Bayan Ekipmanları Hakkında . .
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Haklısınız onu eklemeyi unutmuşum çok pardon
DAINESE WAVE G1 Sırt Koruma
Don't believe me, just watch . .
-
Seduje adlı üyeden alıntı
Bu urun bellikle kullanılmıyor mu?
-
Sırt korumaları hakkında çok bir bilgim yok ama şuna da baktım 2 parça mı almalı tek mi almalı kuyruk sokumu için
bu daha mı iyidir sizce ?
bir de extradan kalça koruma falan almak gereklimidir bilemedim pantolonun bu modelinde dahil değil çünkü
DAINESE MANIS D1 Sırt Koruma
-
Sırt korumaları hakkında çok bir bilgim yok ama şuna da baktım 2 parça mı almalı tek mi almalı kuyruk sokumu için
bu daha mı iyidir sizce ?
bir de extradan kalça koruma falan almak gereklimidir bilemedim pantolonun bu modelinde dahil değil çünkü
DAINESE MANIS D1 Sırt Koruma
http://i.hizliresim.com/njbZVa.jpg
Esım ilk attıgın sırtlıgı belligiyle bırlıkte kullanıyor. Saglam urun ve memnun ama ben 2. Attıgın gıbı tam sırtlıktan yanayım ve tam sırtlık kullanıyorum hatta keske gögus korumalı olandan alsaydım dıyorum bi daha öyle alıcam gercı monta sıgar mıyım o zaman bilemıyorum. Denemedım. Kalça koruma olsa ıyı olabılır tabı ama kullanmadım hiç bilmiyırum.
-
Ben de çok bakındım göğüs korumaya da monta sığmama gibi durum söz konusu olabilir :D
koruma olayını iyice araştırmam gerek sanırım diğer parçalardan yana sorun yaşamam gibi geliyor.
En iyisi o zaman ben de kıyafetleri aldıktan sonra korumalar için deneyeyim sığarsam kıyafete dediğiniz gibi alayım bende
-
Güzel seçimler. Markalar ve ürünler piyasanın en kaliteli ve güvenli ürünleri. Nxr kullandim cok beğendim ben. Montu bilmiyorum ama eldiven ve ayakkabı secimi cok iyi. Bellik te güzel. Ne diyelim ablacim hayırlı olsun. Kullanmak nasip olmasın
-
Ekipmanlar çok güzelde böyle en iyi ekipmanları alacak durumunuz varken sl 250 ye binmeniz enteresan geldi bana.
geldikleri gibi giderler 1918
-
Ben de çok bakındım göğüs korumaya da monta sığmama gibi durum söz konusu olabilir :D
koruma olayını iyice araştırmam gerek sanırım diğer parçalardan yana sorun yaşamam gibi geliyor.
En iyisi o zaman ben de kıyafetleri aldıktan sonra korumalar için deneyeyim sığarsam kıyafete dediğiniz gibi alayım bende
Bende dainesenın derı montunu kullanıyorum. Sırtlıkla anca sıgdıgım için bırde gögus koruma olsa fermuar kapanmaz gıbı gelıyor ama hafıf esnemede yapıyor yanı montu ılk sırtlıkla gıydıgım kadar sıkmıyor sımdı mesela. Bilemedim kullananlar var montun altına demekki sıgılıyor. Denemek görmek lazım.
Hayırlı olsun sımdıden.
-
6 parca olan sırtlık fıyatına baktım , o paraya kendıme yenı bı sırt alırım :(
-
nzm75 adlı üyeden alıntı
Ekipmanlar çok güzelde böyle en iyi ekipmanları alacak durumunuz varken sl 250 ye binmeniz enteresan geldi bana.
Hangı motora bınenler ıyı ekıpman kullanabılıyor?
-
-
Alpinestars stella bir bakın derim
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Alpinestars stella bir bakın derim
Bakıyorum inceleyeyim biraz ne kadar bir fiyata toplanır karşılaştırayım
Teşekkür ederim.
-
BMW R1200 GS alayım mı ? diye sorar gibi olmuş içerik eklediğiniz ürünler sınıfında en iyilerinden,yerine tavsiye verecek olan çıkmaz,benim tavsiyem ise kask rengi konusunda olabilir,açık renkleri tercih ederseniz hem yazın aşırı sıcaklarda çok rahat edersiniz hemde görünürlük yani emniyet adına iyi bir seçim olacaktır..
-
Eldiveni tavsiye etmiyorum. Çok sevdiğim bir abimde var aynı marka-model ve anormal koku yapıyor. Temizliğe'de imkansız gibi..
-
Ekipmana önem göstermenizi takdir ettim keşke herkes bu kadar bilinçli davransa.
-
Eh yani bir motor parasi vermissiniz zaten ekipmanlara iyi de yapmissiniz. Tum bunlar motorunuza bindiginizde sizi guvende hissettirecek etkenler. Ilk motorunuz sanirim ve sl250 guzel bir secim olmus. Ben de dusunmustum motorumu almadan once ama bana gore biraz hafif ve ufak kalmisti. Sizin icin cok iyi bir secim olmus. Yine de tabi ciddi bir motor o nedenle daha oncede cok tecrubeniz olmadigini soylediginizden dikkatli olmanizda fayda var.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
BMW R1200 GS alayım mı ? diye sorar gibi olmuş içerik
eklediğiniz ürünler sınıfında en iyilerinden,yerine tavsiye verecek olan çıkmaz,benim tavsiyem ise kask rengi konusunda olabilir,açık renkleri tercih ederseniz hem yazın aşırı sıcaklarda çok rahat edersiniz hemde görünürlük yani emniyet adına iyi bir seçim olacaktır..
Evet haklısınız ama eğer uzun süreler kullanmak istiyorsam ve ufak tefek kazalarda"ben sana demiştim" ler duymak istemiyorsam ekipmana özen göstermeliyim.
Eçen sene bu dönemler foruma yazarken işsiz güçsüzdüm 1 senedir deli gibi para biriktiriyorum gende öyle böyle değil tüm lüksleri kaldırdım işe git gel uyu kalk işe git )))artı deli gibi mesai yapıyorum çok nkü bu iş aşkı ne kadar çok motora binmek istediğim ile alakalı. Ve daha ucuz yollu kıyafetler de denedim fakat tabii ki bu seçtiklerim gibi güven hissi vermedin bir de dediğim gibi geçen sene önce ben sonra kardeşim kaza geçirince açıkçası can acısı yaşamasan insanlar ekipmana önem vermiyorlar. Kardeşimin el ve ayak bileği tuz buz olacak kadar kırıldıysa atakkkabısı olmadığı ve eldiveni sadece sıradan bit eldiven olduğu için. Şunu diyenlere çok kızıyorum "ben scooter kullanıyorum ne gerek var o kadar ekipmana şurdan şuraya gidiyorum nasılsa" kardeşim de 30-40 km ile gidiyordu. O kadar borca soktum ki kendimi tekrardan aa bu sağlam drğil ya da aa bu ekipman çok üşüttü çok terletti gibi lüksler demeye hakkım yok :D
Renk olayına gelirsek siyah asla almam dedim motora uygun kask falan bakıyordum shark da vardı sanırım Texas modeliydi doğru hatırlıyorsam. Ama istediklerimi bulamadım bir kaç yere baktım sonra dedim düz alayım ben nasılsa süslerim düz siyah bırakmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:22 ----------
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
Eldiveni tavsiye etmiyorum. Çok sevdiğim bir abimde var aynı marka-model ve anormal koku yapıyor. Temizliğe'de imkansız gibi..
Hmm eldiveni değiştireyim madem öyle biraz bakınayım. Teşekkür ederim fikriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:10 ----------
T3Z adlı üyeden alıntı
Ekipmana önem göstermenizi takdir ettim keşke herkes bu kadar bilinçli davransa.
Ben elimde imkan varken kendimi sağlama alayımda kaza olacaksa her türlü oluyor çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:12 ----------
Xavosa adlı üyeden alıntı
Eh yani bir motor parasi vermissiniz zaten ekipmanlara iyi de yapmissiniz. Tum bunlar motorunuza bindiginizde sizi guvende hissettirecek etkenler. Ilk motorunuz sanirim ve sl250 guzel bir secim olmus. Ben de dusunmustum motorumu almadan once ama bana gore biraz hafif ve ufak kalmisti. Sizin icin cok iyi bir secim olmus. Yine de tabi ciddi bir motor o nedenle daha oncede cok tecrubeniz olmadigini soylediginizden dikkatli olmanizda fayda var.
Teşekkürler sıfır parayla yola çıktım ve hedefimi yüksek tuttum çünkü can acısı hiç bir şeye benzemez. Bir kaç sene sürdü ama olsun en azından kendimi güvende hissedip olabilecek kazalara karşı bir nebze de olsa korunabileceğim. Cbr 125 alacaktım başlangıç için fakat yine bu forumda fikrim değişti bana sl250 yi önerenler sağolsun Motorun borcunu uzun vadede bitiremeyeceğim için yükseltmek gibi bir ihtimal şu sıralar yok. Ki bu İstanbul trafiğinde yüksek cc ler çok da cezbetmiyor çalışınca uzun yola da çıkmaya vakit zaten. İçime sinen bir araç almış oldum. Yeşil renk de hiç sevmezdim zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)