Sizce Hangisi Ankete Oy Verirmisiniz
Bmw
Honda
Yamaha
Kawasaki
Suzuki
KTM
Bajaj
Hero
Tvs
Ducati
Benelli
Kymco
Hysoung
Sym
Tgb
Paiggo
Gilera
Vespa
Keeway
Rks
Harley Davidson
Regal Raptor
Ural
Sizce Hangisi Ankete Oy Verirmisiniz
Ne kadar Yamaha hayranı olsam da en sağlamı bana göre Honda
kawasaki veya harley
Anket mobilde gözükmüyor ama genel olarak:
Japon >>> Amerika > Alman = Avusturya > İtalya
Anket eklenmiştir oy verebilirsiniz
Marka olarak sanırım suzukı. Karenaj saglamlıgı olarak degıl motor saglamlıgı olarak degerlendırıyorum. Gordugum en uzun kılometre yapmıs motor suzukıydı. Tabı kullanıma baglı baska motor markalarından daha uzun yol yapmıs olanı vardır, sahıt oldugum kadarıyla cevaplıyorum.
Kombassan Kanuni MZ ... markaya bak kavgaya gidecek olsan Kombassan Kanuni MZ geldi desen adamlar korkar o ne be diye
Yorum yapabilmek için karşılaştırılan tüm markaları kullanmak gerekir, çoğumuz böyle olmadığından "şu markanın motorları daha çok kilometre gidiyor" diye yorum yapabileceğiz.
Tabiki kawasaki
En Sağlam Motosiklet Markası
URAL namı diğer rus motosikletidir. 70 modeli bile taştır. plastik değil çeliktir heryeri mübareğin. :D Ve çokta güçlüdür 1 1,5 tona banamısın demez :D
Genel olarak işin özü budur. Bir marka ile kısıtlamak doğru olmaz. Markanın fanı olan adam motoruna gözü gibi de bakabilir. Ben bu sebeple oyumu Harley-Davidson'dan yana kullandım. Eski modellerdeki motorlarına sahip çıkan adamlar en çok Harley-Davidson sahipleridir. '68 Shovelhead ve daha eski motor bloklarına sahip H-D kullanıcılarının videolarını youtube'da izleyebilirsiniz.
Dipnot: Piaggio ve Hyosung ankette yanlış yazılmış.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Çokta hayranı olmasamda sanırım aralarında hem motor bloğu sağlamlığı hemde genel sağlamlık açısından Ural diyorum.Sonuçta bu motosikletler ilk olarak askeri amaçlı ordu için üretilmiş,şu andaki üretilen motosikletler temelde aynı diye biliyorum.Basit ve sorun çıkarmaya müsait elektronik aksam son derece az kullanılmış,yüksek cc düşük devirle çalışan motor bloklarına sahipler.Ruslar genelde öyle çok kaliteli,yüksek teknoloji üretim yapmıyorlar ama basit ve son derece sorunsuz sağlam ürünler üretiyorlar.Bkz AK-47,T 34 tank,Lada vb...
Konu sadece sağlamlık ise dünyada IZH üzerine motosiklet tanımam.
Daha uzun dayanan varsa bilen yazsin:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/168669-680000km%27de-motosiklet-orijinal-debriyaj.html
680000 km'de...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
2015 models enjeksiyonlu Ural'in gücü ve torku. Hiç te öyle etkileyici değil. Şehir efsanesi.
http://imz-ural.com/2015-model-technical-specifications.html
Ural forumlarına bakın, şikayetlerden kaliteyi anlayın. Tek kelimeyle rezalet. Modern Japonlarla karşılaştırmak mümkün değil.
Eski modellerin bazılarının sürünerek çalışıyor durumda olması bence kalite değildir.
en sağlam ve sorunsuz motorları japonlar yapar marka ya değilde model bazında bakalım olaya
varadero transalp afrika twin
dragstar tenere
klr 650 gibi efsaneler
hepsi japon
Güncel....
Asya kıtasında üretilenleri filtrelersen elde kalan veri sana sağlam motosiklet markalarını verecektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)