Arkadaşlar,
Sürekli navigasyona göre gideyim derken yola dikkat etmedim ve kendimi İSTEMEDEN Avrasya Tüneli gişelerinde buldum.
Görevlilerin tutumu çok cana yakındı.
NOT: Kameram dandiktir göz doktorunuz ile konuşmadan videoyu açmayınız !
Arkadaşlar,
Sürekli navigasyona göre gideyim derken yola dikkat etmedim ve kendimi İSTEMEDEN Avrasya Tüneli gişelerinde buldum.
Görevlilerin tutumu çok cana yakındı.
NOT: Kameram dandiktir göz doktorunuz ile konuşmadan videoyu açmayınız !
Bu tünelin motosiklete kullandırılmamasının gerekçesi neymiş? Çok merak ettim.
dünyanın heryerinde deniz altı tünelinden motosiklet gecmesi yasaktır motosikjlet sürücülerinin güvenliği için hava akımından dolayı..
Arkadaşım denemiş olsunn.. Ama kimse bizim görevlilerimizin sabrını sınamaya çalışmasın görevliler her zaman böyle iyi tutumlu olmaz
Hgs hesabından 15 lira çekilmesi ama tünelden geçememenin yarattığı duygu seli Son anda niye arabaların üzerine doğru sürdün anlamadım doğrusu.
Cabrio arabalara da yasak mıymış? =)
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Haci abi tünele girme girişimini anladım da tünel çıkışına tersten girmek nasıl bir şeydir?
Geçmiş olsun torbacinizi derhal değiştirin
Ben de diyorum " kulaklarım neden çınlıyor ? "
Tem dışı yol bilmem açıkçası, "ters yola da niye saptım" vallahi ben de emin değilim ama " NOT " olarak yazdığım yerden anlaşılacağı üzere maksat biraz dalga geçmek. Ben yaptım siz yapmayın genç beyinler
İnsan kendi ile dalga geçebilmeli değil mi ?
Eleştiriye açığız devam
motorcu arkadaş iyi niyet zehirlenmesi yaşamış o yüzden ters yöne giriyordu türkselin emocanlarından alıntı yaptım ama uyuz olurum o reklama gerçi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)