şalvar giyeydin ancak bu kadar bol dururdu :D
güzel olmuş,
şaka yaptım kızma bende motor pantolonuna baktım ama denildiği gibi zayıf insanlara boy yönünden sıkıntı oluyor, uzun geliyor pantolon ve "s" beden giydiğim halde şalvar gibi oldu bende vazgeçtim motor pantolonu almaktan.
alternatif çok, kendiniz bile imal edebilirsiniz o derece.
iç astar alın ve biraz büyük gelen pantolona diktirin ve üstünede yağmur geçirmez bir tabaka diktirin terzide ve sonra diz koruma takın tamamdır. isteğinize göre reflektör ayarlayın.
türk insanında alternatifler bitmez, giymesekte olur en basiti :D
ciddi misin? 48 kilo mu? ben 55 kiloyum ve zayıf gözüyle bakıyor herkes. aramızda 7 kilo fark var. senin durum vahim. sıkıntı oluyor mu zayıflık?
desene o zaman atın üstünde jokey hafif olmalı rüzgarlar çok artarsada ben motorun orta korumalığına sağa 20 sola 20 toplamda 40 kilo bağlamayı düşünüyorum.
fırtınalı havalarda şerit değiştirmeye de razıyım ama burada insanlar yere çömelmeye başladı rüzgardan ve motor şerit değiştirmeden direk teker kayıyor.
Bende bugün ilandaki pantolonu satin aldım..ihtiyacı olanlar değerlendirebilir elinde 3-4 tane daha var, fiyat gayet uygun https://www.sahibinden.com/ilan/yede...55872206/detay
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)