Pulsar'a çok uzak durma bence. Hele hele yeni başlayan biri için hem fiyat olarak iyi, hem abs var, hem de yakıt, bakım gibi giderleri uygun. Performansı da motora göre güzel. Sym wolf da güzel diyorlar bu arada f/p sayılır rs200 ile birlikte.
Pulsar'a çok uzak durma bence. Hele hele yeni başlayan biri için hem fiyat olarak iyi, hem abs var, hem de yakıt, bakım gibi giderleri uygun. Performansı da motora göre güzel. Sym wolf da güzel diyorlar bu arada f/p sayılır rs200 ile birlikte.
Genelde okuduğum veya gordugum kazalar pulsar kaynaklı oluyor hiç yaklasmiyorum ondan
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
R25 mt07 ile ayni yakiyor hatta yerine göre fazla bile yakiyor
Ah be kardes beee. Heves ettik motor aldik. Cok uyardılar küçük cc al dediler 125 cbr aldik. 2 hafta sonra sıkıldım artik bakasım bile gelmiyor motora. Keske en basa donseydim de r25 alsaydim
rs 2000 4,5 yakmıyor istediğin kadar bas 3,5-4 yakıyor 12 litre 350 km işte birde iyi kaçıyor 25 beygir cbr 250 kadar kaçıyor işte
CBR 250R kullanıyorum. Tavsiye ederim. Az yakar, kaçar, bakımı uygun, parçaları uygun, sorun çıkarmaz, piyasası var. Tam memur dostu. Parçası önemli değil, bakımı da pahalı olabilir, ne yakıyorsa yaksın umurumda değil diyorsan eğer r25 aralarında (250 cc) en iyi kaçanıdır.
R25 aldım yağ pompası yüzünden motoru yenilettik motordan soğudum cbr250 den memnunum.
Yakın arkadaşım R25 aldı onun makine de yağ pompası yüzünden motoru yeniletti sonra performans için ninja300 aldı. Bakıma girdi 550 TL bakım parası verdi, 5,5-6 litreyle 100 km yol yapıyor benzinlikten çıkmaz oldu, en ufak yan yatmasında bi dünya malzeme parası girdi ve şimdi onu satıp cbr250 alacak. Pulsar200 RS olan arkadaşım motorun genelinden memnun ama malzemeleri biraz dandik diyor ben de baktım plastikleri falan dandik görünüyor ama alınabilecek bir motor. O da 3 aydır RS200 ünü satmaya çalışıyor ama satamadı yani uzun süre binmeyeceksen alma piyasası yok. Çift silindir değil tek silindir. 4 litrenin altında yakacağını da sanmıyorum . Arkadaşım RS200 ü satınca cbr250 alacak. Az yakar, bastın mı az çok gider 170 e kadar yolu var az değil yani. Parçası bol sevis ağı geniş ve diğer japonlar kadar pahalı değiller, piyasası en canlı olan motorlardan biridir. Ortak akıl genel çoğunluk cbr250 der tahminimce.
RS 200 kullaniyorum yakiti 2,5 LT civarinda
imkan varsa bencede honda cbr 250 al.parça yakıt 2. el piyasası ne istersen var şak diye satarsın sıkılırsan.zararda etmezsin.rs200 alıcaksanda pişman olmazsın.yakıtı gidişi oldukça iyi.abs de cabası olur.en çok kaza pulsarla yapılıyor.çünkü herkes aldı acemisi ustası.tıpkı cbr dan pulsardan sonra mt7 ye geçen ve perte çıkartanlar gibi.
Abs derdın yoksa sym wolf 250 cok az yakıyor ve oldukca kalıtelı dıyorlar. Kullananlar gayet memnun, 50.000 kmnın uzerınde olup sıkıntı cıkarmayanları mevcut.
Bu R25'e 6 litre yakanlar harbiden kalkışta bile 10 bin devir + kalkıyorlar heralde sürekli o devirlerde sürmek motordan çok seni yorar, amiyane tabirle kafa miker. Hocama aldığımız r25'i rodajda kullandım bi 100km kadar 3.6 litre yazıyordu ortalaması, hocam daha sonraları 6k kmye kadar kullandı yakıt ortalamasına baktım ara ara 3.6 ile 3.9 idi. 4lü rakamlar görmedim. Ki kendisi 7-9 k civarı kullandığını iddia ediyordu. 6 litre yakan kullanıcıya tavsiyem 3.vitesten sonra bi 3 vites daha var daha düşük devirde daha hızlı ve rahat gidebileceğiniz aklınızda bulunsun.
RC 390 ABS uzun vadede her türlü tatmin eder yakıt ve hızlanma açısından. Ama dikkat etmek lazım mt7 gibi hızlanıyor videolardan gördüğümüz kadarıyla(Duke200 Kullandım 390 değil, oda baya tatmin edici idi r25 ve cbr250ye kıyasla).
Yalnızca yakıt ve son hıza göre motosiklet alınıyorsa; orada şase, yürür aksam, donanım, tasarım, yedek parça, servis ve kalite gibi şeylere ayıp ediliyodur
R25 tam anlamı ile boş bir motor hiçbir özelliği olmadan deli gibi bir fiyata satılıyor parçası pahalı servisi pahalı mt07 kadar yakıyor zaten r25 akıl işi değil onu biliyorum. onun dışında rc 390ı övücem yine her türlü şey mevcut bu motorda ve az yakıyor servisi pahalı parçası pahalı sadece cbr 250yi sevmememin nedeni ise şu aralar tam bir apaçi motoru oldu mt07 ne ise cbr 250de o şahsen arabada yolculuk ederken cbr 250 görünce direk içimden apaçi diyorum neden bende bilmiyorum bir tür önyargı :(
Ben cbr250 r tercih ettim sebebi servisinin bursada çok iyi olması kişisel görüşüm en yakışıklısı birde az yakması yalnız abs opsiyonu olsa güzel olurdu abs de bence çok önemli hele ki tecrübeli değilseniz.
Hayret, kimse " Motorsiklet değil, Motosiklet " dememiş inanamıyorum
Fikir olussun cbf 600 6 lt yakiti var 200 gprdum 4 silindir 77 beygir egitimsiz binilmez abs li
O, 3 litreye çıkamayan R25'ten ben de istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)