Periyodik bakım geçerse sorun olur mu ?
Reklamlar
-
Merhaba tenere 660 motorumu 5 bin kilometrede bir bakıma götürüyordum bu sefer 500 - 600 km geçirdim 5000'i.Serviste bir sıkıntı çıkma durumu olur mu? Motorun kendi kitapçığında her 10 bin kilometrede bir yağ değişimi gösteriyor ama servisler 5 binde bir getir diyor.Göz göre göre kazık mı yiyoruz?
Reklamlar
-
servisin dediği olur
5000 tavsiye mi. talimat mı
-
qıp adlı üyeden alıntı
servisin dediği olur
5000 tavsiye mi. talimat mı
bilmiyorum 5000 bin kilometrede bir getir diyor yamaha servisleri.motorun kendi kitapçığında 10000 binde bir periyodik bakım gösteriyor.daha önce de geçirdiğim oldu ama bu kadar çok geçirmemiştim
-
Periyodik bakım geçerse garanti dışı kalır.
-
kitapçıkta 10bin diyorsa 10binde yaptır, servisler bedavadan para kazanmak için erken çağırıyor. Kimse de bu yüzden motorunu garanti dışı bırakamaz (he burası Türkiye, kafalarına estiğinde garanti dışı bıraktık derler, gidip mahkemede hakkını alırsın)
-
500 600 km nin hesabını yapmazlar.7 8 binde ben geldim 5000 bakımına deseydin kıllık çıkarabilirlerdi.
-
Şahsi fikrim servis size 10 bin kmde bir getirin dersede 5 binde bir kendiniz dışarda yağ, yag filtresi değişmeniz. Benim crf250l motorumda 10 mu 12 binmi ne yazıyor o kadar riske atamam. Garanti konusuna gelirsek tamamen kendi inisiyatifine kalır. Bize 300 km geçti diye garanti dışı der, kendi personeli, akrabası olsa garantiden çözer.
-
Yüzden on gecikme motosiklet için sorun olmaz, hiç merak etmeyin.
-
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)