Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Neden herkes birbirinin bagajına girmiyor?

REKLAM ALANI
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adam haklı kullanır ölmeyi seçme hakkın var ama video ya çek de gençliğe bir faydan dokunsun hatalarından biz ibret alırız iyi yol devam böyle
    Kullanıcını adınıda canlı test mankeni yap şimdilik

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı bilirkişi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hani 0-100 ü 3-4 saniye olan Bugatti,Ferrari,Porsche vs gibi 3000-4000 cc arabalarla 1000-1300 cc motorlarda dur kalk trafiğine giriyor ama tampon tampona değme arkadan girme gibi olaylar olmuyor. Demekki ortada kontrol edilemez bir güç yok boşuna yiyorlar bizi. Kazalarına baktığımızda hep yüksek hız yüzünden oluyo makine sürekli gaz istiyo tahrik ediyo diyin anlıyım da artık sen zaptemezsin muhabbetini geçelim. Fan açıyo pişiriyo diyin ama kullanamazsın demeyin yav rica ediyorum.
    Kim dedi sana kim??
    Bunlari sana diyenler,
    Milyon dolarlık arabalardaki fren sistemini ve önüne engel çıktığı zaman ön ve arka mesafe koruyucudan ve asr, ABS , ASD gibi bilimum teknolojik özelliklerden ve iki tekerin yere basış ölçüsünden, jiroskopiden bahsetmedikleri için haklısın.

Bu yüzden son kez soruyorum sana, kim?

Aaa aklıma geldi, suyun kaynama sıcaklığı rakım arttıkça derece olarak düşüyorsa, 4 sise rakım olsa suyun iç açıları toplamı kaç derece eder?
    Rakı 35 veya 70lik veya tekel, Tekirdağ olsa meydana gelen olasılıkları sebepsiz sonuç olarak açıklar mısınız?

Bu soruyla forumun intikamını aldım sanırım..

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Videodan izlemek olmaz dostum kullanmadıysan ferrari,porsche konuşma burada.Öyle şişeye böyle kapak derler.Trollsen neşeli bir trollümüz oldu demektir.
    Bak dostum söylediğinin en temel kısmından tutayım tampon tampona demişsin ya haaah orada şöyle bir durum var tamponun içi boş değil elektronik sistemler sensörlerle kaplı istesende yapıştırıp gidemezsin araç izin vermez.Ben Mekatronik bölümünde okuyorum.Zibilyon tane sensör olabiliyor bir aracın içinde.Ortada kontrol edilemeyecek bir güç yok elbette.Ama bilen adam için yok oyuncak gibi oynar motorla.Ağırlık denge güç olayına girmedim bak.Sana aracın kısmi donanımından bahsettim.Yemeyin bizi lafınla iyice troll hissiyatı uyandırdın sonra umrumdamı diyerek bu hissi ortadan kaldırdın.

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Hani 0-100 ü 3-4 saniye olan Bugatti,Ferrari,Porsche vs gibi 3000-4000 cc arabalarla 1000-1300 cc motorlarda dur kalk trafiğine giriyor ama tampon tampona değme arkadan girme gibi olaylar olmuyor. Demekki ortada kontrol edilemez bir güç yok boşuna yiyorlar bizi. Kazalarına baktığımızda hep yüksek hız yüzünden oluyo makine sürekli gaz istiyo tahrik ediyo diyin anlıyım da artık sen zaptemezsin muhabbetini geçelim. Fan açıyo pişiriyo diyin ama kullanamazsın demeyin yav rica ediyorum.
    bilirkişi bunu beğendi.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dedi sevgili bilirkişi...

Burası Trabzon

Bura da İstanbul. erkek olan ferrariler dişilerine kur yapıyor. hatta çoğu zaman çiftleşme gerçekleşiyor

webingo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Konu başlığını gördüğümde "neden insanlar araba bagajında da yolcu taşımıyor" sorusu soruldu herhalde diye düşündüm
    Sokollu bunu beğendi.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu başlığını gördüğümde "neden insanlar araba bagajında da yolcu taşımıyor" sorusu soruldu herhalde diye düşündüm
    Bende topcase ile ilişkilendirdim ilk hayli garip bir vaka
    Kokusmusadam bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    hocam fizik dersin nasıldı bilmiyorum ama
    ayakla kontrol edilen bir araca göre elle kontrol edilen bir aracı kullanmak daha hassasiyet isteyen bir iş.
    (gaz pedalı/kolu bahse konu)

oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    kopyalayıp word dosyasına yapıştırdım. noktalamaları ve imla hatalarını düzelttim ama yine anlamadım.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    https://youtu.be/AFTGDCTozwI

https://youtu.be/WhoFcLwYvx8

(Biri PC den duzenlerse sevinirim . Ben izlerken çok eglendim)

Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet arkadaslar, bırbırımızı kandırmayalım. Bosuna bır ona bır buna para harcamaya gerek yok, baslangıc motoruydu, ara motordu falan onerıp fırmalardan aldıgımız komisyonu da unutalım. En ıyı baslangıc motoru h2'dir.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Yeğene günün birinde bir Porsche alıverecek olsam, farzı muhal, evin önüne bir kamyon çakıl taşı döktürüp patinaj yaptırmadan kaldırmasını isterdim...

Sonra yine uygun bir yolda, uygun hızda el freniyle virajı alabilmesini görmek isterdim...

Hah, bu alt limit ve üst limit arasındaki eğitimlerini aldıktan sonra, anahtarı da alırdı ...

Kontrol, böyle bir şey olsa gerek ...

Farzımuhal ...

fkambay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cb125e-mt 03 -cbr 250-ybr125-pcx125
    mıknatıs var onlarda mıktanıs o ters kutuplar olduıgu için birbirne dokunamıyolar ama kutuplar bi tutarsa ebelerinkini tersten görüyolar..

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    kalof duti oynadınmı sen?

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı fatih. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kalof duti oynadınmı sen?
    Kendisi Captain price kardeş sen ne konuşuyon.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Geçen 16400 cc tır kullandım tam tamına 90 gidiyor
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    daş yok mu la daş?

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence çok acayip bir espri anlayışı var ve hepimize gülüyor. Troll ü beslemeyin

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)