Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motosiklet montu ve sırt çantası sorunsalı

REKLAM ALANI

malum şehiriçi işlerimi halletmek için çok güzel ama evrak taşıyorum (a4 kagıdı) ve bunu laptop sırt çantasıyla taşıyorum, ama motosiklet montuyla sırt çantasını giyip çıkarmak çook zor, sırt çantasının kollarını uzatsam bu sefer hızlanınca arkada pelerin gibi uçar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Bende scooterı satınca vitesliye geçtim sırt çantası takmak zorunda kaldım. Ayar yerleri pratik en uzunda tutuyorum . Çantayı önüme arkası bana bakacak şekilde tutuyorum iki kolunu iki elimle. Sırtıma ceket giyer gibi havadan sırtıma alırken giyiyorum pratik bi şekilde sıkıp iplerini yükseltiyorum seleye değmesin diye . Çıkarırkende aynı şekilde uzatıyorum Mont kolların hareketini kısıtlıyor zor ama pratik yaptımmı kolay

Redneck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosiklet için özel tasarlanan "kriega" marka sırt çantası var,biraz pahalı ama çok kullanışlı ve sırta giyme sorununu ortadan kaldırıyor
    Salurbey bunu beğendi.

Alıntı Redneck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet için özel tasarlanan "kriega" marka sırt çantası var,biraz pahalı ama çok kullanışlı ve sırta giyme sorununu ortadan kaldırıyor
    yorumunuzdan merakla neymiş diye baktım 300tl civarında 20 lt'lik çantalar var evet dediğinizi gibi pahalıymış, daha fazla bekliyordum 400 civarında velhasıl kelam motosiklet sırt çantası diye aratınca nispeten daha ucuz alternatifler çıkıyor spidi ve oxford gibi

evet bencede o kadar pahalı bir çanta almaya gerek yok, bu çantanın giymesi neden kolay anlamadım tam ama sanırım giyince şu ortadan 2 kolu birbirine bağlıyon o sanırım uzunlugunu alıp aşşağı kaymasını engelliyor galiba o aynı sistemi kendi çantamada yapabilirim, yada benim çantanın bir koluna o mekanizmadan ya da şu kaskların çene bağındaki sistemden yaparım bir kolunu geçirince diğer kolunuda öyle takarım tamamdır ben çantamdan memnunum 3-4 yıldır kullanıyorum hala sıfır gibi gözüküyor çantam

S3cond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    İşiniz sadece evrak dosya ise grafiker,mimar,vb cisimle uğrasan meslek gruplarının kullandıgı boru tipi sert abs plastikten yapılma evrak cantası alıp sırtına cambaz geçir.
    sahsen 200+ hızlarda dahi rahatsız etmedi beni su falanda geçirmiyor.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Skuter candır. Boşuna cebelleşmeyin..
    sali@com, SAZMAN ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Ya niye uğraşıyorsunuz ki. Topcase alın. Ne var ne yoksa atın içine. Sırt çantasıyla mı uğraşılır. Şeffaf dosyaya koyarsanız, ıslanmazlar da.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Evrak kağıt kürek taşıma olayı olunca önüme (montun içine) koyup montun fermuarını çekiyorum.
    Hem içeri giren rüzgara koruma oluyor, hemde kırışmadan buruşmadan taşıyorum.

Murat Ustaoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Sırt cantasi olarak da kullanilabilen depo ustu cantalar isinizi gorebilir.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Çantanızı ucu kancalı bagaj lastiklerinden alıp varsa sissy bara, yoksa arka seleye bağlamanızı tavsiye ederim. Ben öyle yapıyorum.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evrak kağıt kürek taşıma olayı olunca önüme (montun içine) koyup montun fermuarını çekiyorum.
    Hem içeri giren rüzgara koruma oluyor, hemde kırışmadan buruşmadan taşıyorum.
    bende bazen öyle yapıyorumda fazla dosyada sorun birde çantada herşeyi taşıyabiliyom
    insta: veli_montana_

çözümü buldum yapınca video paylaşıcam

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı Mustaphalanx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Skuter candır. Boşuna cebelleşmeyin..
    Başladı gene değişim rüzgarları

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------

Ben de viteslide sırt çantasını tam ters şekilde göğsüme giyiyorum fakat benim çantanın kolları geniş ve sürüşte çıkmıyor gayet iyi. Bu arada ahtapot ya da örümcek denen lastik ile ardcı selesine çantanızı sabitleyip konuyu kapatabilirsiniz.
    Bu konuda eski motorum Xenter'i tek geçerim, önündeki boşluğa kabin boyu valiz koyup devam et
    Mustaphalanx bunu beğendi.

mistikbaklav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250
    kask falan da koymalık bir çanta önerebilecek var mı?

Alıntı mistikbaklav adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sele altı kask alacak kadar geniş değilse tek çare topcase takmak. Ona başka öneri olmaz. Ön, yan çanta kask almaz, alan da (bana göre) kaba durur.
    Ha marka, model soruyorsan ayrı konu.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı mistikbaklav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://urun.n11.com/canta/tex-kask-cantasi-P88384738

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS
    motosiklet aldım diye http://www.mediamarkt.com.tr/tr/prod...S5gaAg9B8P8HAQ bu çantadan aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Sırt bölümünde ekstra göze laptopu koyuyorum orta alan komple bana kalıyor.

muhammetcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    depoüstü çanta iş görmez mi hacı?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)