kuyruk altı plaka kullananlar
hiç plaka takmayanlar
harf değişikliği yapanlar
plakanın okunmasını engelleyenler (plaka üstü halatçılar vs)
dikkat edin cezalar fena!
http://www.hurriyet.com.tr/trafik-ce...-oldu-40322777
kuyruk altı plaka kullananlar
hiç plaka takmayanlar
harf değişikliği yapanlar
plakanın okunmasını engelleyenler (plaka üstü halatçılar vs)
dikkat edin cezalar fena!
http://www.hurriyet.com.tr/trafik-ce...-oldu-40322777
Iyi bari plaka kapatma 92 tl insafli bi ceza olmuş
Plakayı söküp kırmızı ışıktan yavaşlamadan dümdüz geçen kuryeleri yakalayıp hak ettikleri cezayı verirler umarım. Geçen gün yaya geçidine 3-4 saniye geç çıkmış olsam bir kurye bana çarpacaktı. Zamanlamasını ayarladığını hiç sanmıyorum tesadüfen geçtim.
BİN YEDI YÜZ ALTMIŞ ÜÇ Tl.
Şimdi onlar düşünsün.
Lan yazın araziye giderken arabamı arayacağız şimdi.
Vay anısını hikayesini ya.
Plakanin okunmasi ni engellemek 92 tl. Zincir kilitle kapattim. Dursururlarsa 92 oderim. Diger turlu sehir icinde mobessa radar işik iki kamera arasi hiz siniri cezasi. Bunlardan kurtuluyorum. Fena ceza kesiyorlar. Insan gibi degil vallahi... odeyenlerden biliyorum. Zaten milet zor geciniyor. Ha simdi biri cikar iyilik meleği derki kurallara uyalim. Geç bunlari.geç. herkes isine geldigi gibi. Davraniyor. Hayvanlarin arasinda hayvan olmassan barinamassin. Duzen bozuk. Demokrasi var bu ulkede diyen varsa da . Ben bu yalana inanmiyorum. Polis leri maaslarinin trafik cezalarindan karsilandigini biliyormusunuz. Kendi icinde bir dòngü bu. Yoksa bu ulkede ceza kazalari onlemek amacli degil. Tamamen duygusal. Ben demmiyorum hiz yap agresif kulan insanlarin canina kast et. Plakani kapat cezadan kurtul. Cezayi odecegin parayi evine cocuklarina harca.
Motorla kırmızı ışıkta hiç geçmedim araba ile bi iki kere geçmiştim
Hocam 10 dakika sonra yola çıkacağım, yalansa eve ulaşmak nasip olmasın.
Hayatımda hiç ne arabayla ne motorla kırmızıdan geçmedim.
Kurallara uymak amacından çok, canımı yolda bulmadığım için, maksimum 90 saniye kâr edeyim diye geride kalan sevenlerimi üzmemek icin.
Akıl vermiyorum üstüme vazife değil, sadece kardeş "Ricası".
Maksimum 90 saniye için , hiç birşeye değmez.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Plakayı kapatıp şehir içinde kural ihlali yapana acımasınlar. Ama açıkçası plakayı kapatıp gişeden geçmek aklımdan geçmedi değil. Yapmadım bugüne kadar, yapmam da ama aklımdan da geçti yapmak. Soyguncular hak ediyor bence. Yine de kural kuraldır mecbur haracı verip geçecez.
Kırmızı ışıkta veya edsden hızlı geçen motora ceza yazılabilirmi? (Polis kendisi motorlara radar veya ışıktan ceza yazılmaz.Plakaları önde olmadığı için demişti).Ben bu lafın üzerine günde en az 4 defa geçtiğim ve araçlara 70km hız sınırı olan yerden 3 aydan fazla süredir 80-90la geçiyorum ve ceza gelmedide.
Yoksa adam ekmeğinin peşindemiydi?Arkadaşın dediği gibi :D
Uygulansa keşke. Polisin yanından kasksız geçeni, plakasız geçeni yada plakalarını kuyruk altında takılıyken geçenleri gördüm ve Polis dönüp bakmadı. Denetim olsa çok iyi olur ama yok, ancak emir gelsin çanta takanları çevirsinler. Yazık
İnşallah radara yakanlamamak için plakasını söken tipler, bunlardan bizim forumda da var. onlar da yakalınır ve en bana cezayi yer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)