Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Okunacak konu açın (yeter ne olur)

REKLAM ALANI
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rumuz için 12 karakter veriyorlar (yanlış bilmiyorsan)senin rumuzun 17 karakter
    İsteyen üyelerimiz için zamanında aldığı rumuzları gerçek isimleri ile değiştiriyoruz, ve bunu kontrol panelinden yapıyoruz. Sanırım panelden bu değişikliği yaparken bahsettiğiniz sınırlandırmaya maruz kalmıyor rumuz.

Rumuz değişikliğini sadece gerçek isim ile yapıyoruz.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı Uğur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okunacak konular ciddi emek istiyor. Zamanında çevirilerle,makalalerle birşeyler derleyip yazmaya çalıştım.

Ya ben beceremedim ya da ilgi alanımız değil bunlar

Forumdaki ilgi ve alakayı örneklendirmek gerekirse :

Konu: Motra bşlıyrum ne yrdım lütfn :s
    Konuyu açan: X adlı hatun kişisi.

Okunma sayısı: 241541651 Gelen cevap:221310

Konu: Motora başlıyorum ne alayım.
    Konuyu açan: Y adlı er kişi.

Okunma sayısı: 100 Gelen cevap:Bi bitmediniz...

Ya da;

Konu: Tekerim dönüyor ne yapayım.
    Okunma sayısı: 241541651 Gelen cevap:221310

Konu: Güvenli Sürüş İçin Olmazsa Olmazlar nelerdir?
    Okunma sayısı: 100 Gelen cevap:Kardeş özet geçsene.

Böyle birşeyler işte.
    Rakamlar diyor ki :

Okan Sinan Ocan ve Olcay Avşar bunu beğendiler.

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Güzel konu yıllar sonra. Tebrikler...

ojo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teşekkürederim

sayfanın altına inip

Konu Gösterimi Seçenekleri
    Konuları Sırala
    cevap sayısına göre

deyinçe forum başkalaşıyo
    sıkılanlara öneririm

http://www.motosiklet.net/forum/moto...unt&order=desc

MANKU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia & YAMAHA
    Dün ekipman tavsiyesi üzerine konu açtım ve söylediklerini üzerime aliniyorum. Konunun başlığına bakarsın, başlık sana göre değilse çeker gidersin okumazsın. Bu kadar basit.
    Asıl sen konu kirliliği yapıyorsun. Her 4 yada 5 güne bi senin açtığın gibi konu açılıyor. Eğer böyle bir uyarı gerçekten gerekiyorsa yetkililer gerekli müdahaleyi yapar.

KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    İçi boş konular derken burada acemi insanlar var (benim gibi) öğrenmek için soruyoruz

İmla kurallarına uymanın yanlış tarafı nedir Türkçe zaten her geçen gün kan kaybediyor forumlar bu imla kurallarını öğrenmek için elverişli platformlar

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Alıntı MANKU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün ekipman tavsiyesi üzerine konu açtım ve söylediklerini üzerime aliniyorum. Konunun başlığına bakarsın, başlık sana göre değilse çeker gidersin okumazsın. Bu kadar basit.
    Asıl sen konu kirliliği yapıyorsun. Her 4 yada 5 güne bi senin açtığın gibi konu açılıyor. Eğer böyle bir uyarı gerçekten gerekiyorsa yetkililer gerekli müdahaleyi yapar.
    Bakmadım zaten 🙂 aynı şey senin içinde geçerli bakmazsın olur biter. Niye yazma ihtiyacı hissettinki

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Alıntı KumanBayram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İçi boş konular derken burada acemi insanlar var (benim gibi) öğrenmek için soruyoruz

İmla kurallarına uymanın yanlış tarafı nedir Türkçe zaten her geçen gün kan kaybediyor forumlar bu imla kurallarını öğrenmek için elverişli platformlar
    Öğrenmek isteyene saygı duyarım. Keşke arama butonun da yazdığında daha çok bilgi bulabileceğini de öğrenseydin

KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Alıntı Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakmadım zaten �� aynı şey senin içinde geçerli bakmazsın olur biter. Niye yazma ihtiyacı hissettinki

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Öğrenmek isteyene saygı duyarım. Keşke arama butonun da yazdığında daha çok bilgi bulabileceğini de öğrenseydin
    Arama butonunu aktif olarak kullanıyorum.Sadece bu forum değil arama motorlarında da aratıyorum hem zamandan kazanmak hem de kirlilik oluşturmamak için.
    Forumda olan konuları araştırıyorum ne zaman bir konu açacak soru soracak olsam zaten forumda benden önce en az bir iki kişi o soruyu sormuş oluyor bu sebepten foruma girdiğimde genelde ileti bile yazmadan çözüyorum sorunu.
    Sormak istediğim sorunun cevabını bulamadığımda konu açıyorum bunu bilmediğimi neye dayanarak söyledin ?
    Quad87 bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)