Kawasaki Ninja 250SL 4.000 km de fiyatı 7500tl neden o kadar ucuz? Ve bu motor alınır mı? K.Sofuoğlunun antreman motoru.
Kawasaki Ninja 250SL 4.000 km de fiyatı 7500tl neden o kadar ucuz? Ve bu motor alınır mı? K.Sofuoğlunun antreman motoru.
valla normal 1000 lik motosikletler bile pist için olanlar 1 sezonda rektifiyeye gidiyor. Bu motorun haşatını çıkartmıştır o
https://www.youtube.com/watch?v=SfwwdLmTCzA
o paraları etmez ,ha kenanı çok seversin manevi değeri için alırım dersin o ayrı mesele
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Pistten çıkma 4bin km'de motor alınmaz cigerini sökmüşlerdir onun
4.000 km pistte kullandığını düşünsene kaç kere antraman yapmıştır kim bilir hep yüksek devir zaten 250sl nin canı ne
Kardes pist diyoruz. Piste cikmis ve 3.500 km muhtemelen sadece pistte kullanmistir. Adam her saniye zorluyor motoru. Fiyatı düşük yazdıysa bi sebebi vardir değil mi?
Almam.....
Videolarından izlediğim kadar 2. ve 3. viteslerin çoğunlukla kullanıldığı bir pistte antreman yapıyorlar. Hadi bilemedin 2, 3 ve 4. vitesler. Özellikler 2 ve 3 de baya kesiciye yakın hatta kesicide kullanıyorlar, yüksek devirlerde vites küçültüyorlar. Makina limitlerde gidiyor. Arada birde virajlarda motorların altların kayarak sürüklendiklerini görüyorum.
Tabi bunların hepsini videolardan izlediğim kadarı ile yazıyorum. Tekrar etmek istedim. Rakam gayet iyi. Sokakta abuk subuk kullanılmış motorlar varken gerçekten neye hizmet ettiği bilinen bir motor almak daha mantıklı gibi geldi bana. Rakam baya müsait.
1. Pist motoru.
2. Kenan Sofuoğlu'nun akşam yolda çektiği H2R videosu.
Ciğerleri iyi açılmıştır o motorun, Kenan abi "mal muayyer" derse alınır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)