böyle bir motor yoktur.
Bmw
Honda
Yamaha
Kawasaki
Suzuki
KTM
Bajaj
Hero
Tvs
Ducati
Benelli
Kymco
Hysoung
Sym
Tgb
Paiggo
Gilera
Vespa
Keeway
Rks
Harley Davidson
Regal Raptor
Ural
böyle bir motor yoktur.
5 yıl garanti veren Hero'yu koymayı unutmuşsun
gözler mondiali aradı,oyum mondialden yana.
ural motosikletlerinin blogu bmw den gelme aea'da izlerseniz adamlar zamaninda bmw alip blogu kopyalayip kendi motorlarini yapmislar
Almanları her ne kadar sevmesemde bmw diyorum.Çünkü sağlamlık diyince aklıma hemen alman malı geliyor.
bence honda diğer markalara göre daha düşük devirde max tork ve güce odaklı motorlar yapıyo, bu da yıpranmayı azaltıyor.
bir de böyle bi video var tabi
puch yok mu puch :p
Sanırım v motorlar, öğneğin v strom, transalp, eski Afrika, birde cbf 500 ün daha mekanik olarak bozulduğunu daha hiç duymadım cbf500 de 250bin km yapanlar var
Oyumu BMW den yana kullanıyorum . Up uzun yollar da yıllar boyu süren savaşlarda,dünyanın bir çok yerinde güvenle kullanıldığı için.
İzh- planet
Değerli arkadaşlar, soru eklerinin ve bağlaç olan "de/da"ların ayrı yazımına dikkat edelim...
Sonra istediğinize oy verin yine ...
motosikletin Toyota'sı Suzuki dir...
Top gear de izlemiştim adamlar honda motosikleti beşinci kattan aşağı bırakmışlardı. Sonrasında motor sapasağlam çalıştı hatta adam üstüne binip gitmeyi denedi lastik jant kalmamıştı tabi.
Bmw > Honda > Suzuki
İtalyanlar sevemiyorum bir türlü. Fakirlikten heralde
rahatlık, sür'at ve iktisat
doğrusu:
böyle bir soru sorulamaz
markaların her motoru aynı sağlamlıkta değil
en sağlam motosikletler sıraya konsa, bir çok marka bulunacaktır sıralamada
üretilmiş en sağlam motosiklet hangisi derseniz? hondanın cub' ı olabilir o
zaten en sağlam motosikletler de yine bu cub lar genelde, modenas ın, kawasaki nin bu modelleri de ün yapmış bu piyasada; çinlilerin bile en sağlamları bunlar
yapı gereği böyle
şu durumda en sağlam motosikletler hangi tarz oluyor dense daha doğru olacaktır
cub-commuter-enduro diye bir ilk 3 belirleyebiliriz o vakit
hemen her konuda olduğu gibi elbette japonlar. herkesin aklına ilk sırada gelmeme nedenleri ise marka prestijini avrupalı, amerikalılar gibi yaratamamış olmalarıdır. bu markaların hepsini kullanmaya gerek yok, tüketici yorumlarından, istatistiklerden çıkan sonuç budur.
harley, bmw gibi motosiklet sahipleri, araçlarına bir duygusal bağ da besleyebiliyorlar, bu yüzden motorlarına iyi bakıyorlar ki uzun yıllar kullanılabiliyor. harley dediğin motor zaten 3000 5000 devir çeviren motor. düşük devir, yüksek ömür demektir.
mesela bugün mazda en az sorun çıkaran araç, onun arkasından mercedes geliyor. ama mazda mercedes kadar prestijli değil.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Aynen öyle hocam;
scooter'de genelde honda yamaha vs.bilinir fakat kymco scooterleri ve naked modeli var yurtdışında gerçekten sağlam ve iddialı motorlardır.sym'de oyle..
Modenas gt 135'e zaten laf yok bizzat kullandım,kymco straight 150 11bg ve 5vites olmasına karşın modenasa kafa tutamaktadır.sağlamdır sorunsuzdur.
Yamaha 150 exciter cup 15bg..ve hondanında 150 cup modelleri var fakat türkiyeye gelmemektedir(satış politikaları) gelse sofrada çeşit bol olur müşteri gerek iktisat,gerekse malzeme kalitesi ve sorunsuzluk anlamında tercih yapabilir,maalesef büyük markaların türkiyede orta segmentte 2-3 modeli var,tabi doğal olarak insanlar çin modellerine yöneliyor arıza ve sorunlarla uğraşıyoruz..
Örnek olarak,honda wing-go cbf 150,cb 125..yamaha crypton,ybr 125 10senelik modeller kısacası ara model seçeneği kısıtlı direk 250cc ve üstüne çıkıyor seçenekler..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)