Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çalınan motoru hırsızdan çalan arkadaşım

REKLAM ALANI
    emiliosantos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eski:Piaggio xevo 250 ie Yeni: Daelim s3 Advance
    Fethiye'de Honda Spacy 110 motorunu üzerinde anahtarı unutup parkettiği için çalınan arkadaşımın, 3 ay sonra aynı motoru yine üzerinde anahtarla ölüdeniz'de bulup çalıştırıp atlayıp gitmesinden sonra hırsızın hissiyatını merak eden kaç kişiyiz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hırsız karakola gidip motorumu çaldılar der, gelip polis senden alır. Beklerim...

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Gerçekse efsanevi bir olay. Videoya falan çekmeliymiş =)

Motosikleti
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekse efsanevi bir olay. Videoya falan çekmeliymiş =)
    sen ben olsak yaparız da işte oradakiler rahat adamlar "aa bu benim motor la" diyip atlayıp gitmiş.
    mavisipa bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    ahaha flipfloplarla alayıp tatata diye gitmiştir doğru :D
    emiliosantos bunu beğendi.

ufukt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Hırsızdan kendi motorunu çalan adam ha? Olaya bak arkadaş ya, bir başka ülkeyiz vesselam

nzm75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250Nİ,,KAVASAKİ KLE 500
    Hadi canım yok artık

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Nassı yaa? ��

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Başlığı görünce yok ebesinin nikahı dedim :D
    Bu olayı videoya almamak, ülke çapında kahraman olmaktan mahrum kalmaktır hocam :D

Motosikleti
    Hırsız plakayı sökmemiş mi?

Motosikleti
    xmax 250 abs
    süper bi olay:D

alasehirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    Arkadaşını tebrik ettim polisler kapıya dayanmazsa sorun yok

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    Arkadaşına bir tavsiye; eğer motor çalındığında emniyette tutanak tutulmamışsa yani hırsızlık kaydı yoksa, polis bir tanıdığından sorgulama yaptırsın. Bir suçta kullanılıp özellikle anahtarı üzerinde bırakılmış olabilir. Arkadaşının başı ağrır böyle bir durumda.

Motosikleti
    Yamaha D'eligt
    Ben avukatım. sık sık hırsızlık suçlarından sorgulanan kişilerle muhatap oluyorum. Eğer çok ufak tefek bir şey değilse muhakkak tutuklanıyor. Ama sonraki aşamalarda bir iki ay içinde tahliye oluyor. Eğer hırsız kaşarlanmış ise tahliye olur olmaz hemen hırsızlığa devam ediyor. yaşı küçük çocuklar hele de hırsızlıkta suç makinasına dönüşebiliyor. Geçenlerde çocuk mahkemesinde hırsızlık yapan çocuk 4 yıl ceza yedi, hakim eski dosyalarına baktı, 17 suç dosyası çıktı.

Önceden biraz üzülürdüm ama şimdi bu hırsızlara zerre üzülmüyorum. Hırsızın yeri mapusane arkadaş. benim pek birşeyim çalınmadı ama lisedeyken saatim ve param çalınmıştı hala sinirlenirim. manevi değer büyüktü benim için o saatin. değerli de bir saatti. Bir insanın malını çalarak hem madden hem manen zarar veriyorlar insanlara. Toplumu güvensiz bir ortamda oturmaya zorluyorlar. İnsanlar kendi evlerinde demir parmaklık arkasından dışarıya bakmak zorunda kalıyor. Keşke arkadaş hırsızdan motorunu geri aldıktan sonra polise teslim etseymiş şerefsizi.

Motosikleti
    Alıntı bikerboi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşına bir tavsiye; eğer motor çalındığında emniyette tutanak tutulmamışsa yani hırsızlık kaydı yoksa, polis bir tanıdığından sorgulama yaptırsın. Bir suçta kullanılıp özellikle anahtarı üzerinde bırakılmış olabilir. Arkadaşının başı ağrır böyle bir durumda.
    hırsızlık kaydı var dostum. orada yaşayan arkadaşlarım o kadar alışkın ki böyle hırsızlık olaylarına. mesela o aralar yine bi arkadaşımızın honda spacy'den daha pahalı bi yol bisikleti çalındı. herif benzincide 30 liraya satmaya çalışırken yakalandı .]
    bikerboi bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200 RS
    Askere gittigimde babam kendi bisikletini caldirmis, daha dogrusu birisi binip gitmis.

Burdur 70.000 nufuslu herkesin birbirini dolayli yoldan da olsa tanidigi; hirsizlik, gasp, tecavuz vs. olaylarinin neredeyse hic olmadigi bir memleket. Bizde 2 yildir bisikletleri bir kere bile kitlemeden evin onune koyuyorduk. Bisiklette salconun ust seri bir modeli, suanda fiyati 2500 TL nin uzerinde.

Bisikleti kucuk yasta biri binip goturuyor. Tahminimizce ailesinden korkutugu icin evine goturemiyor ve bir cafenin onune atip geciyor. Bisiklet 1 hafta cafenin onunde oyle yatiyor, sonra okulun ogle arasi zamaninda yine kucuk yasta bir cocuk bisiklete binip gidiyor. Bunlar kamera kayitlarinda gorduklerimiz.

Askerden dondukten sonra cadde de yururken bir de ne goreyim, bizim bisiklet yanimdan gecti. O sirada babamla konusuyorum, "baba suan tam olarak nerdesin? bizim bisiklet sana dogru geliyor, uzerinde bir adam var, durdur onu". Aradan 2 dk gecti babam aradi bisiklet falan gelmedi bu tarafa diye, tam da o sirada adam ayni yoldan donmus bana dogru geliyor. Tabi adami hemen durdurdum ve direk bisikletin seri numarasini kontrol ettim, bisikletin benim oldugu kesinlesince de polisi aradim.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    allaha sükur bugune kadar degerli veya maneviyati yuksek bir esyam calinmadi calinsaydi naparim diye düsünuyorum

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    evleneceksen gel solmaz gibi oynamıştır

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Arkadaşının motorunu çaldılar 3 ay kadar alan adam bindi ve arkadaşın o kadar sinir harbi yaşamasına rağmen motoru hırsızdan çaldı doğrumu anladım empati yapim diyorum en iyi ihtimalle polis çağırırdım empati yapim diyorum hırsızın ağzı burnu kırılmış..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)