küçükyalı hırsızlık girişimi aman dikkat
Reklamlar
-
26 Aralık 2016, 18:45
Abus 1060/ 170 cm zincir kilitle kitliyorum. Ön diskede urban alarmi bagliyorum. Lastigi sokup calmasinlar diye direğe bagliyorum. Ve onlastigi âc ma vidasini direge sifir birakiyorum lastigi sokmesinler diye. Alanibilecek onlemleri aliyorum. Kendimce. Ucuz kilit ile baglicaginiza hic baglamayin. Motosiklet hayatiniz boyunca olucaksa hayatinizda bir kere saglam bisey alin akliniz rahat olsun.
Reklamlar
-
26 Aralık 2016, 18:47
Ben de bugün iş çıkışı Altıntepe'ye gittim eski berbere saçı kırptırmaya, zırt pırt dönüp motora baktım koltukta.
Geçmiş olsun, ama disk kilidine güvenmek pek akıl karı iş değil. Hele okuma ihtimali çok yüksek olan bir yerde gelip hırsıza atar yapman hiç akıl karı değil, kafaya takarsa o motoru alır götürür. Bostancı'dan abus zincirli GS çalındı geçenlerde, kilidi kesmeyle hiç muhattap olmayıp kilidin bağlandığı yeri kesmiş adamlar..
Güzel bir alarmlı abüs kilit al, sonra ufak ufak para at bir de abüs zincir al derim.
-
26 Aralık 2016, 19:26
killingroad adlı üyeden alıntı
Ben de bugün iş çıkışı Altıntepe'ye gittim eski berbere saçı kırptırmaya, zırt pırt dönüp motora baktım koltukta.
Geçmiş olsun, ama disk kilidine güvenmek pek akıl karı iş değil. Hele okuma ihtimali çok yüksek olan bir yerde gelip hırsıza atar yapman hiç akıl karı değil, kafaya takarsa o motoru alır götürür. Bostancı'dan abus zincirli GS çalındı geçenlerde, kilidi kesmeyle hiç muhattap olmayıp kilidin bağlandığı yeri kesmiş adamlar..
Güzel bir alarmlı abüs kilit al, sonra ufak ufak para at bir de abüs zincir al derim.
iyide o GS si çalınan dingil zinciri bağladığı yeri hiçmi görmemiş,,hırsız en zayıf noktaya bakar,zinciri bağladığın yer zincirden daha sağlam olması gerekli,,altın elbiseli adamın motosikletinde abus,un granit 4900 serisi 14 mm zincir vardı ki bu zincir ve kilit dünyanın en iyisi,bunun üstüne yok,,hırsızlar zinciri kesememiş motorun jantını kesip zinciri orda bırakıp motoru kucaklayıp getirmişler
yani zincirin iyisini almakla iş bitmiyor,zinciri motosikletin şasesi gibi sağlam biyerinden geçirip yine çok sağlam bir yerede zincirlemek gerekiyor,artı bunlara ek sarsıntıya duyarlı abus un 8077alarmlı disk kilidiylede takviye etmek gerekli,ondan sonra osura osura gece uyuyabilirsin
zincirde bu linkte olan
http://www.motosikletaksesuarlari.co...FRG6GwodpP4K3g
-
26 Aralık 2016, 19:29
hokahey adlı üyeden alıntı
Zümer kardeş, hırsızın elini kesmek çözüm değil, esas çözüm: sosyal dengeyi sağlamak. Sosyal ve ekonomik adaleti sağlamak bu işin % 97 önüne geçmek demektir. Hırsızın elini kesmek sadece geçici bir çözüm yolu.
Herkes eşit olamaz ama refah eşite yakın olursa, sosyal problemler en aza indirgenebilir.
Hocam allahaşkına ne sosyal dengesi? Motosiklet hırsızlarının fakir oldukları için mi hırsızlık yaptıklarını sanıyorsunuz? Bunlar çete. Anne-babaları hırsızlığın kötü bir şey olduğunu öğretmemiş. Kolay para hoşlarına gidiyor bu yüzden sistemli bir şekilde hırsızlık yapıyorlar. Bunları alıp bedava burslu üniversitede okutsanız iş verseniz yine hırsızlık yaparlar. Çünkü çalışıp bir şeyler kazanmaktansa başkalarının kazançlarını çalmayı tercih ediyorlar. Zaten hapse atıp cezalandıranda yok. Keyifleri yerinde rahat rahat çalıyorlar.
-
26 Aralık 2016, 19:49
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Hocam allahaşkına ne sosyal dengesi? Motosiklet hırsızlarının fakir oldukları için mi hırsızlık yaptıklarını sanıyorsunuz? Bunlar çete. Anne-babaları hırsızlığın kötü bir şey olduğunu öğretmemiş. Kolay para hoşlarına gidiyor bu yüzden sistemli bir şekilde hırsızlık yapıyorlar. Bunları alıp bedava burslu üniversitede okutsanız iş verseniz yine hırsızlık yaparlar. Çünkü çalışıp bir şeyler kazanmaktansa başkalarının kazançlarını çalmayı tercih ediyorlar. Zaten hapse atıp cezalandıranda yok. Keyifleri yerinde rahat rahat çalıyorlar.
bu hırsızlara zerre kadar acımayacaksın,ben elinin kesilmesi taraftarıyım,,hatta yakaladığın zaman direk 2 gözünü kör edeceksinki ömrü boyunca bu işleri yapamasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)