Motorun ustundeyken boyle durmaz. Ev halinden dolayi gözün alisik degil ondan oyle geliyor sana . Motorun üstünde fotograf cekin oyle anlarsin.
Motorun ustundeyken boyle durmaz. Ev halinden dolayi gözün alisik degil ondan oyle geliyor sana . Motorun üstünde fotograf cekin oyle anlarsin.
İşlevi mühim...
Önemli olan boyutu degil işlevi.
Taşlamayın illaki biri yapacaktı. :D
O kıyafetin üzerinde büyük durur tabi. Montunu giyersen sırıtmaz.
Çok büyük durmuyor ayrıca güzelde
Hocam kask nasıl mt Revenge ile bunun arasında kalmıştım Revenge aldım. 250 lira falan daha pahalıydı araştırdım ama hiç bi sonuç yoktu merakımı giderirsen sevinirim 😅
Ben de ilk kaskımı internetten almıştım aynı böyle uzaylı baattin gibi oldum. sonra alıştım. etrafıma bakıyorum bazı model kasklar böyle galiba. mont falan giyince güzel duruyor da yazın su kabağı gibi olacam heralde :D
Bu kask 490 tl n11 de şuan.Hudson derinin hesabından aldım 50 tllik deri eldiven,sons of anarchy t-shirt,bir adet de buff hediye ettiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
Gözlüğü kaliteli bir gözlük 10-20 tllik bir gözlük değil de orjinal bir gözlük gibi gösteriyor dizaynı gayet şık havalandırma delikleri yeterli ve içerisindeki süngerler kaliteli ve antibakteriyel bu paraya alınabilecek en uygun fiyatlı fiberglass kask bence.
Kask çok güzelmiş güle güle kullan, kafanı salladığında hareket etmiyorsa sorun yok eğer ediyorsa Allah korusun kaza anını düşün kafandan çıkan kask neye yarar
ÖIüm gibidir sadakat. Bir kere çizgiyi geçtin mi, geri dönüş yoktur.
Yardım eden herkese yorumları için teşekkür ederim .Forum mizah doluymuş onu da anladım.😊
Aynı kaskı aldım 1 gündür takıp çıkarıyorum aynı şeyi ben de düşündüm de allahtan buraya denk geldim :D
Benim kafa olcusune gore kask bulamıyorum dostlar xxl beden bulsam isterse cop kovasi gibi dursun umrumda olmaz. Elimde iki tane kask var ama baya eskidi 4 seneyi asti sanirim yeni kask ariyorum dukkanlara girip cikiyorum ama nafile.
evde tuhaf durmuş ama dışarda sırıtmaz. Hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)