Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İzmirden zonguldağa motor taşıyacak kargo

REKLAM ALANI
    f terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pioneer xf200-2a
    Arkadaşlar belki daha önce bu tarz başlıklar açılmıştır o yüzden affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum

1 ay içinde izmirden zonguldağa yani evime gideceğim ve malum soğuktan dolayı bunu motorumla yapamıyorum. Tecrübeli birisinden motoru da yanımda götürebilmek için yardım istiyorum. Kargoyla mı otobüs firmasıyla anlaşıp mı götürmem daha mantıklı olur yoksa ev eşyası taşıma gibi nakliye işleri yapan biyer mi bulmalıyım?Eğer daha önce kullandığınız bi firma var ise iletişim bilgileri veya izmir içinde nerelere gidip bilgi alabileceğimi söyleyebilecek biri çıkarsa çok müteşekkir kalırım. Şimdiden teşkkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Otobüsle gider ama jandarma çevirmede bagaj bölümüne göz atarsa ve motoru görürse sorun olabilir.

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Bi abim ankaradan zonguldak yapmıştı.Ben gidip almistim garajdan.Bi problem yaşamadı.Zor olan kısım otobüsü ayarlamak.Daha sonra problem yaşamazsın.Motorun marka model bilmiyorum fakat onu bagaja her türlü ayarlarlar.Sen yeter ki paradan haber ver

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motobulans var km si 75 kurus falan Ankara'da okuyan yeğenim getirmisti motorunu .
    antilop_skul bunu beğendi.

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Benzin parasını ayarlıyorsun. Bana bir dönüş bileti alıyorsun. Bir gidiş bileti ücreti ben alıyorum. Ben sürerek götürüp otobüs ile geri dönüyorum. Senin motor hedefine varıyor. Ben de bir macera daha yaşamış oluyorum diyeceğim ama hava soğuk yaw
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

Motosikleti
    2011 c8 Crypton & 2013 xmax250
    motosikletin grenajsız sanırım! daha iyi olur..
    1- depoda benzin olmayacak..
    2- hırdavatçıdan 2-3 liralık halat(urgan) alacaksın..
    3- terminalde hazır şekilde bulunman lazım tanıdık mavin yoksa,en düşük fiyat verenle anlaşılır..
    4- bu tür işlere mavinler bakar,yazıhane yada şoför pek ilgilenmez..
    5- motosikletin yanında gitmeyeceksen telefon numaranı verirsin bu kadar..
    Not: otobüs gelmeden terminalde hazır ol....
    yaklaşık 1 ay önce terminalde tek firma(rekabet yok) olduğu halde 250km mesafeye 150lira (tanıdık olduğundan ybr'yi 100liraya gönderdim,ben gitmedim.)

sefir67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX 636
    Dostum ben de Zonguldak'liyim. Duzce Guven seyahat bizim oranin firmasi hem de cok tenha oluyor otobus genelde tabi bagaj da bos oluyor. Nerden biliyorsun dersen ben de 3 ayda bir Izmir - Zonguldak yapiyorum Duzce Guven seyehatle. Duzce Guven'in gunde 2 seferi var sabah 11 ve aksam 8 olmasi lazim internetten bakarsin. Motorunla garaja git otobus kalkistan yarim saat once garaja geliyor. Hem soforle hem de muavinle konus yazaneyle isin yok onlara bisey soyleme. Olur derlerse biletini al onlara da 100 lira gibi bir para ver daha fazla degil. Olmaz derlerse bir sonraki otobusle konus. Ben Kawasaki ZX6R motorumu ta Turkiye'nin bir ucundan getirdim otobusun bagajinda Buyuk firmalar ( Kamil Koc - Metro - Pamukkale gibi ) onlar goz onundeki kurumsal firmalar oldugu icin izin vermez bosuna sorma bile. Eger gecen hafta yazsaydin bunu Izmir - Zonguldak hattinda calisan sofor tanidik vardi isini hallederdik senin ama Duzce Guven tasarrufa gittigi icin adami isten cikardilar. Iyi sanslar

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Peki ben de şunu sorayım Yamaha WR 125X boydan problem olurmu otobüs için..

Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Ege Ulaşım ile İzmir'den İstanbula herhangi bir sıvısını boşalttırmadan getirtmiştim.
    260 küsürdü sanrım 2015 Haziranda..

Motosikleti
    <<yeni sahibine hayırlı olsun>>TVS Apache RTR 150
    karadeniz nakliye ambarı bulacaksın ustam...

Motosikleti
    falcon flash 100
    arkadaşım nasıl getirirsen getir (binerek hariç) kargo şirketi, otobüs, eş dost kamyonet gibi mutlaka depodaki benzini boşalt (hatta deponun kapağını açık tut depoyu iyice havalandır) karbüratör ve hortumlarda benzin kalmadığına emin ol. her hangi bir olumsuzluk halinde başın çok ağrır. bakma sen o muavine 100 tl verdim depoyu bile boşaltmadım diye marifet yaptım sananlara. bu arada yeni evin hayırlı olsun güle güle otur.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En mantıklısı ambarlar gibi görünüyor

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Sebze hali en iyi alternatif. Adam boş gideceğine ver 50 100 yok demez.

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    arkadaslar daha önce yazmis ama kisa bir özetleyim

- depo bos olsun
    - motor temiz ve piril piril olsun
    - otobüs travego olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)