Yeni Yılınızın Mutlu, Huzurlu Geçmesi Dileğiyle Motonet Ailesi!
Reklamlar
-
Hepinizin yeni yılını kutlar, en iyi dileklerimle geçmesini temenni ederim şimdiden. Umarım şahsen yaşadığımı düşündüğüm en kötü sene olan 2016'ya benzemez.
Youtube Channel:
https://youtube.com/cihankocofficial
Reklamlar
-
Bu sene sanırım herkesin senesi kötü geçti, umarım yeni senede hepimiz sağlıklı huzurlu ve bol motorlu zamanlar geçiririz, herkese nice mutlu senelere.
-
Benim büyük umutlarım var gerçi seneyle ilgisi yok hep var bir türlü nasip olmadı. :D Umarım olur artık. Hepinize iyi seneler diliyooorum :D
-
Hocam sırf bu iyi dileklerinden dolayı "ikramiye bana çıkacağı " için seni not ediyorum, sana bi 2017 GS sözüm olsun.
F650 sıkmıştır artık seni.
Sonrada söyle hokkalı bi arazi alıp , cafesiydi yıkamasaydı aksesuarcısı tamirhanesi felan küçük bi Motocity yapicam, sözüm söz bütün MT ahalisi en kötü ihtimalle %80 indirimli geçinecek.
Komple bedava diyemedim kurtarmıyor.
Maksat ayakta duralım yoksa lafı olmaz.
Sonra her yeni yuva kuran motorcu çiftimize full+full pocket bike dahil çocuk için başlangıç seti ! Yeni nesili aşılamak gerek ! Fakat enduro/Cross kategorisinde yaşaması şartıyla, çocuk büyüdüğünde "Buba ben süper siport istiyom yia" felan dediği an basarım hacizi acımam.
Sonra ikramiye parasını zamanla katlayacağım için, Turkiyeye dünya çapında bi Cross parkuru.. Parkur ama öyle böyle değil çakma dakar rallisi gibi git git bitmeyecek cinsten.
Sonra foruma yeni üye olup "Başlangıç motoru için BMW S1000rr uygunmudur ?" Gibi soru sormayan her yeni uyemize, en alangirlisinden kask ! Hadi bide eldiven lan !
Diğer klasmanlardaki motorlarını satıp, Enduro/Cross almak isteyen herkesin motorunu satın alma sözü ! Artık malum sitede eziyete, şafağı bilinmeyen günleri beklemeye son !
Ve her ay MT ailesinden sahibi olmayı hak eden 3 kişiye çekiliş ile hayalindeki motosiklet !
Ve şuan ikramiyenin bana çıktığı hesabını yaptığım için afallamamdan dolayı aklıma gelmeyen binlerce Motorcu dostu etkinlik ıvır zıvır !
MrMud Motocity'yi takipte kalın , esen kalın !
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Hocam sırf bu iyi dileklerinden dolayı "ikramiye bana çıkacağı " için seni not ediyorum, sana bi 2017 GS sözüm olsun.
Sonrada söyle hokkalı bi arazi alıp , cafesiydi yıkamasaydı aksesuarcısı tamirhanesi felan küçük bi Motocity yapicam, sözüm söz bütün MT ahalisi en kötü ihtimalle %80 indirimli geçinecek.
Sonra her yeni yuva kuran motorcu çiftimize full+full pocket bike dahil çocuk için başlangıç seti ! Yeni nesili aşılamak gerek ! Fakat enduro/Cross kategorisinde yaşaması şartıyla, çocuk büyüdüğünde "Buba ben süper siport istiyom yia" felan dediği an basarım hacizi acımam.
Sonra ikramiye parasını zamanla katlayacağım için, Turkiyeye dünya çapında bi Cross parkuru.. Parkur ama öyle böyle değil çakma dakar rallisi gibi git git bitmeyecek cinsten.
Sonra foruma yeni üye olup "Başlangıç motoru için BMW S1000rr uygunmudur ?" Gibi soru sormayan her yeni uyemize, en alangirlisinden kask ! Hadi bide eldiven lan !
Diğer klasmanlardaki motorlarını satıp, Enduro/Cross almak isteyen herkesin motorunu satın alma sözü ! Artık malum sitede eziyete, şafağı bilinmeyen günleri beklemeye son !
Ve her ay MT ailesinden sahibi olmayı hak eden 3 kişiye çekiliş ile hayalindeki motosiklet !
Ve şuan ikramiyenin bana çıktığı hesabını yaptığım için afallamamdan dolayı aklıma gelmeyen binlerce Motorcu dostu etkinlik ıvır zıvır !
"Buba ben süper sport istiyom" İkramiye sana çıkacaksa tamam hocam alırım bi GS'ini, tşk <3
Youtube Channel:
-
Crenox adlı üyeden alıntı
"Buba ben süper sport istiyom"
İkramiye sana çıkacaksa tamam hocam alırım bi GS'ini, tşk <3
Hocam " <3 " işaretini yaptın, GS olayını bi gözden geçirmedim değil, şimdi hatun non-login takip ediyor forumu bi sakatlık çıkacak..
Adım harun de, ben Hasan memnun oldum de bi işaret ver :D
-
MrMud adlı üyeden alıntı
+1 diyorum parti kur oy verelim
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Hocam " <3 " işaretini yaptın, GS olayını bi gözden geçirmedim değil, şimdi hatun non-login takip ediyor forumu bi sakatlık çıkacak..
Adım harun de, ben Hasan memnun oldum de bi işaret ver :D
Ne var yav teşekkür amaçlı galp işareti de mi koymayalım
Youtube Channel:
-
-
31 Aralık 2016, 08:15
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Yenge görmesin :D
Hocam konu uplamayı bırakırsak görmez :D
Hem görsede birşey olmaz ya..
O, benim O'nu asla aldatmayacağımı bilir !! :D :D :D
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
31 Aralık 2016, 15:46
MrMud adlı üyeden alıntı
Hocam konu uplamayı bırakırsak görmez :D
Hem görsede birşey olmaz ya..
O, benim O'nu asla aldatmayacağımı bilir !! :D :D :D
hocam öyle diyorsun da geçen arkandaki ukraynalı kimdi :D
-
31 Aralık 2016, 16:56
Banada bir wr125r alırsın artık. Yanına da Fmf egzoz güzel gider. 😃
-
31 Aralık 2016, 17:12
Mutlu Yıllar arkadaşlar , ne kadar mümkün olursa bu hergün kötü haber gelen ülkede.
-
31 Aralık 2016, 17:18
Stunt adlı üyeden alıntı
hocam öyle diyorsun da geçen arkandaki ukraynalı kimdi :D
Voooovv tövbe de :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
AliCem Yener adlı üyeden alıntı
Banada bir wr125r alırsın artık. Yanına da Fmf egzoz güzel gider. 😃
Hocam hayalin bile mütevazi ne acayip adamsın ya :D
-
31 Aralık 2016, 17:22
İlk araştırdığım ve kalbimi çalan enduro oydu. Bu aşk onu görünce başladı onla devam etmeli. Bir gün o gemi gelecek😃
-
31 Aralık 2016, 17:24
AliCem Yener adlı üyeden alıntı
İlk araştırdığım ve kalbimi çalan enduro oydu. Bu aşk onu görünce başladı onla devam etmeli. Bir gün o gemi gelecek��
Ya tamam sürme demiyoruz hobi olarak yine sür, ama benim sana yine bi 450exc sözüm olsun
Bu gece foruma girmezsem iki ihtimal var.
Ya para çıktı alemlerdeyim sarhoşum,
Ya da para çıkmadı dertlendim alemlerdeyim sarhoşum :D
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
31 Aralık 2016, 17:29
Adam wr125 demiş senin onu süper tenere olarak anlaman lazım
-
31 Aralık 2016, 17:37
2017 yılında herkesin hayalindeki motosiklete kavuşmasını dilerim....
-
31 Aralık 2016, 17:38
Seni mi kırcam 450exc olsun yanınada bir husqevarna nuda 900r güzel gider. Bu arada 3çeyrek de ben aldım. Bana çıkarsa benden de sana husqevarnanın istediğin modeli ve sınırsız yedek parça desteği. Tüm mt ailesinede crf250 rally.
-
31 Aralık 2016, 18:39
Eskiden leblebi tozları satılırdı. Alıp ıslık çalma, konuşmak gibi hareketler yaparak eğlenirdik. AB'ye girersek kokoreç yasaklanacakmış gibi konuları tartışırdık. 1970-80'lerin filimlerini, Kemal Sunal'ı, Adile Naşit'i, Şener Şen gibi ustaları izliyorum. Ne güzel günlermiş diye iç çekiyorum...
2017 yılının da aynı güzellikte olmasını diliyorum.
Herkese iyi yıllar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)