Adam haklı kullanır ölmeyi seçme hakkın var ama video ya çek de gençliğe bir faydan dokunsun hatalarından biz ibret alırız iyi yol devam böyle
Kullanıcını adınıda canlı test mankeni yap şimdilik
Adam haklı kullanır ölmeyi seçme hakkın var ama video ya çek de gençliğe bir faydan dokunsun hatalarından biz ibret alırız iyi yol devam böyle
Kullanıcını adınıda canlı test mankeni yap şimdilik
Kim dedi sana kim??
Bunlari sana diyenler,
Milyon dolarlık arabalardaki fren sistemini ve önüne engel çıktığı zaman ön ve arka mesafe koruyucudan ve asr, ABS , ASD gibi bilimum teknolojik özelliklerden ve iki tekerin yere basış ölçüsünden, jiroskopiden bahsetmedikleri için haklısın.
Bu yüzden son kez soruyorum sana, kim?
Aaa aklıma geldi, suyun kaynama sıcaklığı rakım arttıkça derece olarak düşüyorsa, 4 sise rakım olsa suyun iç açıları toplamı kaç derece eder?
Rakı 35 veya 70lik veya tekel, Tekirdağ olsa meydana gelen olasılıkları sebepsiz sonuç olarak açıklar mısınız?
Bu soruyla forumun intikamını aldım sanırım..
Videodan izlemek olmaz dostum kullanmadıysan ferrari,porsche konuşma burada.Öyle şişeye böyle kapak derler.Trollsen neşeli bir trollümüz oldu demektir.
Bak dostum söylediğinin en temel kısmından tutayım tampon tampona demişsin ya haaah orada şöyle bir durum var tamponun içi boş değil elektronik sistemler sensörlerle kaplı istesende yapıştırıp gidemezsin araç izin vermez.Ben Mekatronik bölümünde okuyorum.Zibilyon tane sensör olabiliyor bir aracın içinde.Ortada kontrol edilemeyecek bir güç yok elbette.Ama bilen adam için yok oyuncak gibi oynar motorla.Ağırlık denge güç olayına girmedim bak.Sana aracın kısmi donanımından bahsettim.Yemeyin bizi lafınla iyice troll hissiyatı uyandırdın sonra umrumdamı diyerek bu hissi ortadan kaldırdın.
Dedi sevgili bilirkişi...
Burası Trabzon
Bura da İstanbul. erkek olan ferrariler dişilerine kur yapıyor. hatta çoğu zaman çiftleşme gerçekleşiyor
Konu başlığını gördüğümde "neden insanlar araba bagajında da yolcu taşımıyor" sorusu soruldu herhalde diye düşündüm
hocam fizik dersin nasıldı bilmiyorum ama
ayakla kontrol edilen bir araca göre elle kontrol edilen bir aracı kullanmak daha hassasiyet isteyen bir iş.
(gaz pedalı/kolu bahse konu)
kopyalayıp word dosyasına yapıştırdım. noktalamaları ve imla hatalarını düzelttim ama yine anlamadım.
https://youtu.be/AFTGDCTozwI
https://youtu.be/WhoFcLwYvx8
(Biri PC den duzenlerse sevinirim . Ben izlerken çok eglendim)
Evet arkadaslar, bırbırımızı kandırmayalım. Bosuna bır ona bır buna para harcamaya gerek yok, baslangıc motoruydu, ara motordu falan onerıp fırmalardan aldıgımız komisyonu da unutalım. En ıyı baslangıc motoru h2'dir.
Yeğene günün birinde bir Porsche alıverecek olsam, farzı muhal, evin önüne bir kamyon çakıl taşı döktürüp patinaj yaptırmadan kaldırmasını isterdim...
Sonra yine uygun bir yolda, uygun hızda el freniyle virajı alabilmesini görmek isterdim...
Hah, bu alt limit ve üst limit arasındaki eğitimlerini aldıktan sonra, anahtarı da alırdı ...
Kontrol, böyle bir şey olsa gerek ...
Farzımuhal ...
Bence çok acayip bir espri anlayışı var ve hepimize gülüyor. Troll ü beslemeyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)