Yamaha R1 M 2016 Model A4 Kağıt Maket Modeli
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İşsizler eklesin arkadaşı
-
marten1907 adlı üyeden alıntı
Yamaha R1 M 2016 Model A4 Kağıt 160 gr dan yapıldı toplam 917 parçadan oluşan R1 in yapımı 2 ay sürdü boyu 41 cm günde ortalama 3 saat
Ya sabır!!
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
İşsizler eklesin arkadaşı
Bende ekli zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Kanka bu arada MT 10 u da sabırsızlıkla bekliyorum
-
Tebrik ederim, güzel fakat zor bir hobiymiş.
Özellikle el becerisi gerektiren farklı uğraşlar zihni rehabilite etmenin en güzel yolu.
Garip yorumlara da aldırış etme, hobisi olmayan insan bana göre kendi kabında sıkışıp kalmış en ufak yaratıcılığı olmayan boş insandır. Berberde veya kahvede memleket kurtarır ara sıra..
-
Eline sağlık müthiş olmuş. Yalnız link ölü
-
Linki açamıyorum. Ücreti nedir?
-
Link güncellendi https://global.yamaha-motor.com/showroom/papercraft/
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
ufukt adlı üyeden alıntı
Bende ekli zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Kanka bu arada MT 10 u da sabırsızlıkla bekliyorum
Mart Ayında hazır bro
-
ben de yaparım da ne sipor ayakkabılarım var ne de sabrım
-
27 Aralık 2016, 16:38
Dursun kenarda emekli olunca dönüş yaparız.
-
27 Aralık 2016, 16:41
Fiyat bulamadım bende düşünüyorum makul fiyatı varsa
-
27 Aralık 2016, 16:48
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Fiyat bulamadım bende düşünüyorum makul fiyatı varsa
Dostum fiyat felan yok ücretsiz toplam 54 sayfa a4 pdf formatını pc ne indir renkli 160 gr a4 kağıt dan cıktısını al a4 160 gr genelde büyük kırtasiyelerde bulursun
-
27 Aralık 2016, 16:53
Yapmaktanmı hoşlanıyorsun bitmişini seyretmektenmi.Şunun için soruyorum benim arkadaş puzzle delisi millet alıp buna veriyor bitmişini alıp duvara asıyorlar.Sanada Revell bir maket alıp versek bizim için yaparmısın
-
27 Aralık 2016, 16:54
Mükemmelmiş mobilden inceleyemedim, gözümden kaçmış açıklaman için teşekkür ederim yarın çıktıları alıyorum... Böyle maketleri pdf sunan bu işe özel web siteleri biliyor musun? Paylaşırsan sevinirim...
Yapıştırıcı olarak ne kullanıyorsun?
-
27 Aralık 2016, 17:02
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Mükemmelmiş mobilden inceleyemedim, gözümden kaçmış açıklaman için teşekkür ederim yarın çıktıları alıyorum... Böyle maketleri pdf sunan bu işe özel web siteleri biliyor musun? Paylaşırsan sevinirim...
Yapıştırıcı olarak ne kullanıyorsun?
Yapıştırıcı olarak peligom kullan bende peligom kullanıyorum cabuk kuruyor ve kağıtı yakmıyor vermiş olduğum linkte hayvanlar binalar önemli yapıtların maketleri mevcut sayfayı biraz araştırırsan bulabilirsin
-
27 Aralık 2016, 17:03
Moderatör
Birşeyler üretmek kadar güzel bir şey yoktur. Tebrikler.
-
27 Aralık 2016, 17:16
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Birşeyler üretmek kadar güzel bir şey yoktur. Tebrikler.
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Yapmaktanmı hoşlanıyorsun bitmişini seyretmektenmi.Şunun için soruyorum benim arkadaş puzzle delisi millet alıp buna veriyor bitmişini alıp duvara asıyorlar.Sanada Revell bir maket alıp versek bizim için yaparmısın
İkiside dostum bende 3D puzzle da var eiffel kulesi ve sultanahmet camii ayrıca revell in bismarck savaş gemisi ve queen mary 2 yolcu gemiside mevcut elimde şuanda bi iş var bitince yaparım
-
27 Aralık 2016, 17:27
Mukkemmel bir yetenek . Helal olsun valla.
-
27 Aralık 2016, 18:44
Biraz daha az vakit alsa ,gezegendeki tüm motorların hepsini yapıp ünlü olabilirsin aslında.Sergi felan .Sonrada avrupa gezileri.M1 alacak parayı kısa süre3de doğrultursun valla.
-
27 Aralık 2016, 19:03
Şu an çıktısını aldım 160 gr a4 e 52 sayfa çıktı. Ocak 15e kadar bitirmeyi planlıyorum günde 12-14 saat...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)