Kardeşim bende bu sene 18 ime girecegim. Bende ayni senin doneminden gectim . Kucuk yaslardan beri motosiklet hastasiyim. Benim ehliyetimi almama 4 ay kala yeni ehliyet yasasi cikti ve cikar cikmaz a1 ehliyetimi cebime koydum. Ondan sonra yavas yavas ekipmanlarimi aldim ve en sonunda motorumu aldim ( Babam saolsun ). Ama o donemde en onemli sey kendine guvenmen. Eger guvenin yoksa kesinlikle alma. Guven dediysem " lan ben bu motoru surerim ne varki bunda " demek degil. Guven dedigimiz olgunluk. Olgun oldugunu arkanda insanlarin seni bekledigini ve onunde koca bir gelecek oldugunu bilebilecek olgunluktaysan al. Ailen razi degilde sen cok israr ediyosun diye tamam derlersede sakin alma. Aileden onemli hicbirsey yok su dunyada. Ne motor ne araba ne de arkadas. Ailen arkandaysa kabul ediyorlarsa al. Alincada hep onlari dusunerek sür motoru. Hicbirzaman onlara o pismanligi yasatma. Tabi bu elimizde degil ama olabildigin kadar dikkatli ol diye diyorum . Eger cebinde 10 bin tl varsa bunun 2 bin ini ekipmana ayir kardesim. Ehliyetini almayida ihmal etme. Ornek bir motorcu olman dilegiyle...