Çalınan motorum 6 sene sonra bulundu ne yapmalıyım?
-
Antalya merkezde 2010 yılında evimin önünden çalínan Honda beat marka motorum Antalya belekte Temmuz 2016 da plakasíz bir şekilde yol kenarína bırakılmış bi şekilde polisler tarafından bulunmuş,otoparka çekilmiş.Dün aradılar karakola çağírdílar evrakları almam için.Çalındığí súreden bu yana motorun vergi borcunu ödücekmiyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Reklamlar
-
Eğer 2010 yılında Motosiklet i çalındı olarak bildirdiyseniz ve yasal süre dolduktan sonra trafikten düşürdüyseniz ödemezsiniz diye düşünüyorum, ama sizi ruhsat yenileme plaka yenileme ve yeni trafik sigortası sorunu bekliyor, inşallah bulduğunuza değecek şekildedir
-
Sadece çalıntı ihbarı yaptırmíştım. Motorun ederinden fazla masraf çíkarmı acaba
-
Edeceğiniz masraf bence motorun ederinden fazla olacaktır. Plakayı yenileyeceksiniz, zaten motorun anasını ağlatmışlardır. Birde otopark ücreti de eklenince sizi epey üzecekler.
-
Adamın motoru çalınıyor sonra anası ağlatılıyor,yazık la valla değişik ülkeyiz
-
-
Motor çalındıktan 1 ay sonra VERGİDEN MUAF Olur,,
TRAFİKTEN DÜŞÜRDÜNÜZ İSE sadece çekici ve otopark masrafı ile çıkarırsın,
YOK HALEN RUHSAT TRAFİĞE KAYITLI İse sigorta muayenesiz çıkartamazsın,,
Sana Tavsiyem TRAFİKTEN ÇEKME BELGESİ Yaptırmandır,,,
Masrafın Daha Az Çıkabılır,,,
-
Jemand adlı üyeden alıntı
senin değilmiş gibi yap
bu arkadaşı üstün zekasından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
-
Bor07 adlı üyeden alıntı
Antalya merkezde 2010 yılında evimin önünden çalínan Honda beat marka motorum Antalya belekte Temmuz 2016 da plakasíz bir şekilde yol kenarína bırakılmış bi şekilde polisler tarafından bulunmuş,otoparka çekilmiş.Dün aradılar karakola çağírdílar evrakları almam için.Çalındığí súreden bu yana motorun vergi borcunu ödücekmiyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Avukata sor diye bir sayfa açtıbir arkadaş ona bir sor istersen ama benim tahminim çalıntı tutanağı tutturduktan sonra bütün ödemeler düşer diye biliyorum.
muhabbeti demleyelim...
-
Senin değilmiş gibi yap . Çooook iyi .
-
Mersin İl Temsilcisi
Jemand adlı üyeden alıntı
senin değilmiş gibi yap
Ölü taklidi yapsa?
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Ölü taklidi yapsa?
dalga geçmeyin :(
-
ulan bir de polis çalışmıyor derler adam daha ne yapsın
-
Yorumlar efsane
Yarın gidip görücem bakalım
-
Hırsız işini gördukten sonra polis bulabiliyor helal olsun. Adam 6 sene plakasız gezmiş kuruş masraf yok.
Ben pcx e 5200 para verdim zamanında, şimdiye kadar ödediğim sigorta, vergi, trafik cezaları, köprü paraları motorun parasını geçmiştir.
Ne enayi adamlarız.
-
Motoru otoparktan aldım arkadaşlar 600 TL verdim, motor gayet iyi durumda temiz kullanmışlar
-
Bor07 adlı üyeden alıntı
motor gayet iyi durumda temiz kullanmışlar
Sesli güldüm Hayırlı olsun.
-
bence o motor calinip birine satilmis o zavallida oylece binmistir 😊 bu arada yeni motor almis kadar sevinmeniz lazim bence
-
Kimse motorun duygularını düşünmüyor. Böyle olursa şaşırmam.
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)