Kenan Sofuoğlunun motoru alınır mı?
Reklamlar
-
28 Aralık 2016, 00:14
12680 adlı üyeden alıntı
sponsor olarak aldığı integral forex sanırım zeytinburnunda deri mont firması...
Forex nedir ne değildir biliyor musun dostum ? Biliyor gibi değilsin de o yüzden soruyorum.
"Haram olan kazançlar nedir ? Hangi kazançlar hangi ince çizgiden çıkarsa harama girer, İslam ilmi içeren konularda ne kadar bilgilisin hangi medresede eğitim aldın, hangi dersleri hangi seviyede aldın? " diye sormuyorum bile.
Reklamlar
-
28 Aralık 2016, 00:39
Plaka alınmayacak diye ÖTV'si ödenmediyse, faturası da şirket adına kestirilip KDV'si gider olarak işlendiyse motoru alacak kişiye en az 2000 lira masraf çıkacak zaten. Fiyat o yüzden ucuzdur. 4000km'de motor öldü diye değil.
-
28 Aralık 2016, 06:43
Soru : Pist motoru niye satılır?
Yani onun bir sorunu olmayacaksa, aynı verimi vermeye devam edecekse, sahibi 4000km motoru yarı fiyatına niye satıp yenisini alsın ve bi dünya zarar etsin?
Bunun cevabı üzerine kafa yormak lazım önce
Cevap basit: yüksek devirde kullanılan ve özellikle kırmızı bölgede sürekli kullanılan motorlar yıpranır. Öyle yıpranır ki o motorlar 1000km daha yapsan alet yeni motor isteyecek hale gelir. Onun yerine 4000km'de yarı fiyatına satıp kurtulursun.
Motor ömrünü %80-%90 tamamlamış bir motor bunun bilincinde olarak alınmalıdır
-
28 Aralık 2016, 09:17
benim aklıma takılan ise, kenan sofuoğlu gibi bi adam o kadar para kazanıyorken 13-15 binlik motoru yüksek fiyata satayım diye uğraşır mı?
Bence alınır, çatır çutur da binilir.
-
28 Aralık 2016, 09:35
Süper Moderatör
Mamba09 adlı üyeden alıntı
bu motorların ucuz olma sebebi, vergisiz alındığı için diye biliyorum. Lisanslı sürücüler için sadece PİSTTE kullanmak üzere alınıyor. Trafiğe çıkamıyor. Emin değilim ama böyle bi prosedür vardı.
Herkes bol keseden sallıyor valla. Bilgisi olmayıp yorumu olanlar... neyse yani.
myagdi adlı üyeden alıntı
Plakası var mı? Plaka çıkarılabiliyor mu sor, öğren.
Fiyatın düşük olma sebebi bu olabilir.
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
Sahibinden de satılan plakasız pist motorlarının hepsinin fiyatı düşüktür.
Nedeni de plakasının olmamasıdır.
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Plaka alınmayacak diye ÖTV'si ödenmediyse, faturası da şirket adına kestirilip KDV'si gider olarak işlendiyse motoru alacak kişiye en az 2000 lira masraf çıkacak zaten. Fiyat o yüzden ucuzdur. 4000km'de motor öldü diye değil.
Arkadaşlar haklı, zaten ilan başlığında ne yazıyor? Pist motoru faturalı
Yani motorun ÖTV si ödenmemiş, çünkü trafiğe çıkmadı. Doğal olarak ruhsatı, plakası, muayenesi ve sigortası da yok.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
28 Aralık 2016, 09:54
Bakımlıdır motor tahminim. Bi görüşüp konuşmakta fayda var yinede...
-
28 Aralık 2016, 10:01
Alınmaz çünkü sürekli red line kullanılmış pist motorlarının canı alınmıştır.Tamam iyi bakım görmüş olabilir ama her makinanın bir ömrü var bence bu motor ömrünü tamamlamış,alan kişi dertli olur.Ha şöyle bir durumda var.Ben Kenan abinin hayranıyım alır ne dert çıkarır sa çıkarsın kabulüm derse o başka.
-
28 Aralık 2016, 12:50
kenan sofuoğlundan ekmek almam
-
29 Aralık 2016, 19:35
Pist öotoru olarak alındığı için ötv odememiştir... Yurtdışından getirtmiştir..
Yani kısaca alan kişi sadece pistte kullanabilir... Plaka çıkaramaz...
Ucuzluğu belki bundandır..
-
29 Aralık 2016, 19:46
Merdo adlı üyeden alıntı
kenan sofuoğlundan ekmek almam
Kenan'da Merdo benden ekmek bile almaz diye karalar bağlamış,hayata küsmüş.
-
29 Aralık 2016, 19:51
sıfır alamayacaksan bunu almanda bi sakınca yok, sahibinden üzerinde olan ikinci el tüm motorların durumları bu motora yakındır. hepiniz burdasınız, hiç mi kesiciye sokmuyorsunuz, hiç mi yarım saat sıktığınız olmadı.. birbirinizi kandırmayın ben sırf bu yüzden sürekli sıfır motor alırım.. saygılar
-
29 Aralık 2016, 21:41
250sl normalde 250 cc ama 50-100 cc yazıyo ilanda. Neden?
-
29 Aralık 2016, 21:59
en azından baska satıcı gıbı rodajı ıtına ıle yapılmıştır yazılmamıs.piyasası 12-13 arası ıse eger bence bu km deger sonucda japon makınası ne kadar zorlarsanız zorlayın bnce oyle okadar cabuk bıtecek bır motor yapısı oldugunu sanmamfıyatta ındırım yaparsa bence alınabılır tabı tercih meselsi
-
30 Aralık 2016, 04:28
Kenan Sofuoğlu'nun motorunun motor bloğu elime geçti(2007 cbr600rr)... ALINMAZ!
Motoru 2007 yılında almış, 2010 yılında bizim okulun formula takımına hediye etmiş. ve 5 yıl boyunca hiç kullanılmamış. Yani motor sadece 3 yıl kullanılmış.
-
30 Aralık 2016, 08:30
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
1 tane "Tokai" cakmak alin.
Bir duzenek ile cakmagi atesleyin
Ve sabit bir sekilde yanmasini saglayin.
Cakmagin gazi bitmeden eridigini gorun.
Yani bir depo gaz bitmeden cakmak pert olur.
Alakasiz bir ornek gibi gozukebilir.
Eger ornegin alakasiz oldugunu dusunuyorsaniz
Motosiklet sizin icin alinabilir.
örnek mükemmel olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler