Arkadaslar herkese cok tesekkurler.
Kerem hocam cok tesekkurler valla mutlu ettiniz. Ben simdi motosikleti almaya gidiyorum daha dogrusu bakip/almaya. Aldiktan sonra ilk esenler durumuna bakicam. Ona gore yazarim.
Arkadaslar herkese cok tesekkurler.
Kerem hocam cok tesekkurler valla mutlu ettiniz. Ben simdi motosikleti almaya gidiyorum daha dogrusu bakip/almaya. Aldiktan sonra ilk esenler durumuna bakicam. Ona gore yazarim.
Merakla bekliyoruz.
Su otobus isi akla makul geliyor. Soylenmis ama bende mesela bugun saganak yagmur altinda bir 15 km yol yaptim, dondugumde icligime kadar islaktim iki saat kuruyamadim Bu arada piyasa faktorunden dolayi mi ya da uygun bir ilana mi rastladiniz da kisin motor aliyorsunuz merak ettim.
Tesekkur ederkm dostum.
Aldim motosikleti arkadaslar. Sigorta da saka gibi 317 cıkti. 34 plaka olmasina ragmen. Suan otoparka koydum. Yarin esenlere bi gidicem. Hava buz gibi. İlk kez yillar sonra kar goruyorum, kar topu oynayacak varsa bakirkoye yarina kadar goruselim :D
Biz meşhur hastanenin bahçesinde toplacagiz birazdan kop gel
Naptın usta bu kaldınmı yollarda hava ve yollar çok kötü dikkat et
Moto Trans ile konuştun mu?
Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba.
Epey yoğundum yazamadım.
Dün akşam 7'de İzmir'e otobüs buldum. Fakat yollar karlıydı ve istanbulu bilmiyordum. Bu yüzden 2 sene önceden tanıştığım Andaç abi, forumdaki ismi ile RuzgarSA'yı aradım, pickup falan sormak için. Bulamadık götürecek bir araç, lâkin kendisi "ben götürürüm" dedi, karda onun motosiklet sürmesine de gönlüm elvermedi aslında ama "sıkıntı olmaz" falan diyince, inazuma'yı ona verip ben otogara toplu taşıma ile geçtim.
Nilüfer'in otobüsüyle anlaştık motosikleti koyduk sağolsun Andaç abi olmasa, çok zor olurdu benim için, inazuma çok ağır.
Akşam 7 gibi otobüs hareket etti, yollar inanılmaz buzluydu -ki temizlenmiş ve erimiş hali-. Sabaha karşı 4 gibi İzmir'e indik inazuma ile. ön camdır, aynadır falan onları takmakla uğraştım biraz, 4.30 gibi benzin alıp yola çıktım. İnanılmaz bi soğuk vardı. Ekipmanım alt ve üst tarafımı iyi korudu fakat ayaklarım ve ellerim bi süre sonra uyuştu. Aydın otobanındaki shell'de durup biraz ısınıp öyle devam ettim. Sonuç olarak eve geldim sabah 6 gibi. Birazdan yağını falan değiştireceğim.
He bu arada, son hızı ne kadar düşükmüş bu inazumanın. inanamadım valla. 130ı geçerken ölüyor. 120 sabit rahat gidiyor. Herkese burdaki yorumları için teşekkürler.
Andaç abi ve İnazuma
Travego ve İnazuma
Andaç abiyle ben
hayırlı olsun
gülel güle kullan bakalım hayırlı olsun yaza kalmaz bunu satar bizim başımıza bi daha iş açarsın gibi
Yeni maceralarını heyecanla bekliyoruz.
Şaka şaka umarım sorunsuz güle güle kullanırsın.
Hayırlı olsun inazuma 150 yi rahat görür haberin olsun hemde artçıyla !!!
Hayırlı olsun. Keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
hayırlı uğurlu olsun abicim allah tekerine taş değirmesin
Tekrardan hayırlı olsun Batu. Bize de uğrayaydın iyiydi.
Kaç lira verdin İzmire taşımak için? Motosikleti araca bindirmek ve bağlamak dışında birşey yaptın mı benzini falan var mıydı yüklerken yoksa benzini içinden aldıktan sonra mı yüklediniz?
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)