bendeniz de 40'ı devirmiş bulunmaktayım. bu zeka ile bu yaşa kadar nasıl geldim, inanın ben de bilmiyorum.
hayattan eskisi kadar tat almıyorum. tek zevkim motora binip dağ tepe gezmek. motora binince kendimi özgür hissediyorum. saygılarımla.
bendeniz de 40'ı devirmiş bulunmaktayım. bu zeka ile bu yaşa kadar nasıl geldim, inanın ben de bilmiyorum.
hayattan eskisi kadar tat almıyorum. tek zevkim motora binip dağ tepe gezmek. motora binince kendimi özgür hissediyorum. saygılarımla.
39 yaşımdayım, 40'a 4 ay kaldı.İlkokul,ortaokul,lise,üniversite arkadaşlarıma bakıyorum da hepsinin şaftı kaymış. Ok biz de eskisi gibi değiliz de en azından ruhumuzu öldürmedik henüz.
44 yasindayim,nc750S dct kullaniyorum,oturma pozisyonu daha dik bir model secebilirsiniz,aracim vardi ama ilk defa buyuk motorsiklet kullaniyorum buldugum her firsatta gezmeyi seviyorum.
Araba bedenini tasir,motorsiklet ruhunu...
Yaş 48,her gün ortalama 50 km yol yapıyormuşum(aylık km hesabı yapınca).İş ve evim arası bir km,anlayın işte.Her gün motorla çıkıp bir tur dahi olsa yapmazsam eksiklik hissediyorum.Karavanımın bile arkasına aparat yaptırdım gittiğim yerlerde motorla gezeyim diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)