motosiklet montu ve sırt çantası sorunsalı
Reklamlar
-
malum şehiriçi işlerimi halletmek için çok güzel ama evrak taşıyorum (a4 kagıdı) ve bunu laptop sırt çantasıyla taşıyorum, ama motosiklet montuyla sırt çantasını giyip çıkarmak çook zor, sırt çantasının kollarını uzatsam bu sefer hızlanınca arkada pelerin gibi uçar
Reklamlar
-
Bende scooterı satınca vitesliye geçtim sırt çantası takmak zorunda kaldım. Ayar yerleri pratik en uzunda tutuyorum . Çantayı önüme arkası bana bakacak şekilde tutuyorum iki kolunu iki elimle. Sırtıma ceket giyer gibi havadan sırtıma alırken giyiyorum pratik bi şekilde sıkıp iplerini yükseltiyorum seleye değmesin diye . Çıkarırkende aynı şekilde uzatıyorum Mont kolların hareketini kısıtlıyor zor ama pratik yaptımmı kolay
-
Motosiklet için özel tasarlanan "kriega" marka sırt çantası var,biraz pahalı ama çok kullanışlı ve sırta giyme sorununu ortadan kaldırıyor
-
Redneck adlı üyeden alıntı
Motosiklet için özel tasarlanan "kriega" marka sırt çantası var,biraz pahalı ama çok kullanışlı ve sırta giyme sorununu ortadan kaldırıyor
yorumunuzdan merakla neymiş diye baktım 300tl civarında 20 lt'lik çantalar var evet dediğinizi gibi pahalıymış, daha fazla bekliyordum 400 civarında velhasıl kelam motosiklet sırt çantası diye aratınca nispeten daha ucuz alternatifler çıkıyor spidi ve oxford gibi
-
evet bencede o kadar pahalı bir çanta almaya gerek yok, bu çantanın giymesi neden kolay anlamadım tam ama sanırım giyince şu ortadan 2 kolu birbirine bağlıyon o sanırım uzunlugunu alıp aşşağı kaymasını engelliyor galiba o aynı sistemi kendi çantamada yapabilirim, yada benim çantanın bir koluna o mekanizmadan ya da şu kaskların çene bağındaki sistemden yaparım bir kolunu geçirince diğer kolunuda öyle takarım tamamdır ben çantamdan memnunum 3-4 yıldır kullanıyorum hala sıfır gibi gözüküyor çantam
-
İşiniz sadece evrak dosya ise grafiker,mimar,vb cisimle uğrasan meslek gruplarının kullandıgı boru tipi sert abs plastikten yapılma evrak cantası alıp sırtına cambaz geçir.
sahsen 200+ hızlarda dahi rahatsız etmedi beni su falanda geçirmiyor.
-
Skuter candır. Boşuna cebelleşmeyin..
-
Ya niye uğraşıyorsunuz ki. Topcase alın. Ne var ne yoksa atın içine. Sırt çantasıyla mı uğraşılır. Şeffaf dosyaya koyarsanız, ıslanmazlar da.
-
Evrak kağıt kürek taşıma olayı olunca önüme (montun içine) koyup montun fermuarını çekiyorum.
Hem içeri giren rüzgara koruma oluyor, hemde kırışmadan buruşmadan taşıyorum.
-
29 Aralık 2016, 10:56
Sırt cantasi olarak da kullanilabilen depo ustu cantalar isinizi gorebilir.
-
29 Aralık 2016, 11:01
Çantanızı ucu kancalı bagaj lastiklerinden alıp varsa sissy bara, yoksa arka seleye bağlamanızı tavsiye ederim. Ben öyle yapıyorum.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
30 Aralık 2016, 22:21
ZümeR adlı üyeden alıntı
Evrak kağıt kürek taşıma olayı olunca önüme (montun içine) koyup montun fermuarını çekiyorum.
Hem içeri giren rüzgara koruma oluyor, hemde kırışmadan buruşmadan taşıyorum.
bende bazen öyle yapıyorumda fazla dosyada sorun birde çantada herşeyi taşıyabiliyom
-
çözümü buldum yapınca video paylaşıcam
-
-
kask falan da koymalık bir çanta önerebilecek var mı?
-
mistikbaklav adlı üyeden alıntı
Sele altı kask alacak kadar geniş değilse tek çare topcase takmak. Ona başka öneri olmaz. Ön, yan çanta kask almaz, alan da (bana göre) kaba durur.
Ha marka, model soruyorsan ayrı konu.
-
mistikbaklav adlı üyeden alıntı
http://urun.n11.com/canta/tex-kask-cantasi-P88384738
-
-
motosiklet aldım diye http://www.mediamarkt.com.tr/tr/prod...S5gaAg9B8P8HAQ bu çantadan aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Sırt bölümünde ekstra göze laptopu koyuyorum orta alan komple bana kalıyor.
-
depoüstü çanta iş görmez mi hacı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)