Kur yükselince böyle bir önlem almışlar http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
Kur yükselince böyle bir önlem almışlar http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
Z300 ABS 22.800
Ninja 300 ABS 25.350
yeni 300cc enduro 26 bin ve yukarısı olacak gibi
ER6 n/F ve versys 650 yok listede
İnternet sitesi baştan aşağı yenilenmiş.
Eski sitede olan birçok motora bu sitede yer vermemişler.
Fiyat listesinde de zaten sadece 9 adet motorun fiyatını vermişler.
Elinde kalan son mallarıda TRY bazında satıp piyasadan çekilen dükkan havası uyandırdı bende nedense bu durum.
Umarım öyle değildir.
"Z-Moto A.Ş. önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar."
TL değersizlendikçe onlar da ayarlarlar fiyatları duruma göre. aynı tas aynı hamam.
Sanki problem TL'nin kullanılmıyor olması. Ekonomi problemli olduğu için, TL sürekli değersizlendiği için kullanılmıyor. O kadar komik ki. "İlaç içtiğiniz için hasta oluyorsunuz. Bakın, sağlıklı kimse ilaç içmiyor. İlacı bıraksanız siz de iyileşeceksiniz" gibi bir mantık. Güler misin ağlar mısın?
geçen hafta z300 abs nin fiyatına bakmıştım. euro olarak fiyatını 3,65 ile çarptığımda 21 küsür yapmıştı. sanırım zammı da çakıp öyle yapmışlar
Sanırım euro kurunu 4 tl den sabitlemişler. Herzaman ki z moto
Ninja 300 abs fiyatı 26bin lira nerdeyse.tey tey tey.bi daha yazayım 300cc motosiklet 26bin lira.
Gelecek olan 300cc 27nm'ilk kawasaki versys x300 en az 26bin lira olacak demek ki.
Fiyatın ne kadar dramatik olduğunu belirtmek için bir örnek vereyim.2014 model 30 bin km,abs,çanta seti,tur cami,confor sele,egzoz vs vs..ne istersen mevcut olan triumph tiger 800 fiyatı 30 bin lira.ne desek boş şu ülkeye.şu distribütörün yüzsüzlüğüne ve çektiği fiyatlara bak
arkadaşımla konuşmalarıma baktım şimdi. 21 aralıkta "z300 abs nin fiyatı 21e geliyor, versys 300 24 olur bu kafayla" demişim. 21e geliyor derken euro fiyatını 3,65 ile çarparak demiştim. olaya bak be. güya tl ye çeviriyor ama fiyatı çakıyor. bu hesapla euro kurunu 4 civarında alarak fiyat vermiş oluyor.
Maşallah ya kurları adamlar 4 üzerinden alınca kafaları rahat biz düşünelim
Motor satılırsa ev alıcam galiba
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
NINJA 300 KRT EDITION ABS 25.350 ₺
yetiş yamaha yetiş honda
Yamaha durur mu yapıştırmış cevabı demesini bekliyorum.Şöyle bi 17.950 veya 18.500 olsa fena olmaz.
MT-25 16,5 R25 17,5 olursa şaşırmayın. hele ki bir de abs eklerlerse 1 daha koyun. vay halimize
En azından resmine bakıp iç çekiyoduk artık w800 yok :/ onu da edemiycez
Kendilerini hint kumaşının son parçası sanıyorlar galiba. Yatırım yapmak istiyorsan altın, dolar, Kawasaki...
24 Aralık 2016 fiyat listesi ekran görüntüsü :
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=tr
Z300 Abs bakındığımdan onda bir fiyat oynaması yok gibi duruyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)