merhaba,
cbf 150 2. 100bin kilometreyi devirdi artık değişeyim diyorum
kartımın limiti 6100tl 12 taksitle alabileceğim sıfır 2.el tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
iyi forumlar
Saygılarımla
merhaba,
cbf 150 2. 100bin kilometreyi devirdi artık değişeyim diyorum
kartımın limiti 6100tl 12 taksitle alabileceğim sıfır 2.el tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
iyi forumlar
Saygılarımla
sıfır km. pulsar 150 ns iyi gider
kanun degismediyse en fazla 9 taksit yapılıyor 0 km de... her bayii yapar hemen hemen zaten vade farksız 9 taksit..
hocam giriceksin sahibindene. orada ilanlara bakarken bir yandan bayiilerin karta taksit vs yaptıklarını görürsün zaten. uygun olanı seçersin işte. ben de bu şekilde eyüp balcı motordan aldım motoru 9 taksitle.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Pulsarların yeni kasası geliyor bu sene bekleyin bence
Yokmu tanıdık dükkanı, tekeli, kuyumcusu olan?? Nakite çevirsin kartı komisyon ver seçeneğin bol olur?
Speaking of the engine, there's a new 750 cc, air-cooled V-Twin linked to a six-speed transmission replacing the old five. And this is no high-strung sportbike powertrain. So here's a bike that always relies on torque and gearing to get riders up to speed rather than top end horsepower. The V7 is no sportbike but that marvelous V-Twin certainly sounds sweet, and The V7 Stone might have a foothold in the past, but it's actually loaded with tech. Guzzi includes ABS as well as traction control as standard equipment, which turns this good deal into a great one.
DIGI SILK ROAD
http://www.digisilkroad.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)