırkından sonra azarsan geç kalıyorsun
-
-
zaferce adlı üyeden alıntı
Senin konular beni en az bir gün oyalar.... Teşekkürler
-
İlla bilgi dolu paragraf paragraf yazı olan başlıklara gerek yok. Bilimsel tartışma başlatacak tek bir soru yeter.
örnek: http://www.motosiklet.net/forum/moto...kullanimi.html
Bu tip konular haftada bir açılsa forum seviye atlar. Ama nerdeee varsa yoksa "başlangıç motoru", "motor alcam babamı ikna edemiyom", "x modelini bana anlatın", "acil yardımmmm" tarzı konular.
-
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Senin konular beni en az bir gün oyalar.... Teşekkürler
1 günde biterse haber et, yazmayı bırakayım ;)
-
zaferce adlı üyeden alıntı
1 günde biterse haber et, yazmayı bırakayım ;)
En az yazdım ya 😂
-
Mersin İl Temsilcisi
Eskiden sabah ofise girip simit çayımı açıp MT okumak için can atardım.
Gününün en güzel zamanlarıdır.
Şimdi YouTube açıyorum.
Mecbur.
Ama aklımda çok güzel iki konu var.
Hatırına, yarin açmaya çalışayım...
Geçmiş olsun bu arada ;)
-
Bende sağlık problemleri nedeniyle yatıştayım(kaza). Zaferce'nin konularını bi gözden geçiriyim harika paylaşımlar.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Bende sağlık problemleri nedeniyle yatıştayım(kaza). Zaferce'nin konularını bi gözden geçiriyim harika paylaşımlar.
Bence zafere kardeşimin bu paylaşımını her hafta en az 1 kere konu açıp paylaşım yapması gerekir ki herkese yardımı olsun
Geçmiş olsun bu arada
-
Geçmiş olsun ahmet arkadaşım son zamanlarda açılan konular çok boş hangi motoru alayım gına geldi
-
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Bence zafere kardeşimin bu paylaşımını her hafta en az 1 kere konu açıp paylaşım yapması gerekir ki herkese yardımı olsun
Geçmiş olsun bu arada
Sağolasın. Ya zaten kafamda 10 15 isim var hep takipteyim paylaşımları olsun, yazıları olsun harika.
-
Bence yerinde bir serzeniş olmuş
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)