Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

200-300 TL aralıgında motosiklet pantolonu önerisi yapabilirmisiniz

REKLAM ALANI
    ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    arkadaşlar herkeze merhabalar öncelikle
    200-300 tl arasında bi bütçem var Motosiklet pantolonu almak ıstıyorum korumaları guzel önerebileceğiniz bir pantolon varmıdır ınternette baya pantolon var kullananların tavsiyesini alayım dedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 250R 2016 (S) - NC 750X 2017
    http://urun.n11.com/pantolon/prosev-...g&gclsrc=aw.ds Kesinlikle tavsiye ederim. 2 Arkadaş aldık ve çok memnunuz. Korumaları iyi, soğuk, rüzgar ve yağmur geçirmiyor. 1.75 boy var 70 kiloyum S bedenini aldım. İşe giderken pantolonun üzerine, haftasonları ise termal içliğin üzerine giyiyorum. Giymesi çıkarması kolay.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Tech90 olur sanki o paraya?
    killingroad bunu beğendi.

Motosikleti
    SUZUKI GW250
    Rider Denim'den memnunum

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu pantolonların kötü yanı kısa boylular için olmamaları. 1.68 boy var ve hangi pantolona baktıysam hepsi sanki 1.80 lik adamlar için yapılmış. Biz insan değil miyiz acaba diye düşünmeye başladım bir ara. Alırken buna dikkat et. Boy 1.75 den kısaysa muhtemelen pantolon üstünde çok uzun durur.
    pea bunu beğendi.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Riderdenim karayel kullanıyorum 330 liraydı sanırım ve cok memnunum onerırım. Gorunus olarakta gayet hos

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Tech90.
    Mis gibi kevları var içinde, düşerken ne kadar yerinde duracağı muallakta olsa da impatect de var dizlerde, olmadı dıştan bir dizlik ile çözülür, ama zaten deri gibi oturan bir pantolon olmadığı müddetçe dahili dizlikler hep problem.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu pantolonların kötü yanı kısa boylular için olmamaları. 1.68 boy var ve hangi pantolona baktıysam hepsi sanki 1.80 lik adamlar için yapılmış. Biz insan değil miyiz acaba diye düşünmeye başladım bir ara. Alırken buna dikkat et. Boy 1.75 den kısaysa muhtemelen pantolon üstünde çok uzun durur.
    Tech90'ın modelleri çok güzel, çok sağlam olsa da Avrupa için üretiliyor. Avrupalılar'ın da boy pos belli. Bizim gibi koca götlü göbekli millete olmuyor. Terziyle uğraşmak gerekiyor. Dizlik ceplerini ayarlayabilmek de büyük dert.

RiderDenim'in bir sürü bedeni var. 38-32 gibi şişman-kısa boy bedeni de var.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    günlük kullanım için tech90 veya benzeri en iyisidir.
    ama uzun yolda, karda, kışta, yağmurda sürecem diyosan cordura kumaşlılardan öneririm.

Motosikleti
    Sağolun Arkadaşlar Bunu Aldım Bugun kargolanır yarın gelir heralde fotoğraflarını burada paylaşırım herkeze teşekkürler.
    http://urun.n11.com/pantolon/prosev-...lonu-P80962576

alic3lik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Benimde almayı düşündüğüm bir ürün bu. Elinize geçtiğinde mini bir inceleme yaparsanız çok faydalı olur diye düşünüyorum

Motosikleti
    joymax 250, R25 mat gri
    Ben bu üründen geçen hafta satın aldım. Prosev titanyum. L beden getittirdim boy 1.72 kilo 80. Beli çok güzel oldu ama boy olmadı. Kalça korumalar ve dizlik yaklaşık 5 cm aşşağı da kaldı. M bedende de durum aynı boy olmuyor. Terzi ile uğraşmakta zor. İade ettim mecbur ne yapacağımı şaşırdım yeminle 😞

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı hiter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu üründen geçen hafta satın aldım. Prosev titanyum. L beden getittirdim boy 1.72 kilo 80. Beli çok güzel oldu ama boy olmadı. Kalça korumalar ve dizlik yaklaşık 5 cm aşşağı da kaldı. M bedende de durum aynı boy olmuyor. Terzi ile uğraşmakta zor. İade ettim mecbur ne yapacağımı şaşırdım yeminle ��
    zaten "n11" sitesinde de biri belirtmiş. diz korumaları kaval kemiklerine denk gelmiş ve normalde dışa dönük olması gerekirken iç tarafa yanı benzin deposuna dönükmüş diz korumaları.

boyu sorun etmeyip diz korumasını sökerseniz idare eder derecede kalitesi varmış.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten "n11" sitesinde de biri belirtmiş. diz korumaları kaval kemiklerine denk gelmiş ve normalde dışa dönük olması gerekirken iç tarafa yanı benzin deposuna dönükmüş diz korumaları.

boyu sorun etmeyip diz korumasını sökerseniz idare eder derecede kalitesi varmış.
    korumaların içe dönmesi tüm pantolonlarda olan bi sorun sanırım.

Motosikleti
    Tracer 900
    Tech90 aldım yeni çok rahat,5-6 derece havada üşümedim,su geçirmez özelliği yok o nedenle pantolon yağmurluğu da aldım,yaz kış bu şekilde kullanılabilir.

Motosikleti
    Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ediyorum Bunu almıştım dün Linki bırakıyorum aşağıya almak isteyen olursa diye Bedeni üstüme tam oturdu bıraz bol sanki oda korumalar yuzunden galıba ama ben beğendim fotoğrafları aşağıya bırakıyorum Hepinize Teşekkür ediyorum
    http://urun.n11.com/pantolon/prosev-...lonu-P80962576

Lazasker bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Forza 250
    Tam oturmuş, boyunuz kaç cm?

Motosikleti
    Alıntı Ahmetbahadır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam oturmuş, boyunuz kaç cm?
    1.70 felan XS bedeni bana uydu
    www.ceyhunöcal.com.tr

Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Bütün korumalı motor pantolanları hareket kabiliyetinde kısıtlama olabiliyor, biraz bol oluyor ve ayakta baktığınızda diz korumaları biraz aşağıda durması gerekiyor, motora biniş pozisyonunda bakarsasın tam dizkapağı üzrine oturur, aynen ceketlerdede durum aynıdır, kalıp gibi oturursa serbest haraket etme hissiyatı kaybolur, kaldıki hem pantolon ve hemde mont altına zaman zaman başka şeyler giyilebilsin diye tasarlanır, düdük gibi vücuda tam oturan kıyafetler görünüşü daha güzel olabilir ancak serbestlik bakımından bu böyledir.

Alıntı ceyhun383 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.70 felan XS bedeni bana uydu
    kilonuzuda söylermisiniz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)