Benzin 5.20 olunca, Vulcan'a kardeş geldi....
Reklamlar
-
27 Aralık 2016, 17:17
The Dude adlı üyeden alıntı
bisiklet alıp aradaki bir kaç evreyi atlasaydın iyi olurdu.
bu ekonomi ile onu da alabileceğimizi sanmıyorum ya neyse.
Katılıyorum, 2017 yılında şu andaki fiyatlar bile hayal olacak bana göre. Motosiklet (ya da herhangi bir şey) almak iyice güçleşecek.
Bu arada nick ve resim dikkatimi çekti, çok severim ben de bu filmi (ve diğer çoğu cohen brothers filmini), özellikle yanlış arabayı dağıtıp eve döndükleri sahne, bir de John Goodman'ın ölen arkadaşlarının küllerini denize savurma sahnesi efsanedir.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Reklamlar
-
27 Aralık 2016, 18:17
Eylem, hayırlı olsun kardeşim. İyi günlerde kullan. Ben de ulaşımımın %90'ını motosiklet ile sağladığımdan 2. bir motosiklet alma fikrindeyim.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
27 Aralık 2016, 19:29
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Eylem, hayırlı olsun kardeşim. İyi günlerde kullan. Ben de ulaşımımın %90'ını motosiklet ile sağladığımdan 2. bir motosiklet alma fikrindeyim.
Çok teşekkür ederim Mert, daha iyisi senin olsun kardeşim.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
27 Aralık 2016, 20:07
hayırlı olsun . ufak hacimli motosikletler arasında en sevdiğim kasa bu seyhanlar.
vulcan'ın yanına da yakışmış.
-
27 Aralık 2016, 22:24
hayırlı olsun, iki motorda bir şeye benzemiyor hahaha :D (tamam vurmayın şaka yaptım)
çapır motorlara hiç ilgim yok, görsel olarak ortamda göz zevkimi bozmuyorlar ama alıp binmek hiç aklımdan geçmedi. iki sefer 250cc çinli sürdüm çift silindirdi ve titreşim var ile yok arasıydı ve motorun çekişi hoşuma gitti ama konforlu değildi.
o çinli motordan inip kendi apache marka motoruma binince vay be dedim ve kendi motoruma o gün bir daha aşık oldum.
-
28 Aralık 2016, 10:21
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
Çok teşekkürler crxforever,
fatih.met Vulcan'a laf eden çarpılır aman diyeyim
Motosiklette "tarz" konusunu ben biraz yemek ve müzik zevklerine benzetiyorum.
Nasıl birisinin ayıla bayıla yediğini öteki ağzına koymaz, ya da dinlediği ötekine kuru gürültü gelir.
Motosiklette öyle bir şey işte.
-
28 Aralık 2016, 10:35
vader adlı üyeden alıntı
Katılıyorum, 2017 yılında şu andaki fiyatlar bile hayal olacak bana göre. Motosiklet (ya da herhangi bir şey) almak iyice güçleşecek.
Bu arada nick ve resim dikkatimi çekti, çok severim ben de bu filmi (ve diğer çoğu cohen brothers filmini), özellikle yanlış arabayı dağıtıp eve döndükleri sahne, bir de John Goodman'ın ölen arkadaşlarının küllerini denize savurma sahnesi efsanedir.
film ve karakterler ile ilgili basit bir yazı yazmanın hakaret olacağını düşünüyorum,
her bir karakter kendisi için bir filmi hak ediyor.
evden işe bisiklet ile gitmek isterim,
zira istanbulda bir yerden bir yere herhangi bir araç ile gitmek işkenceden farksız.
motosiklet dahil,
bu kadar trafik cahili,
hayat görgüsü olmayan ve hayata değer vermeyen bir kitlenin içerisinde olan her öğe bir şekilde kitleye benziyor.
motosiklet vücudunuzun bir uzvu olunca bu tespiti algılayabilirsiniz.
ekonomik daralma ve bunun günlük hayata yansımaları henüz net olarak hissedilmedi,
5,20 tl benzinin litresi yaklaşık 1,5 usd,
1300 tl gösterge maaş yaklaşık 372 usd,
asgari ücretli çalışan 248 litre benzin alabiliyor bütün maaşı ile ,
bu ekonomik ortama ( ve ek olarak dış politikada askerlerinin yakılmasına sessiz kalınmasına) rağmen halen gayet rahat bir güruh var.
nereden nereye ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)