Merhaba arkadaşlar
Haftaya a2 ehliyet sınavım olacak bugün ehliyet kursunun motoruyla 2 saate yakın gezdim hiçbir sorun yoktu çift şerit yolda 100km/h hıza kadar çıktım tabi arkamda ehliyet kursunun hocası arabayla takip ediyordu. Her neyse hoca top sahasına gir istersen biraz dubaların etrafında çalış dedi gitti.
Orda da bi süre dolandıktan sonra ani fren denemesi yapayım dedim, top sahası malum küçük. 40km hızlara çıktım daha once de çok denemiştim durabiliyordum ancak bu sefer öyle olmadı.Sahının kayganlığı da dahil olunca Motor durmadı haliyle ön freni sıkınca motor kaydı ve sahanın tellerine girdim. Motor üzerime düştü zar zor kaldırdım falan bacağımda baya sıyrıklar var diz kapağım şişti. Düştükten sonraki iki dakika aşırı kötü hissettim çoğu arkadaş biliyordur zaten o duyguyu. Daha ehliyet sahibi olmadan böyle bi olay atlatmam bende motorsiklete karşı hafiften bi önyargı oluşturdu. Bu forumda bulunan herkes tabi ki motorsiklete karşı sempati besliyor, ben de en az sizin kadar besliyorum ancak bu iş gerçekten mantıklı mı? Kafamda motor alma konusunda soru işaretleri oluştu. Hadi bunu atlattım ama kendi motoruma sahip olduktan sonra bu şekilde veya daha ağır badirelerle kesinlikle karşılaşacak mıyım?
Kendi motoruma sahip olmamın verdiği o eşsiz duyguları illa ki fiziksel hasarlarla ödemek zorunda mı kalacağım?
Benden daha tecrübeli arkadaşlar fikirlerini sunarsa sevinirim. Asıl soru motor alayım mı almayayım mı değil de, bana bu işin getiri ve götürüleri neler olur bunlardan bahsederseniz sevinirim. Amacım sohbet ortamı yaratmak.
Şimdiden teşekkürler.