Motorcu ve polis kavgası ( Video ) Apaçi tayfasımı yoksa ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar sosyal medyada dolaşırken gördüm sizinle paylaşmak istedim. Malesef yine üzücü bir durum daha yaşandı bu sıralar. Kasksız , evraksız , ehliyetsiz motosiklete binmeyelim apaçi tavrıyla karşılaşıyoruz. Videodaki 2 kardeş belki apaçi değil yeni başlıyor belki de apaçi birşey diyemeyeceğim sonuç olarak bu şekilde polislerin yaklaşımını da kınıyorum , videodan anladığım kadarıyla plakada yok sanırım oda ayrı bir bela başa. Lütfen dikkat
Reklamlar
-
Plakada olmasa ehliyet de olmasa bu şekilde yaklaşım yanlış, senin görevin cezayı kesmek mi millete saldırmak mı ?
-
ne yazık ki bazı kontrol noktalarında motorsiklet kullanıcı diyemeyeceğim apaçi mi desem artık ikazlara uymadan polislerin ve polisler tarafından sorgulanan vatandaşın hayatını tehlikeye atacak seviyede ikazlara uymuyor durmadan aradan kaçmaya çalışıyor, bir çok polisin bu duruma tepki gösterdiğini gördüm...
-
polise saygısızlık yapmışlar, ayrıca bunun önceside vardır, durduk yere motora vurmaz. Yinede insanın malıdır yere düşürülmesi falan ayıp.
-
Yav arkadaşlar. Her Allahın günü memlekette bombalar patliyor. Ya ne cesaret plakasiz gezip polisten kaçmak. Abi milletin canı burnunda her gün teror olayı onca şehit. Potansiyel suçlu olarak görülüyor artik herkes ya. Abartiyorsun diyeceksin başımdan geçen olayı anlatayim. Kiz arkadaşım bir yere başvurdu is icin. Aradilar randevu verdiler. Arabayi ters bi yere parkettik ama isimiz 5 dk filandi. Koşarak işe başvurduğu yere gittik. Arabaya geri döndük polisler arabanin yaninda bizi bekliyor. Her yerini aradilar arabanin. Biri 2 genc arabayi bırakıp kosarak kaçtı diye ihbar etmis bizi. Memleket paranoyaklasti. Lütfen hassas olalim. Plakasiz evraksiz gezmeyin. Güvenlik guclerimize sorun yaşatmayalım. Unutmayin ki polis de bizim asker de . Bes parmagin beşi ayni mi degil. Insanin iyiside var kötüsü de. Bazen kötü polise denk geliyoruz ama oda bizim beee
-
Kask,ekipman yok diyeyse bu tavır emniyet kemeri takmayanların arabasına da çarparak durdurabiliyor mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:23 ----------
Ayıp ve aynı zaman da polis memuru için suçtur.
-
Polis haklıyken haksız duruma düşmüş. 3000tl ceza şahane olmuş. Böylelerine müstahak hiç acımadım. Polisin eline sağlık. Beni niye motordan atmıyor polis? Bana neden böyle davranmıyor? Eveliyatı vardır kesin...
-
-
iyi olmuş gram acımadım bu tirreklere
-
27 Aralık 2016, 08:37
Motoru bu hafta teslim alıyorum, ehliyetim yok, 5 km ötedeki otoparka ben götürmeyeyim, siz teslim edin ücreti neyse verin diyorum. Biz salağız, bu tipler zeki öyle mi?
Gayet hak etmişler. Polis dur dediyse duracaksın birader. Kafa tutuyorsan da, onu haklı duruma düşürürsün böyle.
-
27 Aralık 2016, 08:50
Ehliyetin yok plakan yok sigortan yok kaskın yok, birde açık egzoz milleti rahatsız et oh ne ala memleket. üstüne birde dikleniyor. durduk yere hiçbir polis gelip öyle davranmaz. Öncesi var muhtemelen
-
27 Aralık 2016, 09:13
Vatandaşa videodaki gibi davranılmaz, bu kadar.
Cezayı saplamışsın mis gibi, ne öyle yakadan alıp yere fırlatmalar? bi de bunu savunuyorsunuz.
-
27 Aralık 2016, 09:26
Tırrekşın.
İyi olmuş demeden kendimi alıkoyamıyorum.
-
27 Aralık 2016, 09:34
az bile yapmış polisin tutumu yanlış falan değil sen hem kural ihlali yapıcan hem polisten kaçıcan hemde polis yakalayınca el kol yapıcan artist artist hareket yapıcan polis iyi dayanmış yine polislerin iyi niyetini suistimal etmesin kimse sonra sikayet etmesin..
-
27 Aralık 2016, 09:38
killingroad adlı üyeden alıntı
Vatandaşa videodaki gibi davranılmaz, bu kadar.
Cezayı saplamışsın mis gibi, ne öyle yakadan alıp yere fırlatmalar? bi de bunu savunuyorsunuz.
vatandaş dur ihtarına uymadığı zaman polisin vurma yetkisi bile vardır.
-
27 Aralık 2016, 09:41
6 Sene Adapazarı'nda çalıstım. Bir tek kasklı yerel kullanıcı görmedim. Allı pullu, pembeli morlu mobilet tayfası, ve her daim kabadayı gezinen şu 100 lük ön maşaları kesilmis cummuniter tayfası. Videonun başındanda izlesem, sonundanda izlesem gördüğüm tiplerden kimin %100 suclu olduğunu anlarım. Hicbi polis böylesi zibidilerin peşinden koşturmaz, böyle şiddet uygulamaz. Herif daha motorunun üzerindeyken el kol hareketi yapıyor, kusura bakmasın ama az bile bu ona. Zerre üzüldüğüm yok, motosiklet kullanıyor olması, onu ' motorcu ' yapmaz. Bu işin bir kültürü, bir saygısı vardır. Bunlar bizim icimizden değil, bizi bozanlardır.
-
27 Aralık 2016, 10:16
Romedon adlı üyeden alıntı
vatandaş dur ihtarına uymadığı zaman polisin vurma yetkisi bile vardır.
Yani? Vursaymış o zaman bari uğraşmak yerine.
Sorumluluk denilen şey kanunların sana verdiği her aşırı yetkiyi zart zurt kullanmakla olmaz.
O yüzden yoldan geçen herkes polis olamaz, olmamalıdır.
-
27 Aralık 2016, 10:18
Kasksız bile olsan benzinlik içerisinde motosikletin üstüne oturdun diye polis gelip böyle müdahalede bulunmaz. Bu olayın kesin öncesi var. Böyle bir müdahale tabi ki hoş değil ancak motosikletli hem kasksız hem plakasız hem ehliyetsiz. Bu adam gelip size çarpsa yaralasa ne hissedersiniz? Böylelerine böyle müdahale lazım. İnşallah bu diğer böylelerine örnek olur da bunun gibiler trafiğe çıkmaz.
-
27 Aralık 2016, 10:30
kaçacak ya da kaçan adam polis dokundurdu diye orda ağız dalaşına girmez, topuklar uzar gider.
-
27 Aralık 2016, 10:34
killingroad adlı üyeden alıntı
Yani? Vursaymış o zaman bari uğraşmak yerine.
Sorumluluk denilen şey kanunların sana verdiği her aşırı yetkiyi zart zurt kullanmakla olmaz.
O yüzden yoldan geçen herkes polis olamaz, olmamalıdır.
gayette kullanabilirsin. Amerika'daki polisler bir kere dur diyip vurabilme yetkisine sahip. Kimin ne olduğu belli dğeil güvenlik güçlerine sorun çıakrtırsan vurulmayı gözealacaksın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler