Gücü 35 kw altında silindir hacmi 300 cc den yüksek motosiklet seçimi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gecen gun konusunu acmıştım istediğin herhangibir motoru alıyosun 35kw kitler var 100-200euro cıvarında motordan motora değişiyor bu kiti uyguluyorsun sonra 48ps güçte motoru kullanıyorsun
-
Kitler varda, kıtı taktıgın vakıt ruhsatta yazan deger degısıyor mu? Ruhsattakı degerı degıstıremıyorsan o kıte para bayılmanın hıc bır anlamı yok. Ehlıyetsızlıkten ceza yersın a2'ye uygun olmayan motor surdugunde.
-
Yüksek hacimli olmasına rağmen düşük güçteki motor verimsiz demek değil mi? Hani çok yakar az kaçar, bastın mı gitmez?
-
Verim dediğimiz şey aynı gücü verirken ne kadar yakıt yaktığıdır, kaç cc olduğunun bir önemi yok. Ehliyete uygun olsun diye güçleri sınırlandırılmış motorlar bunlar, sonradan serviste tekrar eski gücüne çıkartılabiliyordur. Kit falan gerektiğini de sanmıyorum sadece yazılımla yapılabilir.
-
Bu konuyı Yamaha'ya sordum
Gelen cevap aşağıdaki gibi..
-Merhaba;
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Limitli güç versiyonu iki farklı aşamadan oluşmaktadır;
1- Fabrikadan çıkan standart limitli güç versiyonu ( ürün planlamamız arasında yer almamaktadır)
2- Sonradan entegre edilen güç versiyonu, Bu ürün üretimi Yamaha tarafından yapılmamaktadır ve ülkemizde TSE ve TÜVTÜRK kurumları tarafından onaylanmamaktadır.
İyi günler-
-
cagiran adlı üyeden alıntı
Bu konuyı Yamaha'ya sordum
Gelen cevap aşağıdaki gibi..
-Merhaba;
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Limitli güç versiyonu iki farklı aşamadan oluşmaktadır;
1- Fabrikadan çıkan standart limitli güç versiyonu ( ürün planlamamız arasında yer almamaktadır)
2- Sonradan entegre edilen güç versiyonu, Bu ürün üretimi Yamaha tarafından yapılmamaktadır ve ülkemizde TSE ve TÜVTÜRK kurumları tarafından onaylanmamaktadır.
İyi günler-
Powercommander'dan bahsetmişler sanırım burada limitör de olabilir lakin söylenen doğru limitörü taksanızda fark etmez ehliyet a2 ise ruhsatta yazan cc yüksekse yada gücü ben buna limitör taktırdım desende belgeleri isteyecektir.Hatta üstüne ruhsata işlenmemiş modifikasyon diye ceza bile yazabilirler
-
The original Vanvan dates all the way back to the early 1970s, and a reborn version has been sold overseas for several years. But this year we get a chance to swing a leg over this affordable little tyke. Don't expect much power—there's just a 199cc single cylinder thumping away and backed by a five-speed. But because it weighs just 282 pounds, it should be plenty nimble and quite a bit of fun to ride around town.
DIGI SILK ROAD
http://www.digisilkroad.com/
-
Bende tenere var memnunum.Binip dünyanın öbür ucuna gidebilirsin hiçbir sorun çıkarmaz.Son hızı 180 ancak hızlanması ve torku mükemmel.Abs'siz versiyon baya yüksek benim boyum 1.95 ve ayaklarım yere tam oturmuyor.Genel olarak baya titreşimli bir motor.Alışkın olmayan birinde 300 -500 km sonra uyuşma yapabiliyor.Ağırlık merkezi yukarda olduğundan virajlarda diğer motorlar gibi yatırınca pek güven vermiyor.Ben yolları çok bozuk ve adım başı tümsek olan bir yerde yaşıyorum amortisörleri yumuşak olduğundan arabalar 3 metre de bir dururken ben hiç hız kesmeden geçip gidiyorum.Motorun kendisi ve tekerlekleri baya ince mesela bir suzuki v-strom'a göre daha kalıpsız gibi.Gösterge kısmında pek bi özellik yok ama yeterli.Bu yaz 10 günde 5000 km'lik bir gezi yaptım yaşadığım tek sorun selenin ince olmasından ötürü ağrı yapmasıydı o sorunu da arada sırada birkaç dakika ayakta sürerek hallettim.Diğer motorları sürmedim ama tenere bu şekilde.Sitede de pek tenere kullanıcısı görmedim nedense kullanıcısı az bir motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)