küçükyalı hırsızlık girişimi aman dikkat
-
arkadaşlar selam,
dün gece evimin önündeki inazuma F'imi disk kilidi ile kilitleyip bıraktım.
sabah kalktığımda motora baktığımda disk kilidinin olmadığını farkettim. disk kilidini kesmişler. kontak kablolarını da kesip düz kontak yapmaya çalışmışlar.
işlek cadde olduğu ve sürekli araba geçtiği için muhtemelen burakıp gitmişler.
polis çağırdım sabah fotoğraf çekip gittiler ama bişi çıkacağını sanmıyorum. şimdi de çekici bekliyorum.
ucuz kurtuldum resmen.
hırsız arkadaş buraları okuyorsan eğer, bir çok arkadaşımın dediğine göre yarım bıraktığın işi tamamlamaya gelirmişsin en kısa zamanda.
gece görüş kamerasi ve sensörlerle elimde döner bıçağı ile bekliyor olacağım.
Reklamlar
-
-
eyw saolasın
-
Geçmiş olsun.Bence siz yinede hırsızla sidik yarıştırmaya kalkmayın.
-
Geçmiş olsun
Disk kilidi neydi bu arada?
-
Boşver sensörü kamerayı , kaliteli alarmlı bir disk kilidi tak kafan rahat olsun
-
http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/alarmli-motosiklet-disk-kilidi-P105500889?cid=604001&gclid=CPC14-PBkdECFU2RGwodkq0BFw&gclsrc=aw.ds
linkteki ürünü kullanıyordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
Simsar adlı üyeden alıntı
Boşver sensörü kamerayı , kaliteli alarmlı bir disk kilidi tak kafan rahat olsun
üzerinde alarmlı disk kilidi vardı zaten... ben onun şaşkınlığını yaşıyorum şu an.
-
Bizim motora çok hallenen olmaz diye alarmli disk kilidinin alarmını aktif etmiyordum, rüzgarı-yağmuru vs yüzünden ötmesin diye. Tabi biraz da zincir kilite de güvendiğimden. Gece sokaktaysa hele sadece disk kilidiyle bırakmamak lazım, kontakla uğraşmayıp iterekte götürebilirlerdi mazallah.
-
Moderatör
Geçmiş olsun, bir de zincirlemek gerek.
-
26 Aralık 2016, 12:29
Geçmiş olsun. Emin ol o hırsızlar burda aramızdalar fazla detay vermeyiniz motorunuz hakkında..
-
26 Aralık 2016, 12:55
Anayasamızın ta.. yyim.
Hırsızlığın cezası yok.
Hal böyle olunca önünü alamıyorlar.
Seni yaratan seni en iyi tanıyan diyor ki.
3 kere aynı işi yaparsa ve şahidi varsa kes elini.
Bundan başka bir yasa hukuk vs. caydırıcı olmaz bu insan denen yaratığa.
Kıçı yiyorsa diğer elini de kaybetmeye tekrar yapsın köpek.
Biz kendi kendimize yasa uydurdukça bu durumlar devam ede gelecek..
Bizim olay şuna benzer..
Mikrodalga fırını japonya imal eder.
İthal eden ülkemiz "Bu japonlar nerden bilecek cihazın nasıl kullanıldığı" diyerek
Kullanım kılavuzunu bizim köylü ahmet emmiye yazdırırlar.
Sende böyle kullanmaya başlarsın ama sürekli önü arkası kesilmeyen şikayetler seni canından bezdirir.
-
26 Aralık 2016, 13:05
Ben de küçükyalıdayım, benim ufaklık da garajda yatıyor ama yine de içim rahat etmiyor garajdayken bile kamera vs olmasına rağmen.
Zaten geçen haftalarda motoru ilk getirdiğim gün direksiyonu kilitlemeden bıraktım, garajda çok araba az yer olduğu için biri motorun yerini değiştirmişti kafasına göre, papaz olacaz biriyle az kaldı.
-
26 Aralık 2016, 13:05
-
26 Aralık 2016, 14:13
necipalperen adlı üyeden alıntı
http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/alarmli-motosiklet-disk-kilidi-P105500889?cid=604001&gclid=CPC14-PBkdECFU2RGwodkq0BFw&gclsrc=aw.ds
linkteki ürünü kullanıyordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
üzerinde alarmlı disk kilidi vardı zaten... ben onun şaşkınlığını yaşıyorum şu an.
önce çok geçmiş olsun diyeyim,,forumda söylemekten yazmaktan dilimde tüy bitti,gerçek koruma istiyorsan alacağın disk kilidi (abus 8077),,gerisi hikaye, ,senin o linkteki disk kilidini aynısından zamanında bende almıştım,sonrasında araştırmalarım sonucu abus 8077 nin bu işin zirvesi olduğunu öğrendim ve paraya kıyıp aldım ,
sonrasında eski disk kilidini yani seninkini nette gördüğüm şekilde bende açabilirmiyim diye denedim,ve arasına levyeyi sokup 3 saniyede açtım,yani daha doğrusu kırdım,,malzemesi bildiğin tutya,,buna güvenmek koyunları korusun diye kurtlara karşı kediyi bekçi yapmakla aynıdır,,yani varlığı ile yokluğunun arasında pek bir fark yoktur
alacaksan söylediğimi al ömrünün sonuna kadar kullan,,al link aşağıda ,mal bu gavur yapmış
http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/a...Q&gclsrc=aw.ds
-
26 Aralık 2016, 15:55
60 liralık disk kilidine 17bin liralık motoru emanet etmeye şaşırmıyorsun kilidi kırdıklarına mı şaşırdın cidden?
Çok ucuz atlatmışsın. 3D sensörlü bir alarmlı abus alarmlı kilit al + granit alaşımlı kesilemeyecek bir zincirle bir yere sabitle. Yoksa o motor gidici, uyandırayım.
-
26 Aralık 2016, 15:56
Moderatör
Forumun yarısı %Küçükyalı'da galiba ;)
-
26 Aralık 2016, 16:39
arkadaşlar selam,
dün gece evimin önündeki inazuma F'imi disk kilidi ile kilitleyip bıraktım.
sabah kalktığımda motora baktığımda disk kilidinin olmadığını farkettim. disk kilidini kesmişler. kontak kablolarını da kesip düz kontak yapmaya çalışmışlar.
işlek cadde olduğu ve sürekli araba geçtiği için muhtemelen burakıp gitmişler.
polis çağırdım sabah fotoğraf çekip gittiler ama bişi çıkacağını sanmıyorum. şimdi de çekici bekliyorum.
ucuz kurtuldum resmen.
hırsız arkadaş buraları okuyorsan eğer, bir çok arkadaşımın dediğine göre yarım bıraktığın işi tamamlamaya gelirmişsin en kısa zamanda.
gece görüş kamerasi ve sensörlerle elimde döner bıçağı ile bekliyor olacağım.
Geçmiş olsun. Küçükyalı dediğiniz İstanbul Küçükyalı mı ?
-
26 Aralık 2016, 16:48
-
26 Aralık 2016, 16:56
Alarmın sesini hiç duymadın mı hocam ,ses çıkmasın diye bişey mi yapmışlar birde onu nasıl kesmişler hayret yaaa, fotoğrafını koysana kilidin nereden nasıl kesmişler merak ettim doğrusu
-
26 Aralık 2016, 17:19
Zümer kardeş, hırsızın elini kesmek çözüm değil, esas çözüm: sosyal dengeyi sağlamak. Sosyal ve ekonomik adaleti sağlamak bu işin % 97 önüne geçmek demektir. Hırsızın elini kesmek sadece geçici bir çözüm yolu.
Herkes eşit olamaz ama refah eşite yakın olursa, sosyal problemler en aza indirgenebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)