Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kadın kurye görenleri şaşırtıyor !

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

MANİSA'da eşinden boşandıktan sonra tek başına hayat mücadelesi veren 42 yaşındaki Serap Mercan, motosiklet tutkusunu iş hayatıyla birleştirdi. Biri üniversiteli iki çocuğuna bakabilmek için bir dürümcüde motosikletli servis elemanı olarak çalışan Mercan, işini severek yaptığını söyledi.
    Şehzadeler ilçesindeki bir dürümcüde çalışan Serap Mercan, motosikletli servis elemanı olarak görev yapıyor. 10 yıl önce eşinden boşanan Mercan, evin kirasını ödemek ve çocuklarına bakabilmek için çalışmaya başladığını anlattı. Motosiklet kullanmayı sevmesinin iş tercihinde etkili olduğunu belirten Mercan, 2 yıldır servis elemanı olarak çalıştığını ve işini severek yaptığını söyledi.

"ŞAŞIRAN DA VAR YADIRGAYAN DA"

İşini sadece erkeklere özgü bir iş olarak düşünmediğini belirten Mercan, "Güzel ve keyifli bir iş. İşimi çok seviyorum. Zaten motosikleti sevdiğimden ve tutkumdan dolayı böyle bir işte çalışmayı düşündüm. Çocukluktan beri içimde olan motosiklet tutkusunu işimle birleştirdim. Sipariş veren müşterilerim beni karşısında görünce şaşırıyor. Sürekli gittiğim yerler artık alıştı. Özellikle ilk defa gittiğim yerlerde beni görünce 'İlk defa kadın paketçi gördük' diyorlar. Ben de espri yaparak, 'Öyle mi bende ilk defa görüyorum' diyorum. Şaşıran olduğu kadar, yaptığım işi yadırgayan insanlar da var. Elimden geldiğince işime devam edeceğim. Her işin kendine göre zorlukları var. Bu işin de kışın soğuk havalarda zorluğu var ama düzgün giyindikten sonra sıkıntı olmuyor" dedi.

TIGERSHARK, mombohunter, SAZMAN ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Alanya'da kargocuda çalışan bir ablamız vardı,hanımefendileri bütün sektörlerde görmek gerekir
    Millet ekmeğinin derdine düşmüş,cinsiyet,meslek ayırt etmeden,hayatını devam ettirmek
    Yolu açık olsun.
    Yadırgayanlara tek sorum olacak:Annesi,bacısı,kızı,eşi vs. vs. hastaneye gittiğinde,NEDEN KADIN DOKTOR ARAR!!!!!!!!!!!!!!
    YasinC, espresso ve TIGERSHARK bunu beğendiler.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Evet millet ekmeğinin derdine düşmüş.Yadırgamaya lüzum yok kamyon kullanan da var airbus indirip kaldıranda.
    espresso bunu beğendi.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    bende hep derim olum benim kolumda bileziğim var en olmazsa işim kuryecilik yaparım, siz kendi işinize bakın derim..
    Abla da gayet güzel yapmış,
    awesomee bunu fazlasıyla begendi..
    killingroad bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Ben de şaşıranlara şaşırıyorum. Sene 2017, insanlık ayağa kalkalı olmuş kaç bin yıl..
    Hala "eaaa şunu yapan kadın" ...
    Seduje bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Süper işte kadin eli değdiği zaman bi baska olur
    Her anlamda erkeklerden daha detayci daha titiz oluyor bayanlar
    Ha cok pinpirikli erkekler yok mu var %1
    Seduje bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    belediyenin büyük araçlarını kullanan bayan şoförler var bu ablamızı da tebrik ederim
    manisa bayağı bayağı güzel gelişmeler göstermeye başladı

Motosikleti
    Yamaha D'eligt
    Toplumun her kurumunda her tür iş kolunda kadınların erkeklerle eşit seviyede bulunma hakkı var. Ne zaman şaşırıp yadırgamayı bırakabileceğiz? bence yakın gelecekte değil. Malesef...

Motosikleti
    Tracer 900
    Şaşıranlara şaşırmam,bizim halkımız çoğunlukla motosiklet kullanan erkeklere de şaşırıyor..
    killingroad ve mustafav bunu beğendiler.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Millette neye sasıracagını sasırdı he.. Bı defa esımın motoruyla bır sahıl kenarı cafeye gıtmıstık. Esım hesabı odemek için kaldı, ben cıktım motoru ısıtcaktım o gelene kadar. Cıktım kontagı actım bıyandan gıyınıyorum. Motor 600RR :D 5_6 kişilik bir grup toplanmıs bakıyorlar bende motora bakıyorlar sanıyorum. Esım cafeden cıkınca hepsı bı "eeeeaaayhhh o surmuyormuş" yapıp gıttıler. Size ne yahu :D

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    "Oha karı motorcu"
    Teşekkürler.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Yürekçe bunu begendi..
    Aziz Nesin der ya, kadına ne verirseniz verin çoğaltıp verir.
    Hele ki Türk kadinina!..
    Kurtuluş savaşını da, barışı da sağlayan anaların, eşlerin sırtıni sivazlayarak yetiştirdiği evlatlarla kazanıp koruduk ve koruyoruz
    zekeriyaimam ve Pulsar41 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2002 Aprilia Atlantic 500
    iş yok diye oturanlar utansın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)