Benzini shell den, dizeli opetden alırım. Dizelde opel daha çok gidiyor. Opet in 1 deposu ortalama 6.8lt yakarken, shell 7.5l gösteriyor.
Benzini shell den, dizeli opetden alırım. Dizelde opel daha çok gidiyor. Opet in 1 deposu ortalama 6.8lt yakarken, shell 7.5l gösteriyor.
Bütün akaryakıtlar tek bir rafineriden çıkar Tüpraş. Yani tüm şirketler akaryakıtı Tüpraş'tan alır ve bu akaryakıt üzerinde performansı etkileyecek karışımlar yapabilirler... Shell kendini benzinde ispatlamıştır. Nedeni yüksek performans ve daha uzun menzil anlamında daha kalitelidir.. Ayrıca bayiler de bu durumda çöm dikkat edilmesi gereken hususlardan biridir. Güvendiğiniz bayilerden yakıt alınız.
Eskiden Shellden alıyordum artık hep Opetten alıyorum ve gayet memnunum.
Aksine benim gözlemlerime göre en iyi verim Opet'in benzininde.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
Sinirliyken BP-Total-Shell-Opet vs.. hangi petrolden alırsam alayım birden bitiyor,
daha az km gidiyor sebebi nedir acaba..?
Kesin BP den kaynaklanıyor almayın..
Bende bir ara araba ve motorla denedim benzin istasyonlarını. Depoyu ful doldurdum her seferinde falan. Bunu yaklaşık 8-10 ay devam ettirdim ve en son Opetden almaya karar verdim. İstanbul/Fatih/Aksarayda sahil kıyısında bir opet var. Oradan alırım genelde ve taksici gibi bilumum esnaftan oradan alır benzinini. Konuştuğum da herkes benzininden gayet memnundur. Belki aldığınız istasyonun bir sıkıntısı vardır. Bu gibi konularda opeti arayıp söyleyebilirsiniz. Sadece opet için geçerli değil bütün akaryakıt istasyonları için geçerli. Bakırköy veli efendi istasyonunun karşısındaki bp şikayetler sonucu kapandı. Mutlaka arayıp söyleyin.
Mehmetçik vakfı opet lere mi mahsus yoksa tüm opet ler mi böyle bilemedim ama, gaz benzin mazot hepsini kullanıyorum gün içinde.. Menzil konusunda En kötüsü kesinlikle opet. Benzini gazı Mazotu kötüdür demiyorum, menzil çok kısa diyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)