arkadaşlar herkeze merhabalar öncelikle
200-300 tl arasında bi bütçem var Motosiklet pantolonu almak ıstıyorum korumaları guzel önerebileceğiniz bir pantolon varmıdır ınternette baya pantolon var kullananların tavsiyesini alayım dedim
arkadaşlar herkeze merhabalar öncelikle
200-300 tl arasında bi bütçem var Motosiklet pantolonu almak ıstıyorum korumaları guzel önerebileceğiniz bir pantolon varmıdır ınternette baya pantolon var kullananların tavsiyesini alayım dedim
http://urun.n11.com/pantolon/prosev-...g&gclsrc=aw.ds Kesinlikle tavsiye ederim. 2 Arkadaş aldık ve çok memnunuz. Korumaları iyi, soğuk, rüzgar ve yağmur geçirmiyor. 1.75 boy var 70 kiloyum S bedenini aldım. İşe giderken pantolonun üzerine, haftasonları ise termal içliğin üzerine giyiyorum. Giymesi çıkarması kolay.
Tech90 olur sanki o paraya?
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Rider Denim'den memnunum
Bu pantolonların kötü yanı kısa boylular için olmamaları. 1.68 boy var ve hangi pantolona baktıysam hepsi sanki 1.80 lik adamlar için yapılmış. Biz insan değil miyiz acaba diye düşünmeye başladım bir ara. Alırken buna dikkat et. Boy 1.75 den kısaysa muhtemelen pantolon üstünde çok uzun durur.
Riderdenim karayel kullanıyorum 330 liraydı sanırım ve cok memnunum onerırım. Gorunus olarakta gayet hos
Tech90.
Mis gibi kevları var içinde, düşerken ne kadar yerinde duracağı muallakta olsa da impatect de var dizlerde, olmadı dıştan bir dizlik ile çözülür, ama zaten deri gibi oturan bir pantolon olmadığı müddetçe dahili dizlikler hep problem.
Tech90'ın modelleri çok güzel, çok sağlam olsa da Avrupa için üretiliyor. Avrupalılar'ın da boy pos belli. Bizim gibi koca götlü göbekli millete olmuyor. Terziyle uğraşmak gerekiyor. Dizlik ceplerini ayarlayabilmek de büyük dert.
RiderDenim'in bir sürü bedeni var. 38-32 gibi şişman-kısa boy bedeni de var.
günlük kullanım için tech90 veya benzeri en iyisidir.
ama uzun yolda, karda, kışta, yağmurda sürecem diyosan cordura kumaşlılardan öneririm.
Sağolun Arkadaşlar Bunu Aldım Bugun kargolanır yarın gelir heralde fotoğraflarını burada paylaşırım herkeze teşekkürler.
http://urun.n11.com/pantolon/prosev-...lonu-P80962576
Benimde almayı düşündüğüm bir ürün bu. Elinize geçtiğinde mini bir inceleme yaparsanız çok faydalı olur diye düşünüyorum
Ben bu üründen geçen hafta satın aldım. Prosev titanyum. L beden getittirdim boy 1.72 kilo 80. Beli çok güzel oldu ama boy olmadı. Kalça korumalar ve dizlik yaklaşık 5 cm aşşağı da kaldı. M bedende de durum aynı boy olmuyor. Terzi ile uğraşmakta zor. İade ettim mecbur ne yapacağımı şaşırdım yeminle 😞
Tech90 aldım yeni çok rahat,5-6 derece havada üşümedim,su geçirmez özelliği yok o nedenle pantolon yağmurluğu da aldım,yaz kış bu şekilde kullanılabilir.
Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ediyorum Bunu almıştım dün Linki bırakıyorum aşağıya almak isteyen olursa diye Bedeni üstüme tam oturdu bıraz bol sanki oda korumalar yuzunden galıba ama ben beğendim fotoğrafları aşağıya bırakıyorum Hepinize Teşekkür ediyorum
http://urun.n11.com/pantolon/prosev-...lonu-P80962576
Tam oturmuş, boyunuz kaç cm?
Bütün korumalı motor pantolanları hareket kabiliyetinde kısıtlama olabiliyor, biraz bol oluyor ve ayakta baktığınızda diz korumaları biraz aşağıda durması gerekiyor, motora biniş pozisyonunda bakarsasın tam dizkapağı üzrine oturur, aynen ceketlerdede durum aynıdır, kalıp gibi oturursa serbest haraket etme hissiyatı kaybolur, kaldıki hem pantolon ve hemde mont altına zaman zaman başka şeyler giyilebilsin diye tasarlanır, düdük gibi vücuda tam oturan kıyafetler görünüşü daha güzel olabilir ancak serbestlik bakımından bu böyledir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)