Evet abilerim kardeşlerim karar verdim motor alacağım. Neden düşük cc motorla başla tavsiyesi veriliyor anlamıyorum. Biraz açıklasanız sevinirim. HANİ GAZI AÇINCA İKİSİDE GİDİYOR 125CC İLE 100 BASSAN NE 1000 CC İLE BASSAN NE
Evet abilerim kardeşlerim karar verdim motor alacağım. Neden düşük cc motorla başla tavsiyesi veriliyor anlamıyorum. Biraz açıklasanız sevinirim. HANİ GAZI AÇINCA İKİSİDE GİDİYOR 125CC İLE 100 BASSAN NE 1000 CC İLE BASSAN NE
Dur kardeş senin gibi bi tanesini yeni taşlıyoruz, sıranı bekle.
hangi konu link ata bilirmisin?
hepimiz fakiriz. fakir olduğumuz için motorları kademe kademe yükseltiyoruz.birden yüksek cc ile başlayanlara gıcığız. sen bize bakma,paran varsa yapıştır bi busa,bak keyfine karşim.
zevkten....
Yerimi alıyım önlerden bilet satılır
Umarim kimse ciddiye alip cevap yazmaz... Trol sonucta.
Arkadaşlar şimdi ciddiyim gerçekten ciddinyin troll felan değilim.
Troll degilsen en kolay anlayacagin bicimde anlatayim ben sana 2 side 100 e cikiyor ama biri 10 12 sn yede cikiyorsa biri 5 sn yede 100 u buluyor kisacasi kucuk cc hatani kapatir gaz actigin yerde kurtarabilirsin ama 1000 cc de tepki vermeden olursun cunku olacak sey coktan olmustur kimseye sen 600 cc suremezsin diyemeyiz fakat kucuk cc de birkac birsey ogrenip 600 veya 100 lige gecmek daha mantikli cunku alismis olacaksin ve nerde ne yapacagini bileceksin kisacasi kontrol sende olacak makinede degil kirbaclayacaksin makineyi
Hiç böyle düşünmedim o zaman benim accent 1.3 ü satayım motorumuda verip hayabusa alayım millet motor görsün
Varmı accent arayan
Aşırı mizahi motosiklet.nette bugün:
Valla sorunu yanıtlar mı bilmem ama şimdi 100cc ile cart diye gaz acınca veya gaz elciği elinden kayınca, yanlışlıkla debriyajı birden salınca felan çok bişey olmuyor kotarabilirsin. Ama 1000cc bir motosiklette yukarıda yazdıklarımı yaşarsan-yaparsan;
Fıstıklı Un Helvası Malzemeleri
Yarım paket margarin veya 100 gr tereyağı
1 çay bardağı sıvıyağ
2 su bardağı elenmiş un
1,5 çay bardağı fıstık
Şerbeti İçin
2 su bardağı dolusu toz şeker
3 su bardağı su
1 paket vanilya
1 damla limon
Süslemek için
Antep fıstığı veya Hindistan cevizi
Not: 1000lik bi motora binmeden önce arkadaşına söyle seni videoya çeksin, sonradan youtube da kanal açıp yayınlarsınız viral video olur tüm dünyada. Hastane masrafların ve motorun masrafı çıkar ordan gelecek gelir ile.
Böyle soruya böyle cevap kimse kusura bakmasın.
Yani diyosunuz hata affetmez koparı verir kafanı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)