Bu havada zor geliyor motor. Zaten lastikler hem yazlik hemde naylon. Yola cikmam demek intihar etmek demek.. Ozledim motorumu bir an once havalar isinsin...
Bu havada zor geliyor motor. Zaten lastikler hem yazlik hemde naylon. Yola cikmam demek intihar etmek demek.. Ozledim motorumu bir an once havalar isinsin...
Bu hava işlerinin tek çözümü var..
Haydi adanaya gidiyoruz.
Adana ve Mersin şuan seller altında
Motor yerine Deniz yatağı kullanıyoruz
Ben de motorumu bir buçuk ay önce aldım. Ehliyetim bile yok, henüz hiç binemedim. Bayiden teslim almaya bile kardeşim gitti, şimdilik onun motorunun yanında kapalı otoparkta duruyor. Kredinin ikinci taksidini bile yatırdım bu gün.
Bu soğuk havalarda ehliyet kursuna başlasam eğitimlerden hiç bir şey anlamam, üşümekle mi uğraşayım motor sürmeyi öğrenmekle mi uğraşayım yapamam riske girmeyeyim dedikçe günler geçti. Artık bahar gelince havalar ısınınca ehliyet kursuna yazılıp, ekipmanı tamamlayıp ondan sonra trafiğe çıkacağım. Madem kışın binmeyecektin niye aldın diyen çok ama iyi ki almışım, ben aldıktan sonra dolar fırladı, yılbaşında yamaha kesin zam yapacak, bahara bıraksam alamayacaktım.
ne varmış havada yahu
bu sabahda yağmurlukları giydim, zincirimi extradan yağladım,her günki gibi trafikte dur kalk cebelleşen arabaların arasından yarım saatte işyerine geldim..
Kışın motosikletsiz olmak... Araba ile kırmızıdan çıkıp kırmızının kuyruğuna girmektir. NOKTA!
Ben bir de uygun olsun diye kışın aldım daha yeni yani sadece 2 gün kullanabildim her sabah o bana bakıyor ben ona bakıyorum. Soğuk falan umurumda değilde yerler ıslakken kullanmak keyif vermiyor. En çok girdiğim telefon uygulaması hava durumu oldu. Bu arada bilgi vermiş olayım iphone hava durumu birebir tutturuyor. Bir akşam 22:00 yağmur gösteriyordu ben dışardaydım ulan saatini de tutturamaz herhalde dedim tutturdu fena ıslandım.
melmeketin soğuksa, karlıysa, buzluysa normal
ama ılıman yerdeysen çok daş atarız sana
Bizde kış diye motora binmeyeni vururlar
Hocam ehliyet kursuna şimdi yazilirsan ve tüm sınavları tek seferde gectıgını düşünürsek Mart gibi ehliyetine kavuşursun. 3 ay sonrasını hesap etmen lazım.Kasımda kayıt oldum ehliyete daha dün sınav sonuçları açıklandı.Ocak 15 inden sonra direksiyon sınavım var Şubat ayına anca alırım ehliyeti
B sınıfı ehliyetim var. A için yalnızca direksiyon sınavına gireceğim için yazılı sınav derdim yok. Ama motor konusunda bilgim sıfır, bir tek bisikletle birkaç bin km uzun yol tecrübem var o kadar. Haliyle doğru düzgün eğitim almam şart. Bu soğuklarda da eğitimden bir şey anlamayacağım için mecburen baharı bekleyeceğim.
ben surekli kullaniyorum hergün elmadaga gidiyorum sonra tunaliya geciyorum , ayni zamanda hem arabam hem motosikletim var (araba derken akliniza ucuk kacik arabalar gelmesin dogan l arabam 😂😂) motora binmedigim gun ozgur hissetmiyorum ayrica arabanin park yeri yakit gibi seyleriyle ugrasmak hic isime gelmiyor.
Arkadaşlar honda bayii deki arkadaş ısrarla nc750s modeli için sadece A2 kullanabiliyor dedi? Böyle bir şey doğrumu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
Sadece derken A kullaniyor tabiki. .700 luk makinalar arasında olupta tek kullanılan demek istedim
Yağmurda kullanırım da kar yağınca kullanılmıyo gizli buzlanma oluyo hep işlek yollarda bile.
Ciğerleri usutttugumden beri bende binmiyorum hala geçiremedim. 1 aya yakındır arabaciyim. Arabaci olmak çok zor ve stresli. Geçen 100 metre yolu 20 dk da almak zorunda kaldım çaresizliği iliklerime kadar hissettim bıraksan bırakamıyorsun gitsen gidemiyorsun.
Kendi evinize girmek için sıraya giriyorsunuz gibi geliyor.
ÇILGINLIK.
günde 50 km yaptığım oluyor motorla ama bu havada
yani eksi değerlerde sadece ayda bi defa motosiklete o kadar uzun biniyorum
şehir içi 5 10 km zaten kar yağsa da fark etmez her daim biniyorum yani sıkıntı yok
motorcu ya soğuk işlemiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)