Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Brandayı ne yapıyorsunuz

REKLAM ALANI
    cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    O değilde sabah acele ile işe gitmek için çıktığınızda brandayı ne yapıyorsunuz
    Not: topcase yok
    selsa ve Xavosa bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Xavosa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Ben once uykulu gozlerle karanlikta disk kilidine anahtari sokmaya calisiyorum, bazen alarmi caldiriyorum mahalle bana alisti sagolsunlar sonra da brandayi cozerken lanet ediyorum " hadi cik abi, ugrastirma beni bak uykum var zaten " gibi.
    RoseLuslie ve selsa bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Alıntı Xavosa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben once uykulu gozlerle karanlikta disk kilidine anahtari sokmaya calisiyorum, bazen alarmi caldiriyorum mahalle bana alisti sagolsunlar sonra da brandayi cozerken lanet ediyorum " hadi cik abi, ugrastirma beni bak uykum var zaten " gibi.
    Sabahları brandayla konuşmak hobiniz midir acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

Bu arada brandası olmayan motorumun dün geceki kardan sonraki hali [IMG][/IMG]

cagiran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM 800 SE
    Benim derdim brandayı açıp tekrar eve götümek

selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Alıntı cagiran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim derdim brandayı açıp tekrar eve götümek
    Dışarıda bıraksan olmaz, apartman girişine bıraksan dert. Ben de brandayı yukarı götürüp sonra evden kask ve çantayı alıp çıkıyorum. Başka çare yok.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı fenerbahceli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Millet ne aç bee, bir motosikletimiz olur, babasının malı gibi alıp götürürler, zerre kadar sahibinin içine düşeceği bunalımı düşünmezler. Brandasını da şarapçılar evsizler alır. Yine sanki babasının malı gibi. Madem brandayla soğuktan korunmak için brandaya ihtiyacın , gel insan gibi söyle
    söylese siktir ederiz çoğumuz

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

Alıntı RoseLuslie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aahhahaha Bende dolaşsam mı belki hala bir yerlerde beni bekliyor olabilir brandam Yada başkalarının uçmuş brandasını bulurum
    yaw 25-30 liraya dolu piyasada,kar kış kıyamette arayıp üşüdüğüne değmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

Alıntı RoseLuslie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabahları brandayla konuşmak hobiniz midir acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

Bu arada brandası olmayan motorumun dün geceki kardan sonraki hali http://<a href="http://hizliresim.co...yZ.jpg</a></a>
    bu arada dikkatimi çekti,,motoru bağladığınız zincire güvenmeyin,hırsızları sadece güldürür haberiniz olsun,2cisi zinciri amortisörden geçirmekle çok yanlış yapmışınız,,amortisörün alt bağlantı cıvatasını 12-13 anahtarla söküp zinciri amortisörden boşa çıkarıp tekrar cıvatayı takmak 1 dakika sürmez bilgin olsun,,3üncüsü zinciri şaseden sağlam biyerden bağlama durumu yoksa bile amortisöre bağlamadan önce jantın demirinin arasındanda geçirki,amortisörü sökerse bile jantın demirinden kurtaramasın

ama herşeyden önce zinciri değiştir

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bagaj lastikleriyle sabitliyorum. Tavsiye ederim. 2 bagaj lastiğini motor altından geçirip selede birleştiriyorum.
    Akhunturk bunu beğendi.

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı cagiran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O değilde sabah acele ile işe gitmek için çıktığınızda brandayı ne yapıyorsunuz
    Not: topcase yok
    Ben guvenlige birakirim genelde . Abi koycak yerim yok sirt cantama da alamam bunu buraya koseye biraksamda aksam ben bunu burdan alsam sevimli smiley de yapinca hangi insan evladi reddedebilir bu cazip teklifi bilmem.

Brandayi cidden sabitlemek sart kendi ipi dahi yetersiz izmitin ruzgarina.. ben enlemesine orta kalin halatla bagliyorum sonra gidon kismina da bir tur dondurup arka seleye dogru can alici son dugumu atiyorum .

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben güvenliği olmayan, kumandalı kapılı, açık site otoparkının kuytu köşesinde iki ağaca çift kat çamaşır ipi çektim.

Balkonlardan düşen mandallar sağolsun Senelerdir oraya asarım hiç kaybolmadı.

Motorun seleye bir kilim üstüne bagaj lastiği. Branda içinde çok rüzgarlı havalarda alttan geçirip selede birleştirecek şekilde 2 bagaj lastiği.. Ohh mis..

Kedi dostu sele , yatsın eşşek herifler.. Tek dert brandayı kaldırıp ipe asana kadarki kedi çişi kokusu. Onuda ağacın dibine sürekli bıraktığım, Bimden en ucuz ve büyük boy ıslak mendil ile idare ediyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

Bir de motosiklete pratik alet derler. Otomobile binişim 30 sn. çalıştırma kalkma en en fazla 2 dk.

Motosikletle sabah ritüeli en en az 10 dk... branda ile uğraş kilidi aç ekipmanı hallet falan filan birton tantana
    RoseLuslie bunu beğendi.

Başlığa ithafen

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Hocam teşekkürler önerin için zinciri masterlock aldım yorumları okuyarak. Merkez bir yerde oturduğumdan ve karşı binadada xmax ve mt07 olduğunu düşünüp onlarında zincirsiz kilitsiz durduğunu görünce çokta benim motora hevesleniceklerini düşünmüyorum ama zinciri nereden geçiriceğim konusunda uyarınızı dikkate aşıcam

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)