Kaskım çok mu büyük duruyor uzaylı gibiyim!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Artçı kaskım olur kendisi evet biraz buyuk duruyor takılınca
-
montsuz giymişsin o yüzden öyle duruyor, sıkıntı yok.
-
Bence güzel
-
Yeni fotoğrafları ekledim😂
-
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Artçı kaskım olur kendisi evet biraz buyuk duruyor takılınca
şikayetin oldu mu hiç?
-
-
Kafana sıkı otoruyor mu yoksa gevşek mi? Kafanı öne elinle ön alttan tutarak sabitle ve kafanı sağa sola çevirmeye çalış. Biraz dönüyorsa beden büyük demektir. Yanaklar biraz sıkacak ama alın bölgesi sıkmamalı. Aynı kaskın L bedenini kullanıyorum ve fiziki görünüşüne göre bence büyük gibi sana o kask beden olarak.
-
O zaman yıldız savaşları başlasın!!!
-
Norton772 adlı üyeden alıntı
Kafana sıkı otoruyor mu yoksa gevşek mi? Kafanı öne elinle ön alttan tutarak sabitle ve kafanı sağa sola çevirmeye çalış. Biraz dönüyorsa beden büyük demektir. Yanaklar biraz sıkacak ama alın bölgesi sıkmamalı. Aynı kaskın L bedenini kullanıyorum ve fiziki görünüşüne göre bence büyük gibi sana o kask beden olarak.
Xl beden fakat large bedenine kafam dahi girmedi bundada çok az hareket ediyorne sıkıyor nede sıkmıyor yani
-
-
-
Kask buyuk degil
Sen minyon tiplisin
-
Crenox adlı üyeden alıntı
Yeni kask alınca ben...
ilk kask olduğu için sordum
-
-
Azcik buyuk duruyor ama ilk kaskta olur öyle. Benim ilk kaskim nitroydu :D kendimde ufak tefek kizim. Kafama o kaski giyince karikatur gibi oluyordum kocaman kafa :D Simdiki kaskim daha iyi. Deneyerek al bence bidaha kaski.
-
Mersin İl Temsilcisi
Kaskin bedeniyle, dış büyüklüğü çok orantılı değil, strafonun kalıbıyla alakalıdır.
Ayakkabı gibi değil yani.
Shubert kasklar da büyük durur..
İç çapı kafana uygun değilse, o zaman değiştir..
-
selam uzyalı biz dostuzzz
vurdu goolll oldu
-
Zabitatak adlı üyeden alıntı
ilk kask olduğu için sordum
Şaka yapıyorum dostum, kaskı kafana tak kafanı sabit tutup sağa sola çevir kaskı, eğer rahat rahat dönüyorsa büyüktür o kask. Onun dışında yakışmış.
Youtube Channel:
https://youtube.com/cihankocofficial
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)