250-500cc arası kullanıcılar kapışıyor
Reklamlar
-
Benim gibi yeni motorsiklet alıcakların genellikle aradıkları az yakan çok kaçan bunlarda genellikle çift/tek silindir 250-500cc arası sizden isteğimde bu motorsikletlerin kullanıcıları olarak + veya - yönlerini yazmanız ben bi kaç tane yazayım
Mt 25---> 4,5 Litre çift silindir çok kaçar çok yakar gibi duruyor
YZF R25---> 5 Litre çift silindir su gibi içer çok kaçar (mt 07 ile aynı yakıyor neredeyse)
Cbr 250R---> 3.5 Litre tek silindir az yakar eh kaçar
Bajaj rs200---> 4.5 Litre çift silindir çok yakar ne kadar uzar bilmiyorum (jant kırıyor diyorlar) Abssi var sanırım.
KTM rc250---> 3.5 Litre tek silindir az yakar eh kaçar
KTM rc390---> 4Litre tek silindir az yakar deli uzar top speedi düşük zaten yeni başlayan adam ne yapsın vee ABSsi var (1. Favorim)
Cbr 500r---> 4.5 Litre tek silindir hepsini tokatlar torku çok fazla başlangıç için uygun değil ama ABSsi vaaaar (2.Favorim)
Tip olarak hepsi birbirinden tatlı motorsikletler fiyat olarak sanırım 500r > rc390>R25>mt25>250r>rs200 diye gidiyor yanlışım varsa düzeltin lütfen tartışalım sizce hangisi en uygundur ? varsa bildiğiniz başka motorlar onlarıda yazalım benim bilgim fazla değil yeni olduğum için
Absli 4 Litre altı yakan 250cc üzeri güzel bildiğiniz motorsiklet varsa + - yönleri ile anlatırsanız çok mutlu olurum iyi forumlar
Reklamlar
-
Honda NC serisi; ABS'li, 4 litre altı yakar, 700cc.
-
Bajaj rs200 tek silindir cbr500r da çift
-
computeus adlı üyeden alıntı
Honda NC serisi; ABS'li, 4 litre altı yakar, 700cc.
700cc başlangıç için biraz fazla sanırım ama güzelmiş
-
Paukopat adlı üyeden alıntı
700cc başlangıç için biraz fazla sanırım ama güzelmiş
CBR 500 ile yakın beygir gücüne sahip. Tork'u fazla ama.
Yeni motor alacak derken ilk motorunu alacak kişiler için öneri istiyorsanız, KTM rc390, Cbr 500'ü de eleyin. Yeni başlayan biri için güçlü motorlar.
-
computeus adlı üyeden alıntı
CBR 500 ile yakın beygir gücüne sahip. Tork'u fazla ama.
Yeni motor alacak derken ilk motorunu alacak kişiler için öneri istiyorsanız, KTM rc390, Cbr 500'ü de eleyin. Yeni başlayan biri için güçlü motorlar.
haklısınız top speedleri düşük ve 18 yaş ehliyeti ile alınabildikleri için dahil ettim birde absleri olduğu için daha bir güvenli duruyorlar
-
Uçup kaçmada daha üstünü yok kendi cc sinde.
-
127 adlı üyeden alıntı
Uçup kaçmada daha üstünü yok kendi cc sinde.
r25 en iyileri diye biliyorum tek silindir sonuç olarak eminmisin ?
-
Sym Wolf 250 enjeksiyonludur, ortalama 2.7-3 lt yakar, tapa gazda en fazla 3.5 lt yakar. Düz yolda 140-150 li hızlarda gider, iki kişi 130 civarı gidiyor. Torku iyidir. Malzeme kaliteside iyidir
-
26 Aralık 2016, 22:42
Naaptın yav RS200 tek silindir 24 beygir. Mümkün değil 4,5 litre yakması. Şehiriçinde bağırta bağırta sürsen en fazla 4 yakar.
-
26 Aralık 2016, 22:45
Kardes git r25 al en güzeli. Yakarsa yaksin olduğu kadar binersin
-
26 Aralık 2016, 22:46
-
26 Aralık 2016, 23:42
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Naaptın yav RS200 tek silindir 24 beygir. Mümkün değil 4,5 litre yakması. Şehiriçinde bağırta bağırta sürsen en fazla 4 yakar.
bağırta bağırta sürüyorum 3.5litre yakıyor, arkadaş yeni motor alıcak ama daha motorlardan bi:haber
-
27 Aralık 2016, 00:17
Benim r25 te 6 litre gösteriyo bilgisayar ki hayatta kesiciye falan sokan bi tip degilimdir birazcık hırçınım okadar,İstanbul trafiği malum.600cc kadar yakıyo bu arada ilk motor olacaksa,bence eğitimsiz olarak o motorların hepsi fazla kişiye bilgin olsun.
-
27 Aralık 2016, 00:18
r25 en iyileri diye biliyorum tek silindir sonuç olarak eminmisin ?
Tek silindir motor daha atik olur, alt devirlerde daha iyidir ve tork u da daha iyidir.
Duke 200 ABS
Steam ID : DaniCalifornia * Origin : DaniCaiifornia * PSN ID : DaniCaliforniaTR
-
27 Aralık 2016, 00:23
bajaj daha az yakar, ktm 4.5 5 lt ye yaklaşır diye düşünüyorum, cbr 500r da 5lt den fazla yakar bence, senin favorilerin benimde favorilerim ama işte bu motorların fiyatlarını listelediğinde yol mt7 ye çıkar
silindirleri karıştırmışsın
-
27 Aralık 2016, 00:30
velizrsln adlı üyeden alıntı
bajaj daha az yakar, ktm 4.5 5 lt ye yaklaşır diye düşünüyorum, cbr 500r da 5lt den fazla yakar bence, senin favorilerin benimde favorilerim ama işte bu motorların fiyatlarını listelediğinde yol mt7 ye çıkar
silindirleri karıştırmışsın
CBR 500R tapa gaz gezilirse anca 5 yakar. Bende CB 500F var aynı motor aynı şanzuman. Ş.içi yakıtım asla 5 olmadı hatta 4.2yi geçemedim. Uzun yolda son hızda sabitlenirse her motor 5 litreden fazla yakar.
-
27 Aralık 2016, 00:32
muhammetcon adlı üyeden alıntı
Benim r25 te 6 litre gösteriyo bilgisayar ki hayatta kesiciye falan sokan bi tip degilimdir birazcık hırçınım okadar,İstanbul trafiği malum.600cc kadar yakıyo bu arada ilk motor olacaksa,bence eğitimsiz olarak o motorların hepsi fazla kişiye bilgin olsun.
Şuan cok moralim bozuldu. Ula dizel araba kadar yakiyor hayvan demek
-
27 Aralık 2016, 00:43
Yakit verileri ortalama olarak alındı yakit tuketimim adlı siteden kullanıcıların ortalamalarini aldım r25 cidden çok yakıyor ama ktm 390 veya 250 hem absli kaydırma debriyajlı hem iyi uzuyor hemde az yakıyor benim bildiğim yakması silindirle doğru orantılı diye biliyordum ki değilmiş onun dışında fiyat olarak dediğiniz gibi r25 e kadar hepsi mt07 ye çıkıyor nedense pulsara karşı bir güvensizlik var bende :(
-
27 Aralık 2016, 00:45
Yakit verileri ortalama olarak alındı yakit tuketimim adlı siteden kullanıcıların ortalamalarini aldım r25 cidden çok yakıyor ama ktm 390 veya 250 hem absli kaydırma debriyajlı hem iyi uzuyor hemde az yakıyor benim bildiğim yakması silindirle doğru orantılı diye biliyordum ki değilmiş onun dışında fiyat olarak dediğiniz gibi r25 e kadar hepsi mt07 ye çıkıyor nedense pulsara karşı bir güvensizlik var bende :(
Ya ben anlamıyorum r25 e nasıl 6 litre yaktırıyorlar.Ben 3 litreden fazlaya çıkamadım hiç ama 90 km üzerine pek çıkmadım sollamalar hariç.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)