Uzun aradan sonra yeni motorumuz 250cc
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun. km 3 binlerde sıfır sayılır
-
Hayırlı olsun hocam, mt09 gibi olaylar yasamaman dileğiyle.
-
Geçmiş olsun. Ah bu kazalar ahh bende yatıştayım düzelmeyi bekliyorum. Ayak olayı cok sıkıntı gerçekten. Cihazda çil çil hayırlı olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Allah bir daha kaza yaşatmasın.
Kilometre gerçek mi acaba? Birde model ve de sakıncası yoksa fiyatı nedir?
Aynısının 2004 modelini çok kısa bir süre kullanmıştım acemilik zamanımda.
Tipide, torkuda çok hoşuma gitmişti. Sizinki maşallah sıfır gibi.
-
Kandırmayın bizi sıfır km motor bu
-
Hayırlı olsun çok güzel, en sevdiğim tipte motorlar bunlar. Keşke 0 satılsa hala
-
Evet modelini yazmayı unuttum kusura kalmayın.
motor 2006 model km gerçek
Motor İstanbuldana Alman birisi hanımına alır kullansın diye ama kullanamaz.Depoya kaldırırlar.(deopa da soguk hava deposu)
Tam 10 yıl sonra 208 km iken TÜV Türke muayeneye girer ve 514 TL geriye dönük muayene borcu ödenir.Motoru Mersinden bie arkadaş alır oda 650-700km civarı biner ve oda Adana dan birine satar.
Aldığım arkadaşda Niğde de öğrenci olduğundan ilk aldığında bindiği kadar yani 700 km 3251km kadar biner ve bu km de iken pazarlığı bitirdik
Motor biraz pahalı oldu ama sıfır değil gerçekten sıfırdı.Bende kıydım paraya aldım.
Allah herhese gönlündeki demir atı nasib etsin inşaallah
-
Adana İl Temsilcisi
fatihciğim tekrar hayırlı uğurlu olsun.gerçekten bana anlattığın kadar temizmiş.kardeş,kazasız belasız kullanman dileklerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Fiyat olarak 8700TL aldım.
-
Şu güzelliğe bakın, maaşallah diyelim..
-
İnsan bunu eskitmeye kıyamaz yav :')
-
Bu rakam yüksek gibi gözüksede sıfıra yakın bir motor ve honda kalitesi ödediğin paranın karşılığını sana verir.
-
hayırlı olsun deger o paraya
iyi günlerde kullanın
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın lastikler orjinal ise değiştirmenizi tavsiye ederim yakın zamanda lastik sorunu yaşamış biriyim
-
Hayırlı olsun. Motosikletin temizliği inanılacak gibi değil gerçekten
Arka fren kampana
-
bu ne böyle hic guzel degil 😂
masallah Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin benim motosikletten daga temiz motorları hic sevmiyorum 😊
-
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
-
Kazasiz belasız inş
Hayirli olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)